- 3 Temmuz 2014
- 541
- 218
Ne güzelinanır mısın hepimiz yaşamışızdır bu sorunu, kulak asma elinden geleni yap bak bende duydum aynı lafları ama şuan üniversitedeyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzelinanır mısın hepimiz yaşamışızdır bu sorunu, kulak asma elinden geleni yap bak bende duydum aynı lafları ama şuan üniversitedeyim..
Cok gayretlisiniz gercekten.Eğer gerçekten çalışıp çaba gösteriyorsanız dersaneye boşa gitmeyip öğreniyor ve orada öğrendiklerinizi tekrar ediyorsanız kendinize de inancınız varsa bunu onlara okulu kazanarak kanıtlayabilirsiniz. Lisede dersler iyi olmayınca yani alt yapı kötü olunca örgün kazanmak biraz zorlaşıyor ama imkansız değil siz onlara kulaklarınızı tıkayacaksınız. Benim dayım da aynı şeyi dedi annem babam ayrıldığı sene ortaokula başladım ve derslerim iyi değildi ama lisede açıldım özellikle lise 2 de sözel bölüme girince kendimi gösterdim okul 2. si oldum. Maddi nedenlerden dersaneye gidemedim dayım bildiği halde ben yardımcı olayım gitsin demedi şehir dışı kazandım ama gidecek durumum yoktu tek annem çalışıyordu açıköğretim yazdım yime yapamaz lafları ama yaptım. Matematiğim ömrümce iyi olmamasına rağmen hem çalışıp hem dersaneye gidip 70 aldım. Diğer dersleri de çok çalışıp verdim ve onur belgesiyle üniversiteyi bitirdim açıköğretim de olsa. Şimdi çalışıyorum o diyenler sus pus kaldılar her ailede çıkar böyle çalışın kazanın ama az zaman kaldı bence artık biraz dinlenin.
Dershanede matematikte görüyorum elbette ama o dönem matematigi duzeltmek icin bi sure sadece matematige yöneldim ama mantikli gelmedi sonra ikisiyle beraber çalıştım. Zaten sözel temelim vardi. Örgün düşünüyorum.Bir de daha önce de konu açmışsınız matematiğim iyi değil 15 net yapmak istiyorum diye bu yüzden sözel derslere çalışmayı bile bırakmışsınız tamam da dersaneye gidiyorum demişsiniz burada metametikten gitmiyor musunuz dersaneye en kötü dersiniz neyse ondan gitmeniz gerekmez mi. Gidiyorsanız neden 15 net çıkarsam yeter diyorsunuz sözeli bırakıyorsunuz. Eğer mattan sadece 15 net yaparsanız ve mat çalışmak için sözeli de çalışmadığınızdan oradan da soru kaybederseniz pek parlak sonuç almazsınız. Benim matım da kötüydü deraneye gittim açıköğretim sınavında 70 aldım mesela yazdığım gibi yukarıda. Siz açıköğretim mi düşünüyorsunuz?
"İnsanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söyler. " der ve çekilirim!
ne kadar guzel bir tespit.
Bu o kadar dogru bir laf ki. Gerçekten alkisi hak etmisin Just :)
çok ünlü bir filmden alıntı aslında benim değil :)
Senin elinde güzelimİnsallah bende utandiririm onlari.
Ne güzel
İnsallah teşekkür ederim herkese :)Seninde hayallerin gerçekleşir canım benim peşinden koş yeter ki
İnsallah teşekkür ederim herkese :)