• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bi mezarlıkta ağlayan kizz

Eflatun49

Genç anne
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
62
27
3
34
Bi kaç gündür tv de mezarlıkta gece ağlayan kız savsatasi..allahım muhabirlere ve kameramanların resmen gece mezarlıkta hayalet avcılığına çıkmışlar nefes nefese falan..allah akıl fikir versin mezarlık olmuş ana baba günü izdiham yaşanıyor resmen.farklı şehirlerden gelen bile var.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. O kadar insan ordayken ve haberler bas bas bağırırken o kız gelir mi oraya bir daha? Şaka gibi.
Aynen öyle.. kız korkmamış gelmişse vardır derin, ağır bir acısı; bırakmadılar acısını yaşasın! Ellerinde kayıt yapan telefonlar, çekirdek alıp gelenler.. Kız yardım çığlığı atsa koşan olmaz..
Araba çarpıp ölmüş bir köpeğin resmini çeken yerel bir muhabire, köpeğin ölüsü yanında poz veren insanları gördü bu gözler.. Anlayamıyorum bu tür insanları..

Tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. O kadar insan ordayken ve haberler bas bas bağırırken o kız gelir mi oraya bir daha? Şaka gibi.
bugün baktım on yaşındaki oğlum seda sayan izliyor nefes nefese anne kos gel bak şurada bi karartı var bu kızdır falan görseniz resmen aklımızla oynuyorlar kanal değiştirdim yine o

Aynen öyle.. kız korkmamış gelmişse vardır derin, ağır bir acısı; bırakmadılar acısını yaşasın! Ellerinde kayıt yapan telefonlar, çekirdek alıp gelenler.. Kız yardım çığlığı atsa koşan olmaz..
Araba çarpıp ölmüş bir köpeğin resmini çeken yerel bir muhabire, köpeğin ölüsü yanında poz veren insanları gördü bu gözler.. Anlayamıyorum bu tür insanları..

Ömrümüz yetmeyecek anlamaya. Yazık diyorum sadece.

aynen..insanlar nasıl inanıyor böyle şeylere anlamıyorum evt olabilir bi kiz bi kaç gün mezarliga gelmiş ve yakınını n mezarı başında sesli aglamis olabilirdaha sonra dikkat çekince gelmemiş an bizim halk mezarlıkta hayalet arama meraklisi

Bildiğin kanlı canlı bir ademkızını ruha, cine bağlayıp yutturmaya çalışıyorlar millete ya, artık birşey demiyorum. Kıza yazık sadece. Belli ki bir derdi var ya da akli dengesi yerinde değil ki o karanlıkta korkmadan geliyor oraya, rahat bıraksınlar garibi beya.

Bildiğin kanlı canlı bir ademkızını ruha, cine bağlayıp yutturmaya çalışıyorlar millete ya, artık birşey demiyorum. Kıza yazık sadece. Belli ki bir derdi var ya da akli dengesi yerinde değil ki o karanlıkta korkmadan geliyor oraya, rahat bıraksınlar garibi beya.
Aynen valla

Millete eğlence çıktı. Çoluğunu çocuğunu kapıp seyretmeye gidiyorlar. Rahat bırakırlar mı hiç!

Bi kaç gündür tv de mezarlıkta gece ağlayan kız savsatasi..allahım muhabirlere ve kameramanların resmen gece mezarlıkta hayalet avcılığına çıkmışlar nefes nefese falan..allah akıl fikir versin mezarlık olmuş ana baba günü izdiham yaşanıyor resmen.farklı şehirlerden gelen bile var.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
tam bir saçmalıklar silsilesi... mezarlıkta ne yapılır yas tutulur, dua edilir....doğaüstü varlık olsa ne olacak... yakalayıp sorgulayacaklar mı? ki ben inanmıyorum... bariz insan işte belliki acısı var .... gece gelmiş ağlamış bitti gitti işte... kaçıyormuş, kaçar tabi banada gecenin bir vakti adamlar kız gel buraya diye seslense bana zarar gelecek düşüncesi ile belki bende kaçarım...

tam bir saçmalıklar silsilesi... mezarlıkta ne yapılır yas tutulur, dua edilir....doğaüstü varlık olsa ne olacak... yakalayıp sorgulayacaklar mı? ki ben inanmıyorum... bariz insan işte belliki acısı var .... gece gelmiş ağlamış bitti gitti işte... kaçıyormuş, kaçar tabi banada gecenin bir vakti adamlar kız gel buraya diye seslense bana zarar gelecek düşüncesi ile belki bende kaçarım...
Bir kızın bi kaç gun mezarlığa gelip ağlaması normal bişey ama bunun haber olacak özelliği ne onu anlamıyorum hadi haber olmasini gectim bu kadar ab artacak ve doğaüstü bi olaymis gibi gösterilmesine anlamda veremiyorum

Yakin ölümü yasamayan bilemez
Mezarlikta gece de aglarsin gunduz de.
Bunda malzeme yapacak ne var anlamis degilim.

Yakin ölümü yasamayan bilemez
Mezarlikta gece de aglarsin gunduz de.
Bunda malzeme yapacak ne var anlamis degilim.
Çok doğru bazen insanın içi çok sıkılır ve huzuru en sevdiği insanların mezarında bulur bazen de çok mutlu olur yine bunu kaybettiği yakının mezarı başında paylasmak ıster ama bizim halkımız böyle ışte...hep malzeme arar durur

Türk Milleti Meraklıdır :)

Back
X