• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.591
9.254
358
iyi akşamlar kk üyeleri!
uzun zamandır görmediğim bi sevdiğim vardı... her yerde karşılaşırdık.. geçen gün okula gittim... yani kampüste işim vardı. onu gördüm. kendisi de zamanında onun için çok dualar ettiğim,her zaman düşündüğüm birisiydi........ arkadaşıyla cafede oturuyordu. arkadaşı beni fark etti. bizi görünce kalktılar. benim birlikte okula gittiğim arkadaşımla gördük. arabanın içinde bekledi. biz yürürken gülüştüler falan. resmen baktığını hissettim.
artık önemsemiyorum gerçi,ama kafama takıldı.... siz olsaydınız ne yapardınız?
edit: ki,artık zaten yoluma devam ediyorum da bu geçip gitmeler ne demek oluyo bu geçip gitmeler:KK70:

Bazen her şeye anlam yüklememek gerek ya çünkü davranışlara yüklediğimiz anlamlar bizim düşündüğümüz gibi olmayabiliyor o yüzden boş verin gitsin. Neden yapmış, nerden geçmiş, kimle gülmüş, size mi demiş, ona mı bakmış amaaaaannn boşverrrrr hayat kısa uğraşmaya da kafa yormaya da değmez.

Bazen her şeye anlam yüklememek gerek ya çünkü davranışlara yüklediğimiz anlamlar bizim düşündüğümüz gibi olmayabiliyor o yüzden boş verin gitsin. Neden yapmış, nerden geçmiş, kimle gülmüş, size mi demiş, ona mı bakmış amaaaaannn boşverrrrr hayat kısa uğraşmaya da kafa yormaya da değmez.
Çok haklısın yaa umursayarak hata yapıyoruz

Back