• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yazmamıştır ?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?

adamla iş görüşmesi yapacak gibi resmi konuşmuşsunuz.bu sebepten iletişime geçmiyor olabilir
Ay biri benimle böyle görüşmüştü dedim işe mi alacaksın iş görüşmesinde miyiz? Sonra da görüşmedim aramak dahi istemedim

Siz daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki ailece gelip çay içme olayları için çok erken buldum ben. Ee hadi aileler anlaştı diyelim ya siz tanıdıkça birbirinizden hoşlanmazsanız? Zaten çocuk sizden hoşlanmamış gibi duruyor.

Bir de siz daha önce hiç yüz yüze görüşmediniz mi bu kişiyle onu anlamadım?

Belki değerlendirdiğiniz şekildedir bilmiyorum. Değiştiremeyeceğim bir durum bu da.
karakteriniz mi böyle yani?e değişmeye çalışın.mesela yarın gülen emojili bir bayram mesajı yazın.ama resmi olmasın samimi olsun biraz.

Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?
adamdan cv ve referans da istedin mi? mesajların sonunu arz ederim şeklinde bitiriyor musunuz?

Çok ısmarlama gelişmiş olaylar. Belki adamın ciddi işlere niyeti yok henüz. Ailesi bir işgüzarlık etmiştir, o da iki görüşürüm beğenmedim, anlaşamadık der kurtulurum diye düşünmüştür. Hani hem ailesini kırmamış olacak hem de kendi üzülmeyecek. Temiz iş valla. E haliyle durum böyleyse hayatının odak noktası siz değilsinizdir. O yüzden o uygulamaya beş kere de girer, on kere de ama yine de size hemen dönmeyebilir. Keyfi ne zaman isterse yazar yani.
Size tavsiyem ilişkilerinize böyle başlamayın. Flört bile yokken ortada çok umutlanıp da uygulamaya kaç kere girdiğini vs. hesap etmeyin. Fazla beklenti insanı üzer, çok kırılırsınız. Bir salın bence.

Sanırım 😂 Herkesin ortak fikri bu galiba. Karşı tarafta nasıl bir intiba uyandıracağımı pek öngöremedim.
Olduğunuz gibi davransaydınız keşke. İlk tanışma zamanları biraz heyecan olur genelde. Akışına bırakıp muhabbet kurdukça tanırdınız. Gerek yokmuş zaten adamın da hoşuna gitmemiş belli. Belki yine yazar ama soru sormayın bari en azından 😂

Hiçbir şey hissetmediğin, olmasa da olur dediğin adamın yazıp yazmayacağını neden merak ediyorsun ki? Akışına bırak.

Yaşımdan kaynaklı mı bilmiyorum, bana karşılıklı oturup “sen neleri seversin, kuralların nedir” vb sorular çok ilginç geliyor. İnsan partneriyle vakit geçirerek öğrenmez mi bu tür şeyleri?

karakteriniz mi böyle yani?e değişmeye çalışın.mesela yarın gülen emojili bir bayram mesajı yazın.ama resmi olmasın samimi olsun biraz.
Normalde de karşımdaki insanı tanıyana kadar mesafeli duran biriyimdir. Sanırım yanlış anlaşıldım. Birçok kişi de aynı intibayı uyandırmışım, aslında fark etmeden ayıp etmişim bilemedim. Çok ketum biri de değilimdir aslında ama 😂

Normalde de karşımdaki insanı tanıyana kadar mesafeli duran biriyimdir. Sanırım yanlış anlaşıldım. Birçok kişi de aynı intibayı uyandırmışım, aslında fark etmeden ayıp etmişim bilemedim. Çok ketum biri de değilimdir aslında ama 😂
e yanlış yapacağız çok doğal.buradaki tavsiyeleri dikkate alırsanız birbirinizden de tanışınca hoşlanırsanız neden olmasın bu iş?ama bu sorular yüz yüze sohbet esnasında konuşulur.devamlı sormayacaksınız o zamanda.konu konuyu açarken doğal ortamında öğreneceksiniz

Back