- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.865
Son 1 adet asitli içecek miBende bugun suan son 1 bardak asitli ıcecegımı icıp vedalasıcamve aksam yemegıyle zaferime ilk adımımı atıyorum
slogan gibi olmus
1 bardak ıctım lakin sonrası pısmanlık oldu neyse aksam yemegı mi yedim ve baslamıs bulunuyorum dıger tarihler hedefe ulastıgım tarih olacak deseydinSon 1 adet asitli içecek miben de kahvaltıda çok azcık çikolatadan tattım çok az bi yerim şişmesin diye
Sloganı eşime az önce yemekte yine söyledim bu kaçıncı girişin 12.12 yapmayasın bir dahaki aya 01.01 de var dedibu sefer kararlıyım inşallah şuan Nescafemi çikolatasız içiyorum
Adam artık inanmıyor1 bardak ıctım lakin sonrası pısmanlık oldu neyse aksam yemegı mi yedim ve baslamıs bulunuyorum dıger tarihler hedefe ulastıgım tarih olacak deseydin
Yok caymak yok hedefe ulasıcaz bende az once adımı atmıs bulunmaktayım yılbaşında hedefin yarısına ulassam super olurAdam artık inanmıyorbu sefer kararlıyım kaçıncı deyişim ama bu sefer kararlıyım 4.5 da akşam yemeğimi yedim gece de çok acıkırsam ceviz ve ayran tüketicem tamam dün akşam 1 bu akşam 2 olacak inşallah sen de son kez içmiş oldun pişman olma şimdi tarihi saati at bundan sonra caymak yok
Merhaba canım hoş geldinSelam. Ben yeni kaydoldum. Merhaba demek istedim :)
Ben 80 den 60 a düşmüştüm. 3 aya yakındır sporu ve diyeti bıraktım. Yurt dışından yatılı misafirler gelmişti habire hazırlık habire çeşit .. Bütün gün hasatim çıkıyordu. Bu 3 aylık süreçte 2 kilo almisimBu arada kaçtan kaça düştünüz?
Seni görünce kendimi görmüş gibi oldum. 160 boyunda 80 kiloydum. Hoş geldin canım arkadaşımMerhaba bende size katilabilirmiyimm
Malesef az önce yine o muhtesem azim cöpe gitti. Bir türlü neden yapamadigimin cevabini bulamiyorum. HosbuldukSeni görünce kendimi görmüş gibi oldum. 160 boyunda 80 kiloydum. Hoş geldin canım arkadaşımbasaricaksin biliyorum. Oldurucaz.
Son 1 adet asitli içecek miben de kahvaltıda çok azcık çikolatadan tattım çok az bi yerim şişmesin diye
Sloganı eşime az önce yemekte yine söyledim bu kaçıncı girişin 12.12 yapmayasın bir dahaki aya 01.01 de var dedibu sefer kararlıyım inşallah şuan Nescafemi çikolatasız içiyorum
Ve1 bardak ıctım lakin sonrası pısmanlık oldu neyse aksam yemegı mi yedim ve baslamıs bulunuyorum dıger tarihler hedefe ulastıgım tarih olacak deseydin
Aynen oyle olucak. Tek hayalim kis boyu beni gormeyen insanlarin karsisina mayis ayinda - 30 kg olarak cikmakVeAijoo
Kızlar muthissinizilk fedakarlıkları yapmışsınız kendiniz icin çok aşırı mutlu oldum çok çok güzel böyle devam. Sizde bu kararlılık olduktan sonra yapamayacağınız hiçbir şey yok. Harikasınız maşallah eşin inanmiyor ya bir de o zaman görsün seni. Ben ilk kilomu verdiğimde sevincimden ağlamıştım. Eşim bana demişti ki alt tarafı 1 kilo vermişsin. Enerjimi düşürmeye çalışmıştı bana inanmamisti. Ama ben asla umursamadım. 5 kilo verdim bu sefer bana dedi ki 10 kilo vermiş gibi seviniyorsun. Halbuki o başarı benim için nasıl bir seydi.. 10 kilo verdim esim sessizlesmeye başladı. 20 kilo verdim. Ne dedi biliyor musunuz nasıl yaptın..
NASİL YAPTİNNNN
Kendim için yaptım dedim. Yaparsınız. Yapariz!
Habire geliyordu ne yapacaksın diyordu. Çünkü önceden paspal paspal oturup yiyordum. Yağli vucudumla yağlı yağlı şeyler yiyordum. Artık o sorunca Ben spor yapicam demeye basladim. Boş vaktim yoktu. Bazen film seyretmek istiyordu. Ben önce sporumu yapıp sonra filme.geliyordum. Artık bir alışkanlık haline geliyor. Yapmayınca kendini kötü hissediyorsun. Benim bu halim onu çok şaşırtıyordu. Ayrıca henüz yeterince kilo veremesem bile bu sporlarima ayırdığın vakti ve kendime öncelik verisimi çok seksi buluyordu. Bu bir artı, ama amaç onların ne düşündüğü degil. Çünkü kendim için yapiyorum. O beni öyle görsün diye degilGiyiniyordum ben yürüyüşe gidiyorum diyordum. Anlamadı o zaman. Gide gele ben başka biri oldum. Ben yürüyüşe gidiyorum diye 80 kiloluk halimle ciktim. Yürüyüş yolunda beni tanımışlardi artık. Gide gele Gide gele zayıf bir kız olarak dönüyorum evime
Sizde yapabilirsiniz ben buna çok ama çok inanıyorum. Eşinizin annenizin komşunuzun kimsenin size inanmasina gerek yok. Hatta inanmasinlar. İnanmamalari daha guzel. Şok etkisi yaratmayalım mi ?
İşte o inanılmaz bir olay. Yapacağını biliyorumAynen oyle olucak. Tek hayalim kis boyu beni gormeyen insanlarin karsisina mayis ayinda - 30 kg olarak cikmak
Teşekkürlerİşte o inanılmaz bir olay. Yapacağını biliyorum
Yaratalım bizimkiler yarı şok olmus durumdalar ama ısı tam yapmalı ama dimiVeAijoo
Kızlar muthissinizilk fedakarlıkları yapmışsınız kendiniz icin çok aşırı mutlu oldum çok çok güzel böyle devam. Sizde bu kararlılık olduktan sonra yapamayacağınız hiçbir şey yok. Harikasınız maşallah eşin inanmiyor ya bir de o zaman görsün seni. Ben ilk kilomu verdiğimde sevincimden ağlamıştım. Eşim bana demişti ki alt tarafı 1 kilo vermişsin. Enerjimi düşürmeye çalışmıştı bana inanmamisti. Ama ben asla umursamadım. 5 kilo verdim bu sefer bana dedi ki 10 kilo vermiş gibi seviniyorsun. Halbuki o başarı benim için nasıl bir seydi.. 10 kilo verdim esim sessizlesmeye başladı. 20 kilo verdim. Ne dedi biliyor musunuz nasıl yaptın..
NASİL YAPTİNNNN
Kendim için yaptım dedim. Yaparsınız. Yapariz!
Habire geliyordu ne yapacaksın diyordu. Çünkü önceden paspal paspal oturup yiyordum. Yağli vucudumla yağlı yağlı şeyler yiyordum. Artık o sorunca Ben spor yapicam demeye basladim. Boş vaktim yoktu. Bazen film seyretmek istiyordu. Ben önce sporumu yapıp sonra filme.geliyordum. Artık bir alışkanlık haline geliyor. Yapmayınca kendini kötü hissediyorsun. Benim bu halim onu çok şaşırtıyordu. Ayrıca henüz yeterince kilo veremesem bile bu sporlarima ayırdığın vakti ve kendime öncelik verisimi çok seksi buluyordu. Bu bir artı, ama amaç onların ne düşündüğü degil. Çünkü kendim için yapiyorum. O beni öyle görsün diye degilGiyiniyordum ben yürüyüşe gidiyorum diyordum. Anlamadı o zaman. Gide gele ben başka biri oldum. Ben yürüyüşe gidiyorum diye 80 kiloluk halimle ciktim. Yürüyüş yolunda beni tanımışlardi artık. Gide gele Gide gele zayıf bir kız olarak dönüyorum evime
Sizde yapabilirsiniz ben buna çok ama çok inanıyorum. Eşinizin annenizin komşunuzun kimsenin size inanmasina gerek yok. Hatta inanmasinlar. İnanmamalari daha guzel. Şok etkisi yaratmayalım mi ?
Sen epey yol almissin. Sakin o emegini abur cuburlara teslim etme. Gelecekte cocuklarinin yaninda abla gibi gezdigini hayal etYaratalım bizimkiler yarı şok olmus durumdalar ama ısı tam yapmalı ama dimi
Ahh canım yıllardır kac kere indim cıktım ben bile unuttum o kadar zorluklarla vermeme ragmen akıllanmadan eski duzene yemege devam ettim esek kafa ısteSen epey yol almissin. Sakin o emegini abur cuburlara teslim etme. Gelecekte cocuklarinin yaninda abla gibi gezdigini hayal et
İste bu psikolojik aclik. Once onu doyurmaya bakicaz :)Ahh canım yıllardır kac kere indim cıktım ben bile unuttum o kadar zorluklarla vermeme ragmen akıllanmadan eski duzene yemege devam ettim esek kafa ıste
İnşallah canım su beyin obezlıgını atlatabılsekİste bu psikolojik aclik. Once onu doyurmaya bakicaz :)
İnşallah inşallah once onu yenmek şartİnşallah canım su beyin obezlıgını atlatabılsek
Bunu duymaya o kadar çok ihtiyacım vardı ki... Çok teşekkür ederim... İnşallah bu sefer başaracağım..Bence bu kadar uzun bir yazıyı boşuna okumadın sen. Yapacağını biliyorum. Kararını vereceğini biliyorum