Neden yapamadığını biliyorum

En yuksek kaça kadar çıktın. Ayni seyleri yasadik, yasiyoruz. Bu sekilde en buyuk zarari sadece kendimize veriyoruz. Yemek sepetine harcadigim parayla
1 kendime dunya ceist kıyafet alabilirdim
2 evime 2 3 aylik erzak alabilirdim...
En fazla 103 gordum canım yemek sepetine verdıgı m paranın benimde haddi hesabı yok bir de ustune markettende cok alırım aburcubur

Hepimiz aynı dertten muzdarıbız valla yapboza dondu bu diyet işi
Doğumdan sonra kalan 10 kilomu veremedim nefret ediyorum içimdeki çikolata aşkından artık cidden artık ağlıcam yazı çok güzel herşeye karar verirken kendimle ilgili kararda neden taviz veriyorum mutfağın kapısına kocaman yazı mı asayım napayım bilemedim gece uyanınca çikolata kavanozuna gidip kaşıklıyorum nefret ediyorum bu huyumdan biri bana dese başaracaksın nasıl yapıcam bilmiyorum artık üzülüyorum

En fazla 103 gordum canım yemek sepetine verdıgı m paranın benimde haddi hesabı yok bir de ustune markettende cok alırım aburcubur
Ben artik aldırmıyorum. Alindiysa da ev ahalisine hizli bir sekilde tukettiriyorum. Yapacak bişey yok. Eşimde cok tatli istiyodu benden. Git disarida ye diyorum

Mesele yemek acligi değil çünkü. Duygusal aclik. Heleki benim gibi obez insanlarin en buyuk sebebi budur.
Fazla kg yokmuş istersen cok rahat yaparsin. Bende diyodum emziriyorum. İki kucuk çocuğum var dışarı cikamam. Yemek yapamam. Vs. Oyle bir oluyormuski yasiyorum suan bunu. Ve vermem gereken 50 kg var

Hadi gel başlayalım. Bu sefer yapalım ne dersin? Olacak söz veriyorum. Ne zaman vazgececek gibi olsan buraya gel. Ne hissediyorsan yaz paylaş sinirleniyorsan bikiyorsan paylas. Bu sefer beraber vazgecmeyelim.

Bugün 10. günüm , bir başkası duysa güler ama benim için çok ama çok önemli. En önemlisi de şiş değilim, midem rahat, rahat hareket ediyorum. Kendime olan inancım geri geldi.
O kadar güzel bir şey ki bu kendine olan inanç kendine güvenmek. O rahatlık o his çok iyi değil mi.. Hafif hissediyorsun

Ben bu duyguyu çok iyi anlıyorum. İnan bana yapabilirsin. Aynı senin gibiydim. Aynı tadı defalarca almaktan vazgeçebilirsin. Bir kere reddedersen gerisi gelecek. Ben hep buralardayım ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yaz bana

50 kilo var diye sakın gözünde büyümesin. 10 verince ki haline inanamiyorsun. Çünkü odemde gidiyor yağda gidiyor sanki bir an da yarıya düşüyor gibi geliyor aynada. 20 kilo verince daha daha bir fark göreceksin o belinin kıvrımı çıkacak ortaya yavaş yavaş. İnan 50 ye varana kadar mutlu olmaya devam edeceksin. Duygusal açlık çok doğru. Ama bu başarma hissinin verdiği doyum da hiçbir şeyde yok

Sanki iki haftadir bir takilma var. Hemde sporu arttirmisken. Menulerime dikkat ediyorken. Pes edersem fazlasini geri alirim biliyorum. O yuzden saldırıyorum
Bu hafta olmazsa haftaya olacak biliyorum

Beni anlatmışsın.. Umarım aylar sonra buraya geri döner... Ve bende başardım yazarım

Şuan güzel kilo vermişsin benim sorunum çikolata ile ilgili engel olamıyorum kızıma kahvaltıda sürmek için alıyoruz gece uyanınca kaşıklıyorum az önce tartıldım 2 haftadır tartılmaya korkuyordum 1.5 kilo daha almışım

Sanki iki haftadir bir takilma var. Hemde sporu arttirmisken. Menulerime dikkat ediyorken. Pes edersem fazlasini geri alirim biliyorum. O yuzden saldırıyorum
Bu hafta olmazsa haftaya olacak biliyorum
Küçük kaçamaklar yaptığın oluyor mu? Gözüne az görünüp arada yaptıkların yüzünden kilo veremiyor olabilirsin. Normalde kilolu bir insan bu işe girstiginde başlangıçta müthiş kilolar verebilir. Vücut diyete alışık olmaz verdiğini alir. Kilolar verilip ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşır. Bence beslenme şeklinde bir hata olabilir. Spor konusunda da yorulduğunu hissetmelisin. Daha çok kardiyo yapabilirsin. Kardiyo direk yağ yakar. Yürüyüş dans squat gibi

Başlangıç yazın harika olmuş canım yarısı beni anlatıyor onu sık sık okumalıyım motive olmak için teşekkür ederim desteğin için bu gece karar veriyorum bu sefer kendime engel olucam inşallah

Çikolatayı kokla. Bu dediğimi yap ama. Kokladigin zaman yemekle aynı hissi yaşıyorsun. Daha da yetersiz gelirse bir kaşık al ama yutma. Ne iş yaparsan yap o orada dursun. Eriyip gidene kadar azar azar bitir. Sanki ağzına şeker atmışsın gibi. Bu da doyurur insanı

Bende oyleydim. Kesebildim. Sende yapabilirsin. Ben bu yas yediğim helva ile cikolatanin hesabi yok

Yok ben o kavanoz kapağını açarsam bu benim için çok zor ben panikatak için terapi alıyorum doktorumla bunu da konuşucaz bir sonraki seansta sigara bağımlılığı gibi bişey herhalde engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…