Sanırım yaptımHesap detaylarinda giriyorsun
Evet olmus ve kg harikaSanırım yaptım
Darisi başınaEvet olmus ve kg harika
Baslangic kg ve boy eklediniz mi? Bende onu sorcaktim boyunuz kac ki hedefe ulasamadinizDarisi başınabenim de daha yolum var hedef kiloma hala ulaşmış degilim ama sizinkinde olması gereken ağırlık da yazıyor niye bende öyle bişey yazmiyor
Ekledim boy baslangic ama o detaylar çıkmadı bende. Benim boy 160Daha onxe diyetisyen e gittigimde olman gereken kg 62 demişti. 1.68 boyum
Tam anlayamadim ben ama benimde yuzum ciddi anlamda degistim eski resimlere bakip sonra aynaya bakiyorum. Tamamen yabanciyim...Bu arada arkadaşlar ben çok uzun zamandır doğal göz seklimin küçük ve kısık olduğunu düşündüm. Ama aslında bu tamamen yanaklarımin şiddetinden kaynaklanıyormuş. Ve ben bunu asla fark etmedim. Görmeye o kadar alıştım ki zaman içinde bu kısık göz seklinin yaş aldıkça oturan yüz tipinin bir parçası olduğunu düşündüm. Yani ben kilo versem de kısık gözlüydum vermesem de
Bazilari kilo aldığı zaman ilk yüzünden belli olur ya işte bu elmacık kemiği mağduriyeti. Biraz kilo alırsan ilk önce onlar doluyor ve gözlerine baskı yapıyor. Küçücük gözlerle etrafa bakıyorsun. Kilo verdiğin zamanda yeni gözlerin oluyor. İnsan küçülen vücudu anlıyor ama açılan gözler beni her zaman çok şaşırtıyor
Zayıflayınca gözlerim de açıldı kısacası. Bende yeni gözlere alışmaya çalıştımTam anlayamadim ben ama benimde yuzum ciddi anlamda degistim eski resimlere bakip sonra aynaya bakiyorum. Tamamen yabanciyim...
Ne guzel. İnsallah bende zayifladikca yuzum değişirZayıflayınca gözlerim de açıldı kısacası. Bende yeni gözlere alışmaya çalıştımçünkü göz seklimin kısık olduğunu sanıyordum. Ama kilodanmis. Benim gözlerim büyükmüş aslında
İlk haftadan sonra gerçekten su gibi geliyor. Beyne ne ogretirsek onu yaşatıyor bize. Eğer sürekli acim derseniz sadece işinizi zorlastirirsiniz. Aç değilim deyin gerçekten beyniniz bu mesajı algılayıp midedeki boşluğu yönetiyor
Eliptik aldim. Son 5 gundur cok iyi adapte oldum :)Yapabilirsin. Ben ki yediğime ictigime nefes gibi bakıyordum o kadar ki bağımlı bir insandim. İnan bir başlasan o kadar kolay gidiyor ki. Sonra sen istemesen de devamı gelecek. Çünkü gidene kiyamayacaksin
Bende oyleyim. Daha guzel hareket ediyorum. Umut doluyum. Gelecege dair cok guzel hayaller kuruyorum. Sadece biraz aceleci davraniyorum. Hemen bir fark bekliyorum. Oysaki daha yolun cok başındayımBugün 10. günüm , bir başkası duysa güler ama benim için çok ama çok önemli. En önemlisi de şiş değilim, midem rahat, rahat hareket ediyorum. Kendime olan inancım geri geldi.
Cunku insulin direnci cok buyuk etken. Kg aldikca insulin direncin artar, direnc arttikca kg veremezsin kg aldirir. Gerekirse ilac ile dengelenir ve diyetle biter. Bende de var. 2018 de hem ilac kullanip hem diyetle 3.5 ay da 15 kg verdimbeni gayet iyi anliyorsun
yazayim ben en iyisi
ben 86-88 kg ile 4 senedir sabitçünkü her istediğimi yiyip vucudu dengeliyordum
öleyse niye acaba?
herşeyi yiyorum..
ve veremiyorum
herşeyi yiyerek kilo veren var.
dahiliyeye gittim.
insulin direncim başlamak üzere olduğu öğrenmişim şu an bile var.
belki verirsem yenecegim.
aralıklı oruç denen kafama çok yatmaya başladi denemeyi üşendim.
diyeti ben beceremiyorum takımlara girdim olmadi yapamadim.
sağlıklı beslen diyorlar.
şimdi de eşimle sağlıklı beslenmeye giriştim.
yoğudu peyniri zeytini kendimiz yapıyoruz artık çok şükür.:)
ama ben neden kilo veremiyorum
En yuksek kaça kadar çıktın. Ayni seyleri yasadik, yasiyoruz. Bu sekilde en buyuk zarari sadece kendimize veriyoruz. Yemek sepetine harcadigim paraylaO kadar guzel anlatmışsın ki
Cocukları uyutup markete gitmeler uyutamıyorsam dısardan yemek soylemeler, her aynaya baktığımda kendimden nefret etmelerim, esimden Cocuklarımdan bıkmam bazen kendi caresızlıgımı yorgunluğumu onlardan cıkarmam, sokaktan gecen her zayıf kadına gıptayla bakmam, esime kadınlık yapmak istememem daha bir suru sey yazabilirim lakın en acısı kendimin hıc zayıflık halımı bilmiyorum ben kendimi bildim bileli kılolarımla hep savas halindeydım ve ben bu durumdan cok bunaldım