Neden yapamadığını biliyorum

Harikasin gerçekten bu azimle tabi ki yaparsin ben buna çok inanıyorum. 50 beden pantolonumu saklıyorum arada giyip bakıyorum aşırı mutlu oluyorum. İnanın başladığımız da hiçte gozumuzde buyuttugumuz gibi değil. Su gibi gidiyor

Aynı tadı bir daha almayacağım de safi.naz ve başlat inan başarmanın tadı hiçbir yiyecekte yok. O yaşadığın his o doyuruculuk hiçbir şey de yok. Duygusal boşluk falan da kalmıyor. Çünkü kendini merkeze aliyorsun

İlk haftadan sonra gerçekten su gibi geliyor. Beyne ne ogretirsek onu yaşatıyor bize. Eğer sürekli acim derseniz sadece işinizi zorlastirirsiniz. Aç değilim deyin gerçekten beyniniz bu mesajı algılayıp midedeki boşluğu yönetiyor

Evet ilk leslie yaptigimda ölüyorum sandim. Sonrakiler daha kolay oldu. Hâlâ sırtüstü yatamıyorum

Çooook güzel yazmissiniz ve çok motive ettiniz beni Benimde küçük bebeğim ve doğum sonra kalan kilolarim var inşallah bende kirtulucam bu kilolardan Bu arada tebrik ederim sizi kararlılığınızdan dolayi
Çok teşekkür ederim yaparsınız tabi birlikte yaparız

Evet ilk leslie yaptigimda ölüyorum sandim. Sonrakiler daha kolay oldu. Hâlâ sırtüstü yatamıyorum
Leslie 2 mile ile de başlayabilirsin. Belki vücudunu alıştırmak için. O daha düşük bir versiyon. Bir de ufak ısınma hareketleri de yapabilirsin öncesinde

Kızlar şunu siz kendiniz mi yapıyorsunuz? nasıl yapıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20201104_235356.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…