Neden yapamadığını biliyorum

Aynı şeyleri düşündüm, sanki ben yazmışım bu yazıyı. Birebir aynı hislerle başladım diyete ve şaka gibi kendim de inanamıyorum seneler sonra ilk kez diyetimin 5.günündeyim hem de firesiz! 5 gün demeyin ben 3’ü görrmiyordum kaç senedir. Şimdi hedefim -20 kg ile eski ben olmak, eski ince Vive olmak ve 48-50 bedenden hızla düşmek eski bedenime. Mümkün olduğunda yürüyüş, hareket, evdeyken de en kötü dans ederek devam ediyorum. Söylediğiniz çok doğru hep aynı şeyleri yiyordum ve son zamanlarda artık mutlu da olamıyordum yiyeceklerden. Şimdi bol sebze, yeşil çay, protein ve minimum şeker ile devam ediyorum. Aslında diyet yemekler daha lezzetli doğru pişirdiğiniz zaman bunu anladım. Umarım kendime verdiğim 8 ay sonunda ben de buraya başardım yazabilirim.
Harikasin gerçekten ❤️ bu azimle tabi ki yaparsin ben buna çok inanıyorum. 50 beden pantolonumu saklıyorum arada giyip bakıyorum aşırı mutlu oluyorum. İnanın başladığımız da hiçte gozumuzde buyuttugumuz gibi değil. Su gibi gidiyor

Chocolita Chocolita ağlattın. Abur cuburla değil ama o duygusal boşluğu yemekle doldurdum, üzerine sağlık sorunları ve hareketsizlikte eklenince işler çığrından çıktı. Bi yerden başlamayı düşünüyordum ama bu akşam bu yazı beni içinde bulunduğum durumla tekrar yüzleştirdi.
Aynı tadı bir daha almayacağım de safi.naz ve başlat ❤️ inan başarmanın tadı hiçbir yiyecekte yok. O yaşadığın his o doyuruculuk hiçbir şey de yok. Duygusal boşluk falan da kalmıyor. Çünkü kendini merkeze aliyorsun

İnanamıyorum ama diyette birinci haftam bitti. Senelerdir yapamıyordum kendime inancım sıfırdı, sen de başarabilirsin inan aynı durumdaydık üçümüz de unutma. İlk 3 gün belki zor gelecek ama gün gün hafifledikçe çok iyi hisedeceksin.
İlk haftadan sonra gerçekten su gibi geliyor. Beyne ne ogretirsek onu yaşatıyor bize. Eğer sürekli acim derseniz sadece işinizi zorlastirirsiniz. Aç değilim deyin gerçekten beyniniz bu mesajı algılayıp midedeki boşluğu yönetiyor

Bel fıtığim vardı sporlarla geçti yemin ederim. Eğilince kalkamiyordum öyle kitleniyordum acıdan. Sporla o esnemelerle inan ağrı magri bir şey kalmiyor. Zaten böyle sıkışmalar yaşayanları genellikle fizik muayeneye gonderiyorlar. Orada da benzer İşler yapıyorsun
Evet ilk leslie yaptigimda ölüyorum sandim. Sonrakiler daha kolay oldu. Hâlâ sırtüstü yatamıyorum

Evet ilk leslie yaptigimda ölüyorum sandim. Sonrakiler daha kolay oldu. Hâlâ sırtüstü yatamıyorum
Leslie 2 mile ile de başlayabilirsin. Belki vücudunu alıştırmak için. O daha düşük bir versiyon. Bir de ufak ısınma hareketleri de yapabilirsin öncesinde

Kızlar şunu siz kendiniz mi yapıyorsunuz? nasıl yapıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20201104_235356.jpg
    IMG_20201104_235356.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 122
X