- 19 Şubat 2022
- 8
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi Bayankorkmaz
Öncelikle merhaba yazımı okuyan arkadaşım. Ben hep kendi parasını kazanan bir kadın oldum. Ama hep aileme verdim. Kendime belirli ölçüde para ayirabildim her zaman. Normalde elimde olan parayı herkese herşeye harcayabilirim. Ama kendime gelince neden harcama yapamıyorum ? Sürekli en ucuzu arıyorum sürekli bekliyorum erteliyorum. Mesela eşime bişi almak aklımda yokken bile elime para geçince hemen ona bişi almak istiyorum veya aileme kaynanama bile ama nedense benim çok ihtiyacım olmasına rağmen kendime hiç birşey alamıyorum. Bir çikolata bile olsa düşünüyorum pahalı mı diye ? Ama mesela aynı çikolatayı bir başkası istese ücretine bile bakmıyorum. Elim çok açık ama kendime neden cimriyim. Bu arada bu sorun hep vardı ama evlendikten sonra hiç calisamadim pandemiden eşimden cocugumdan dolayı hep bişi oldu ise giremedim. Mesela evde iş yaptım 120 TL tek kazandım. Halbuki cok ihtiyacım olmasına rağmen eşime kaynanama hediye aldım. Ayagimda ayakkabım bı montum kazandım ne bilim bı şampuanım bile azken onu alabilecekken ben başkasına harcıyorum. Neden kendime cimriyim nasıl cozucem