- 30 Mayıs 2022
- 68
- 27
-
- Konu Sahibi Sansli Marti
Azıcık umut olsa beklerim. Bak ablan 5 yıl sonra evlenecekmiş ne güzel kesin olmasa da Bi planı var. Bizim ise istiyoruz ama şartlar yok olmayacak gibi de.Daha ne yaşadınız ki. Bu hayata tek geliyoruz, tekte gidebiliriz. Aradaki yıllarda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz zaten ama yine de olmuyorsa olmuyordur... Simdi ben size teptigim fırsatı desem gercekten nasil bunu birakabildiniz derdiniz o kadar üç noktalarda birsey ve hayata yeniden sıfırdan basliyorum. Dilim ülkem okuduğum okullar herseyim değişti. Ne yapayım yeniden başladım. Cok yorgunum desem yorgun olurum, ağlasam ağlarım bunlar basittir. Ablam 35 yaşında dünyayı geziyor 5 sene sonra evlenecekler. Çevrenin, annemlerin yaptığı baskılar ohooo ama umrunda mi değil neden çünkü kafasını kullanıyor. İsteklerinin farkında ve mutlu bir hayat sürüyor. Çalışın, paranizi kazanın ve kendinize iyi davranin
5 yıla kadar ablam yaşayacak mı? Allah gecinden versin. Bak evlendim ama belki yarın ayılabiliriz. Hayat planla calismiyor ve sürprizlerle dolu. Ablam 30 unda da evlenecekti ona her 5 senede bir güncelleme geliyorAzıcık umut olsa beklerim. Bak ablan 5 yıl sonra evlenecekmiş ne güzel kesin olmasa da Bi planı var. Bizim ise istiyoruz ama şartlar yok olmayacak gibi de.
Kendinize karşı olan bakış açınızı değiştirmeyi deneyin.Olumsuz ve karamsar bakış açısı yaşadıklarınızı,hissettiklerinizi ve hayattan beklentinizi şekillendiriyor.Kendinizi severek yola devam edin.Merhabalar, başlıktan da anlayacağınız gibi birçok konuda nasipsiz biriyim. Çocukken sakın yapıda olmama rağmen kimse benimle oynamazdı ( kendi cinsim bilhassa) erkek çocukları aralarına kabul ederdi genelde. Bu ergenlikte de ( erkekler de olmadi normal olarak) devam etti hala da aynı. Ergenken çıkma teklifi bile almadım yaşıtlarım,kuzenlerim alırken bol bol. Yaş ilerledikçe aynı şekilde devam etti. Yaklaşan erkekler de hep cinsellik amaçlı oldu tabi fırsat vermedim. Birkaç yıldır hayatımda biri var ve işi yok 31 yaşında tarih bölümü mezunu malum atama yok. Evlenmek istiyoruz ama iş güç olmayınca olmuyor. Ben de geçici işlerde çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum 32 olmak üzereyim evde kaldın diyorlar çocuğun olmayacak diyorlar kahroluyorum belli edemiyorum. Hep ağlıyorum dua ediyorum ama sonuç aynı.
Nasipsizim demek en başta çok yanlış olmuş.. İyi şeyler düşünüp, iyi şeyler hissetmek insanı pozitif kılar… Bende neler neler yaşadım bu hayatta , ama yinede çok şanşlıyım, sağlıklıyım, sağlıklı bir evladım var vs… saymayla bitmeyecek şey var… İsteyen sana evde kaldın desin umursama.. Hem be demek evde kalmak ya, kadının kadına zulmü bu gerçektenMerhabalar, başlıktan da anlayacağınız gibi birçok konuda nasipsiz biriyim. Çocukken sakın yapıda olmama rağmen kimse benimle oynamazdı ( kendi cinsim bilhassa) erkek çocukları aralarına kabul ederdi genelde. Bu ergenlikte de ( erkekler de olmadi normal olarak) devam etti hala da aynı. Ergenken çıkma teklifi bile almadım yaşıtlarım,kuzenlerim alırken bol bol. Yaş ilerledikçe aynı şekilde devam etti. Yaklaşan erkekler de hep cinsellik amaçlı oldu tabi fırsat vermedim. Birkaç yıldır hayatımda biri var ve işi yok 31 yaşında tarih bölümü mezunu malum atama yok. Evlenmek istiyoruz ama iş güç olmayınca olmuyor. Ben de geçici işlerde çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum 32 olmak üzereyim evde kaldın diyorlar çocuğun olmayacak diyorlar kahroluyorum belli edemiyorum. Hep ağlıyorum dua ediyorum ama sonuç aynı.
Ergenlikte ilgili yazdığım Bi örnekti sadece. Ayrıca sonraki zamanlarda da hep o niyetli kişiler çıktı.ya insanın karşısına hiç mi evlenmek isteyen çıkmaz neden hep cinsellik peşinde koşanlar benimle muhatap olmaya çalıştılar orayı anlayamadım.3 günlük dünya
Bu kadar takma
Sadece sen değilsin Türkiye’de herkesin sorunu aynı
Tıp mıp okumadığın sürece torpilin falan yoksa atanmak imkansız
Onu geç
Başka sektörlerde başka işler baksın
Sen de bul bir iş
En kötü ihtimal bir yere sekreter olarak bile girsen asgari ücret alırsın
Ergenlikte sevgili olayına gelince
Ergenlikte zaten tüm erkekler cinsellik amaçlı yaklaşıyordu.
Sana özgü değil ki
Hayata bakış açını değiştir.
Erkeklerin yüzde doksanı böyleErgenlikte ilgili yazdığım Bi örnekti sadece. Ayrıca sonraki zamanlarda da hep o niyetli kişiler çıktı.ya insanın karşısına hiç mi evlenmek isteyen çıkmaz neden hep cinsellik peşinde koşanlar benimle muhatap olmaya çalıştılar orayı anlayamadım.
Orası öyleErkeklerin yüzde doksanı böyle
Evlenmek zorunda olmadığımı biliyorum böyle giderse anne olamayacağım.Sadece evlenmekle mi nasip olunuyor. Evlenmek zorunda mısınız? Hayir değilsiniz. Müdahale etmek yerine bazı şeyleri akışa bırakmak her zaman iyidir. Beklenmedik zamanlarda güzel şeyler olur
Teşekkür ederim güzel yazınız için.. anlaşılmak ne güzel şey :)Ben anlıyorum sizi konu sahibi. Negatifliği bırakıp pozitif olunca mucizevi şekilde her şey düzelmiyor. Gerçekçi tavsiye vereyim ben, ikiniz de 35 yaşını geçmeden can hıraş kpssye çalışıp atanmaya bakın, ama gerçekten çok güzel bir puan alın 90 üstü, en azından geçiminizi sağlayabilirsiniz memur maaşıyla. Başka türlüsü cidden çok zor özellikle de bu özel sektör acımasızlığında.