Neden nasipsizim?

Azıcık umut olsa beklerim. Bak ablan 5 yıl sonra evlenecekmiş ne güzel kesin olmasa da Bi planı var. Bizim ise istiyoruz ama şartlar yok olmayacak gibi de.

Aslinda hayatinizda iki problem var: cevre baskisi ve saglam bi isinizin olmamasi. Yapilacak sey belli. Iyi bir is bulmak icin cabalayin, yeni bir eve ve cevreye sahip olun. Hayatinizi yasayin. Ne o gorustugunuz erkek arkadasinizla evlenmeniz gerekiyor ne de cocuk yapmaniz gerekiyor. Bu ikisi aslinda sizin hayatinizi maddi anlamda daha da zora sokacak seyler.

Ben çalışıyorum zaten. Ayrıca onu seviyorum. İnsan sevdiği adamla evlenmek ister hayatımda ilk defa biri ile evlenmek istiyorum da. O da olmuyor. Ha başkası da yok zaten.

Azıcık umut olsa beklerim. Bak ablan 5 yıl sonra evlenecekmiş ne güzel kesin olmasa da Bi planı var. Bizim ise istiyoruz ama şartlar yok olmayacak gibi de.
5 yıla kadar ablam yaşayacak mı? Allah gecinden versin. Bak evlendim ama belki yarın ayılabiliriz. Hayat planla calismiyor ve sürprizlerle dolu. Ablam 30 unda da evlenecekti ona her 5 senede bir güncelleme geliyor Ona yapılan baskılar.... Annem bir yerlere üye oldu ki ablama koca bulsun kızın başına gelmeyenler kalmadı. Mecbur bekleyeceksiniz. Büyük resme bakın sizinde hayatiniza baharlar gelecek. Sadece biraz kafa yapınızi değiştirin. Bakın hislerinizi yazmışsınız ve herkes burada size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Yapacaklariniza odaklanin. İlk planiniz güzel bir işe girin. Gun boyu is arayin. Sevgiliniz içinde is arayin. Kenara para atın. Nasıl olduğunuzu bilemem ama çok sevdiğim bir arkadaşım var evden dışarı çıkmaz, konfor alanından vazgeçmez sonra ben nasipsizim. E kardeşim sen çıksana konfor alanından kendine bir pencere ac içeri bir temiz hava girsin... Kendinize izin verin yahu.

Ablama güncelleme geliyor ne yahu bayağı güldüm yazdığın yazı için çok teşekkür ederim. Ya regl zamanım yaklaşınca benim bu mevzu kafamda büyüyor ve sürekli dolanıyor. Şu anki işimden memnunum hem para da biriktirmeye çalışıyorum.. işler ters gitmese biz evlenebilsek iyi olurdu.

Nasipsizsin çünkü tek bildiğin yol bu. Psikolojik olarak insanlar kötü de olsa çirkin de olsa zararlı da olsa bildikleri yoldan giderler. Nasipliyim kısmetim açık diye düşünmek seni konfor alanından çıkarttığı için zor gelir. Ayrıca biraz da somut verilerden yola çıkarsak tarih gibi hiçbir geleceği olmayan bir bölüm okumuşsun. O yüzden böyle hissediyorsun. Düzenli sağlam bir işin olsa hepsi çözülecek.

Başka yolları denemedigim ne malum. İnsan bazen seçemiyor yönlendiriliyor da ne kadar anlatirsam anlatayım kimse kimsenin derdinden anlayamaz aynı şeyleri yaşamadan.

Kendinize karşı olan bakış açınızı değiştirmeyi deneyin.Olumsuz ve karamsar bakış açısı yaşadıklarınızı,hissettiklerinizi ve hayattan beklentinizi şekillendiriyor.Kendinizi severek yola devam edin.

Nasipsizim demek en başta çok yanlış olmuş.. İyi şeyler düşünüp, iyi şeyler hissetmek insanı pozitif kılar… Bende neler neler yaşadım bu hayatta , ama yinede çok şanşlıyım, sağlıklıyım, sağlıklı bir evladım var vs… saymayla bitmeyecek şey var… İsteyen sana evde kaldın desin umursama.. Hem be demek evde kalmak ya, kadının kadına zulmü bu gerçekten

ya burda pozitif pazarlaması yapmak kolay. bazı insanlar gerçekten negatifliği kötülüğü çekiyo. bende dahil. çok kolaymış gibi o kadar şeyin içinde yalandan pozitif rolu yapınca ne oluyo sanıyosunuz her şey düzeliyo mu ben söyleyim daha büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. hiçbişey yolunda gitmedigi gibi iyi düşünüp hayal kurunca inadına olmaması üst üste denk gelmesi artık insanı depresyona sokuyor. yok pozitif yok güzel düşün boş yapmayın insanlar g.zekalı değil yada bu durumdan zevk almıyolar. gerçekten bazı insanların aurası mı denir, çekiyor bazı durumları işte. örneğin çok şanslılarında sürekli şansla karşılaşması, zenginlerin sürekli maddi olarak yükselmesi(para parayı çeker mottosu bence burdan çıkmış).. olmayınca olmuyor. herkeste yalandan rol yapıp kendini kandırmak zorunda değil. insanın kendi basına gelmeden anlamıyo. çok saçma ama gerçek işte

3 günlük dünya
Bu kadar takma
Sadece sen değilsin Türkiye’de herkesin sorunu aynı
Tıp mıp okumadığın sürece torpilin falan yoksa atanmak imkansız
Onu geç
Başka sektörlerde başka işler baksın
Sen de bul bir iş
En kötü ihtimal bir yere sekreter olarak bile girsen asgari ücret alırsın
Ergenlikte sevgili olayına gelince
Ergenlikte zaten tüm erkekler cinsellik amaçlı yaklaşıyordu.
Sana özgü değil ki
Hayata bakış açını değiştir.

Çok güzel yazmışsın.. beni anlayan biri çıktı sonunda. Aynen dediğin gibi. Olumlu düşünürsem olumlu olacak diye diye hep olumsuz olunca sonuç hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum. Teşekkürler....

Ergenlikte ilgili yazdığım Bi örnekti sadece. Ayrıca sonraki zamanlarda da hep o niyetli kişiler çıktı.ya insanın karşısına hiç mi evlenmek isteyen çıkmaz neden hep cinsellik peşinde koşanlar benimle muhatap olmaya çalıştılar orayı anlayamadım.

Erkeklerin yüzde doksanı böyle

Sadece evlenmekle mi nasip olunuyor. Evlenmek zorunda mısınız? Hayir değilsiniz. Müdahale etmek yerine bazı şeyleri akışa bırakmak her zaman iyidir. Beklenmedik zamanlarda güzel şeyler olur

Ben anlıyorum sizi konu sahibi. Negatifliği bırakıp pozitif olunca mucizevi şekilde her şey düzelmiyor. Gerçekçi tavsiye vereyim ben, ikiniz de 35 yaşını geçmeden can hıraş kpssye çalışıp atanmaya bakın, ama gerçekten çok güzel bir puan alın 90 üstü, en azından geçiminizi sağlayabilirsiniz memur maaşıyla. Başka türlüsü cidden çok zor özellikle de bu özel sektör acımasızlığında.

Teşekkür ederim güzel yazınız için.. anlaşılmak ne güzel şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…