Neden MUTSUZSUNUZ?

mutsuzum çunku beni gerçekten seven bir sevgilim,hayat arkadaşım yok,yalnızlık çok zor((
mutsuzum şansımı hep ben yaratmak zorundayım,neyi çok istesem ya olmuyor,ya çok zor oluyor..
para harcayarak mutlu olduğumu sanıyorum ama büyük bir kandırmaca biliyorum
ve en önemlisi de gıttikçe şişiyorum yiyerek((((

mutsuzum evde oturmam aileme batıyo her seferinde laf sokulmasından

mutsuzum bi türlü düzgün bir iş rast gelmedi çalışamıyorum

Mutsuzum çünkü keşke üniversite eğitimimi başka bir alanda yapsaydım diye üzülüyorum, sevdiğim alanda. Zamanında üniversiteye gireyim de aman bu konu da ilginç seviyorum diyip girdim, çok pişmanım çok :) Umarım artıya çevirebilirim, çok geç değil diye inanmak istiyorum!:)

Umutlarını kaybetme, ne kadar dar yollardan geçsekte bir çıkışı olduğunu bilmek zorundayız
Yoksa yolun sonuna varamayız
Ümitlerimiz ölürse bizde ölürüz...

mutsuzum evde oturmam aileme batıyo her seferinde laf sokulmasından

mutsuzum bi türlü düzgün bir iş rast gelmedi çalışamıyorum
Şu iki mesaj aynı beni tanımlamış

mutsuzum çünkü çocuğum olmuyo (((
Allahım tez vakitte feraha erdirsin seni de, anne olmayı nasip etsin

En azından telafisi olan bir şey bir şekilde bunu artıya çevirebilirsiniz
İmkanınız olduğu sürece yeniden sevdiğiniz bölüme gidebilirsiniz

En azından telafisi olan bir şey bir şekilde bunu artıya çevirebilirsiniz
İmkanınız olduğu sürece yeniden sevdiğiniz bölüme gidebilirsiniz
[/QUOTE]

Teşekkür ederim :) Yani yine sosyal bilimler olduğu için belki yine de bir yerlerde kariyere alt seviyelerden başlayarak kendimi yetiştirerek o alanlara yönelirim diye düşünüyorum ama bakalım:)
İmkanım olsa da daha fazla okuyabileceğimi sanmıyorum:) şu an yüksek yapıyorum, zaten yüksek yaparken ben niye bu bölümü seçtim diye sorgulamaya başladım:) Daha da okuyamam:) Bıktım:)

Mutsuzum çünkü farkettim ki bu zamana kadar hiç hayalllerimin peşinden gitmemişim.Bundan sonra da yapacağımı zannetmiyorum ,üzerimde garip bir uyuşukluk var.Hayat bitsin diye zaman geçiriyorum sanki.

Mutsuzum, çünkü, hayatımda istediğim hiç bişey yolunda gitmiyor, istediğim bişey olmuyor.
Mutsuzum, çünkü, kafamın içinde bi sürü keşkeler, acabalar var, beynim onlarla dolu.
Mutsuzum, çünkü, okuduğum bölüm annemlere batıyor, beğenmiyorlar, sürekli bi laf sokma çabası içindeler.

Mutsuzum çünkü farkettim ki bu zamana kadar hiç hayalllerimin peşinden gitmemişim.Bundan sonra da yapacağımı zannetmiyorum ,üzerimde garip bir uyuşukluk var.Hayat bitsin diye zaman geçiriyorum sanki.

Lake, pek çoğumuz da gitmiyoruz hayallerimizin peşinden, yani bir yerlerde mantıken bizi durduran birşeyler oluyor. Bence geçici bir dönemdesin, hayat bitsin diye zaman geçiriyorum sanki demişsin ya, biliyorum o duyguyu:)

yalnız alışveriş de çok zevkli, rahat rahat kafana göre gezersin,istediğin yere girip çıkarsın,istediğin kadar denersin,zaman geçirirsin. istediklerini aldıktan sonra da kendine lezzetli bir kahve ısmarlamak gibisi yok

ben de öyleyim canım,tamamen istediğim bölümle alakasız bir bölümde okudum sırf aman üniversite bitsin diye. ama mutsuz oldum ,hayallerimdeki bölümü okumadığıma pişman oluyorum,eğer o bölümü okumuş olsaydım hem maddi hem manevi bambaşka olacaktım ama kısmet böylesiymiş belkide bilemiyorum. yaş da çok geç çalışıyorum da

burda mutsuzluklarını paylaşanların yazdıklarını beğenmemin sebebi,onları anlayabildiğim ve mutsuzluklarını az da olsa paylaştığımı belirtmek içindir,yanlış anlaşılmasın lütfen,yoksa hiç te beğenilecek durumlar değil yazdıklarımız.....

Mutsuzum cunku sevgilimden ayrildim 5 ay oluyor,mutsuzum eski calistigim iste daha cok para kazaniyordum simdi kazancim cok az. mutsuzum istemedigim bir sekilde tikildim kaldim, mutsuzum cunku bipolar hastasiyim ve hergun acisini cekiyorum, ilac saatim gecse elim ayagim titriyor mutsuzlugumun ardindan birden sahte bir mutluluk gelip beynimi alt ust ediyor, mutsuzum cunku aileme yardimci olamiyorum.... boyle gider bu...

hem de çok mutsuzum
çünkü bu tüp bebek denememin de başarısızlıkla sonuçlanacağını düşünüyorum

inş. düşündügün sey olmaz inş. seninledir bebegin suan ne durumdasın tahmin edebiliyorum rabbim inş. gönlündeki muradı bukez vermiştirr rabbim yar ve yardımcın olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…