Neden MUTSUZSUNUZ?

Lake, pek çoğumuz da gitmiyoruz hayallerimizin peşinden, yani bir yerlerde mantıken bizi durduran birşeyler oluyor. Bence geçici bir dönemdesin, hayat bitsin diye zaman geçiriyorum sanki demişsin ya, biliyorum o duyguyu:)

ah be lambrusco ben hiç gitmedim ki bir bakıyorum ne okuduğum okul ,ne mesleğim ,ne çalıştığım yer ,ne yaşadığım yer,yalnızlık da cabası.Hayal ettiklerim hep bambaşkaydı.Ama ben hiçbirşey yapmadım hayal ettiğim gibi olsun diye o yüzden de vah tüh niye hiçbirşey istediğim gibi değil diye üzülemiyorum bile çünkü benim uyuzluğumdan oldu.Vanya dayı gibiyim ya hani onun dediği gibi şimdi ben de 28 im 70-75 yaşına kadar yaşayacağımı varsaysam aşağı yukarı 45 sene falan var şimdi ben bu 45 sene boyunca ne yapacağım?

(üşenmedim bu sefer buldum bile :))

"tanrım...47 yaşındayım; 60 yaşında kadar yaşayacak olsam, daha 13 yılım var! 13 yıl daha nasıl dayanacağım? bu kadar uzun bir süreyi doldurmak için ne yapacağım?" (vanya)

"biz yaşayacağız, vanya dayı. uzun, çok uzun günler, uzun, sıkıcı geceler geçireceğiz. kaderin bize sunduğu bütün sınavlara sabırla katlanacağız. şimdi de, yaşlılığımızda da, dinlenmek bilmeden hep başkaları için çalışacağız. zamanımız dolduğunda, uysalca boyun eğip öleceğiz ve tanrı bize acıyacak. ve dinleneceğiz!" (sonya)

Mutsuzum çünkü
devamlı bir yerlere yetişmeye çalışmaktan bıktım
ocakta bütün sınavlarım aynı zamana denk gelicek napcam die düşünmekten sıkıldım
bu sıralar parasal olarak zor zamanlardayız ben bukadar düşünürken evdekilerin rahat olmasından yoruldum
erkek arkadaşımın zamanla alışcam dediği ama bir türlü alışamadığı benimle geleceğimizle ilgili konuları konuşmaması çok bunalttı beni .bu konuda çok sıkıntılıyım aslında. bana durup dururken sarılıp biz evlencez mi yuva mı kurcaz ya ne garip dio evin en küçüküğü 25 yaşında ama hiç sorumluluk almamış ondan korktuğunu söylyo evde ona artık bişeyler sorduklarında bile bana artık banada soruyolar akıl alıyolar ne garip dio ben hep alışmışm herkese ayak uydurmaya rahata kaçmaya dio çoookkk mutsuzum herşey üstüme geliyo sanki

ama yinede verdikleri için Rabbime çok şükür

ben de öyleyim canım,tamamen istediğim bölümle alakasız bir bölümde okudum sırf aman üniversite bitsin diye. ama mutsuz oldum ,hayallerimdeki bölümü okumadığıma pişman oluyorum,eğer o bölümü okumuş olsaydım hem maddi hem manevi bambaşka olacaktım ama kısmet böylesiymiş belkide bilemiyorum. yaş da çok geç çalışıyorum da [/QUOTE]

Ya işte keşke baştan düşünebilsek, sınava at gibi hazırlandırıldığımız için, hani ben gerçekten ne istiyorum sorusunun cevabını aramaya vakit kalmıyor. O yüzden ben herkese sevdiğin bölümü oku, okumuş olmak için okuma diyorum, ya da mesela ben bölüme girerken seviyorum bu bölüm de olurrrr diye girdim, ama asıl isteğim bambaşkaymış, şimdi mutlu olmuyorum...
Çalışmaya başlayınca bir alana yönelince değiştirmesi zor değil mi

Bunu bilmiyordum, vanya dayı, aslında gülümsetti beni:) Tanrım ben bunca sene ne yapacağım? :)
Ama mesela önüne nasıl fırsatlar geçeceğini bilmiyorsun ki, mesela bakarsın iş değişikliği yaparsın, sevdiğin bir alana dönüşür. Bir kaç yıl içinde seveceğin adamı bulup, hayallerinin peşinden gidebilirsin?? Yaşadığın yer bakarsın değişir, ya da sen taşınmaya karar verirsin?? :)
Bazen cidden bak, böyle dibine kadar batıyoruz kuyunun ama hayat gerçekten tesadüflerle dolu ben buna inanıyorum. O yüzden birşeyler olacakmış umudunu yitirmemeye çalış, çok Pollyannacı oldu ama umudun beraberinde birşeyleri sürüklediğine nedense inanıyorum.

Şuan gerçekden çok mutsuzum
akşam saat 6'dan beri..
Oğluşumun sınıf arkadaşı minnak bir kız çocuğu daha lösemiymiş..
Şuan hastanedeymiş yarın annesini ziyaret edicez göremeyiz sanırım kendisini
tüm dualarımız minik ilkeyle Rabbim onu ailesine bağışlasın..

Doğru zamanda doğru yerde olamıyorum bir türlü. İşlerim hiç bir zaman tereyağından kıl çeker gibi gerçekleşmiyor.

mecburen yaşamak mutsuzlugun taa kendısı...yaşamak istemıyorsun ama mecbursun.sabretmek zorundasın bu hayatı tamamlamak zorundasın!

:100:mutsuzum kendimde keşfedip açığa çıkarmam gereken yetenekler duygular var ama ben bir türlü bulamıyorum.
:100:mutsuzum çevremdekileri eşimi oğlumu mutlu edemiyorum.
:100:mutsuzum kafamda yapmak istediğim 3 4 tane planım var ama hayata nasıl geçireceğimi bilmiyorum.
:100::111::111:mutsuzum zaman çok çabuk geçiyor.

:106:bu 4 durumu halledersem kafam rahata ulaşacak. ve maneviyatımı daha huzurla tazeleyeceğim.:119::130:

mutsuzum çünkü geçen yıl ekim ayında hamile kaldım ve dış gebeliktİ ardından 3 a Ysonra bir düşük yaptım mayıs ayında yeniden hamile kaldım ve yine dış gebelik.tam onu atlatırken acillerle geçen haftlar safra kesemde taş oluşup düşmüş ve safra yolları tıkanıklığı derken pankreas iltihabı- hatene serüveni bir ay acillere gidiş geliş-korksamda mecburi ameliyatçünkü ölümden döndüm- tam huh diyecekken-şimdide aile iç huzursuzlar başladı- eşimin depresyonları bu şehirden gitmek istemesi ve evliliğimizi yıpratması-kurulu düzeni bozmak zor-mutsuzum AMA GEÇECEK İNANNIYORUM BU GÜNLER DE GEÇECEK

Mutsuzum;

çünkü benim de ağrım var. Ve başka hastalıklarım da. Vücudum hep hasta bu genç yaşta...

çünkü olmak istediğim yer, şu an olduğum yer değil. Kimisinin rahatça yürüdüğü yolda ben koşmak zorundayım. Belki de bu daha hayırlı, yaşamadan bilinmez ki...

Mutsuzum, cünkü kadinlarin daha cok özgür olmasini isterdim. Hala erkek baskisi veya siddeti altinda yasiyoruz.

selam kızlar mutsuzlukları dile getirmek daha çok mutsuzluk çeker hayatınıza...
o yüzden sizi mutlu edecek şeylerin hayalini kurmaya başlayın bunların yerine:)

mutsuzum kpss hayalimi gerçekleştiremedim
yetmezmiş gibi yüksek puan alanların karşımda göbek atmalarını izlemeye maruz kalıyorum
mutsuzum çünkü mutlu olmayı unutalı çok oldu...

İçimde iki karekter var ben artık bundan eminim gerçekten şu an sizinle konuşan gerçekten olmak istediğim tarafım kimseye zararı dokunmaz iyi herkese yardım eden dertlerini dinleyen mutlu eden ama diğer taraf varki birden noluyo anlamıyorum içimdeki şeytan mı uyanıyo ne insanları birbirine düşürmek onları kavga ettirip ortadan kaybolup gülerek izlemek vicdanı olan hangi insan bunu yapar bu tarafıma artık dayanamıyorum bazen öle şeyler oluyoki ben itatkar söz dinleyen bi insanım daha önce uygun dediğim bişey başka zaman beni çıldırtıyor yani tutarsız davranıyorum çok mutsuzum

Mutsuzum ve hep mutsuz olucam

Çünkü kızımı dogumda kaybettim

Allah tekrardan anne olmayı nasıp etsın inşallah. bende cok mutsuzum önumuzdekı hafta doğumum var. ama eşimden yana cok problemlerım var. eşim benı anlamıyor bana yardım etmıyor. kendı aılemde yanımda olnuyor. kendımı yapayalnız hıssedıyorum. herseyden umudumu kesmıs gıbıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…