Neden MUTSUZSUNUZ?

Özür dileyerek söylüyorum ama depresyonda olmayasınız?
Yani normal duygulardan biraz karmaşık haldesiniz

Estafurullah, özür dileyerek sormana gerek yok. İnsanlık hali depresyon.
Aslında depresyondaysam bile bu çok önemli değil çünkü bu zamanda herkes depresyonda, herkes manyak, ruh hastası olduğunu idda ediyor.
Gerçekten, geçen yaz bir ortamımız vardı, gençlik ortamı. Kızların çoğu ilaç kullanıyor filan.
Bir tanesi geliyor cümle şu "ay geçen gün sinir krizi geçirdim sevgilim beni terkedince"
Diğeri geliyor, "geçen gün sinir krizi geçirdim yolda, sevgilimle tartışınca"
Bir de böyle bağıra bağıra anlatıyorlar. İyi hoş bir şey gibi. Yani herkesin sinir krizi geçirdiği, ilaç kullandığı, depresyonda olduğu bu dünyada ben depresyonda olsam bile önemi yok. Olmak istemem :) Üstüne düşmem yani.
Ama dediğin gibi bu halden çıkmam gerek.

fazla karamsar olduk sanırım :KK1:
En azından tek derdin kendinde olmadığını görüyor insan

evet ama insan mutsuz oldugunu düsününce daha cok mutsuz olur ya ondan dedim.
ve mutsuz olan biri bir de buradakileri okuyunca daha cok dertleniyor.

yani benim ki sadece öneri :kk77:

çokta olmuş canm hiç bırakmayı denemedn mi kaç yaşındasın

1 yıl içmedim nefessiz kalıp hastanelik oldum korktum ve bıraktım yaklaşık 2 yıl filan oldu yeniden başladım hergece havam var nefes açıcı onu sıkmadan uyuyamıyorm boğulacak gibi hissediyorum panik atak geçiriyorum resmen sırt ağrısından ölüyorum ve gerizekalı gibi halaaaa içiyorum azalttım ve bi tarih belirledim kendime inş. ozaman tamamen bırakmış olucam.. :KK43:

1 yıl içmedim nefessiz kalıp hastanelik oldum korktum ve bıraktım yaklaşık 2 yıl filan oldu yeniden başladım hergece havam var nefes açıcı onu sıkmadan uyuyamıyorm boğulacak gibi hissediyorum panik atak geçiriyorum resmen sırt ağrısından ölüyorum ve gerizekalı gibi halaaaa içiyorum azalttım ve bi tarih belirledim kendime inş. ozaman tamamen bırakmış olucam.. :KK43:

inşallah canm yaşın kaçtı bu arada?yani çocuğun flan olursa mecbur bırakırsın

Aslında depresyondaysam bile bu çok önemli değil çünkü bu zamanda herkes depresyonda, herkes manyak, ruh hastası olduğunu idda ediyor.
Gerçekten, geçen yaz bir ortamımız vardı, gençlik ortamı. Kızların çoğu ilaç kullanıyor filan.
Bir tanesi geliyor cümle şu "ay geçen gün sinir krizi geçirdim sevgilim beni terkedince"
Bir de böyle bağıra bağıra anlatıyorlar. İyi hoş bir şey gibi. Yani herkesin sinir krizi geçirdiği, ilaç kullandığı, depresyonda olduğu bu dünyada ben depresyonda olsam bile önemi yok. Olmak istemem :) Üstüne düşmem yani.

Evet böyle bir akım var gerçekten
benimde arkadaş ortamımda vardı üniversitedeyken şuan yanlız olduğum için sadece kendim deliyim :)
Bir yardım alsak fena da olmaz gibi hissettim bir an :KK1:

evet ama insan mutsuz oldugunu düsününce daha cok mutsuz olur ya ondan dedim.
ve mutsuz olan biri bir de buradakileri okuyunca daha cok dertleniyor.

yani benim ki sadece öneri :kk77:

haklısın reptomim el birliğiyle müslüme bağlamayalımda
kendimi suçlu hissederim sonra :KK17:

Alternatif tıpta çok iyi sonuçlar alınıyor hiç denediniz mi?
Bir yakınım bu yolla bıraktı çokta uzun sürmemişti sanırım

171 i aradım bi haptan bahsettiler onunda biçok yanetkisi varmış elbette sigara kadar zarar vermez ama almaya çekindim daha önce bıraktığım için şimdide bırakabilirim diye düşünerekten hapı almadım ama bırakamazsam her yolu deniycem cnm

yaşadıkların bana çok tanıdık, aynı şeyleri bende yaşadım. hissizlik duygusu tamamen kişisel atalet.le ilgili bi durum. hiçbirşey yapamama, hissedememe durumu. kitap okumayı sever misin bilmiyorum ama Mümin Sekmanın kitaplarını öneririm bana o dönem yardımcı olmuştu.

Mutsuzum ; İnsanlara kendımı ne kadar anlatmaya calıstıysam hep yanlış anlasıldım ..

Mutsuzum ; İdeallerimi kaybettim..

ve mutsuzum çünkü artık umutlarımı da kaybettim ..

Ne dıyım geçmiş olsun bana ..

yaşadıkların bana çok tanıdık, aynı şeyleri bende yaşadım. hissizlik duygusu tamamen kişisel atalet.le ilgili bi durum. hiçbirşey yapamama, hissedememe durumu. kitap okumayı sever misin bilmiyorum ama Mümin Sekmanın kitaplarını öneririm bana o dönem yardımcı olmuştu.

Tüm kitaplarını okudum o adamın canım :) Kitap okumayı severim. Fakat şu sıra onu da yapasım yok.
İstiyorum, diyorum okuyayım hiç okumuyorum ama elime alıpta okuyamıyorum .Eyleme geçiremiyorum yani.

Mutsuzum ; İnsanlara kendımı ne kadar anlatmaya calıstıysam hep yanlış anlasıldım ..

Mutsuzum ; İdeallerimi kaybettim..

ve mutsuzum çünkü artık umutlarımı da kaybettim ..

Ne dıyım geçmiş olsun bana ..

İçim burkuldu, ama acil toparlanmanı dilerim Allah'tan. Ben de ideallerimi kaybettim, hayallerime çooook uzaklardan el sallayarak, uzaklaşmalarını izliyorum ama can çekişerek tekrar umutlanmaya çalışıyorum, artık pek olmasa da. Bazen bir atakla silkeleniyorum, kendime inanmak istiyorum, sonra tekrar sönüyorum. Dedim ya tam bir can çekişme. Ama çok iyi bildiğim bir şey; bu olmak istediğimiz biz değil. Umutlara küserek de yine kendimize mi ceza vereceğiz yani. Bu bizi olmak istediğimiz kişiye ve yaşamak istediğimiz hayata götürecek mi? Hayır. Daha da geriye götürecek. Peki bu işe yarayacak mı? Hayır. Kimse bu nedenle bize "ay nasıl da kederli, dur istediğini verelim" diye acıyacak mı? Hayır. Bu durum, kendi adıma tabi, en nefret ettiğim "kendime acıma" ruh hali. Oturup kendime acımaktan ve "ne kadar da bahtsızım" demekten başka bir şey yapmıyorum. Bu beni ideallerime yaklaştıracak mı? Aslaaa :) O zaman bir şey yapmalı...
(bak gene umutlandım sinsice:) )

Mutsuzum..
Çünki alış-veriş yamak istiyorum benle gelicek kimsem yok..
Aman aman içli dışlı olduğum arkadaşım yok. Annem gezenti değildir gezmeyi pek sevmez..
3-5 tanıdığı gelirmisiniz? dedim (yalnız alış veriş sarmıyo) param yok diyen oldu,işim var diyen oldu..

Teyzoşum koşar gelir ama uzağız :KK31:
mont alcam çizme alcam mutsuzum ben..

X