Neden linç yiyiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mervekaranfil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
670
-184
28
27
Arkadaşlar bu platformda sürekli linç yiyorum bir konu açıyorum kocana yazık elin erkek gibi sözler yazıyorlar hayır ben insanları anlamıyorum yani birini kırdıgınız zaman çok mu hoşunuza gidiyor bana ruh hastası mı diyen dersiniz neler neler burdaki herkes mükemmel biz mi çok garibiz harbi merak ediyorum benim kaşıma gözüme yorum yapan cringe kadınlar kendilerine baksınlar mahalle karıları sizi kendileri çok düzgün sanki ama şunu anladım egonuzu tatmin ederken çok aciz oluyorsunuz bunu bilin istedim

Bence sizin kasiniza gözünüze değilde. Açtığınız son konudan kaynakli. Kendinizi beğenebilirsiniz ama oturdum kadinlarla estetik var mı yok deyince inanmadilar vs gibi sürekli kıskanıliyor izlenimi vermek saçma, daha eski konularda da kendinizi fiziksel olarak beğenmedinizi yazmışsınız. Yani illa bir dış görünüş fikri istiyorsunuz. Cok güzel biride olabilirsiniz sorun yok ama sizin takıntılarıniz var bunu aşmalisiniz

Çünkü linçlenmek için konu açıyorsun

Sen buraya reelde göremediğin ilgiyi almaya gelmişsin istiyorsun ki senin egonu okşasınlar kendini anlata anlata öve öve bitiremedin ama fos çıktın. Ve evet ellerin gerçekten erkek eli gibi.
aynen erkek gibi Allah yaratmış seninki nasıl kokona

sende düzgün cevap vermeyi deneyebilirsin insan gibi mesela
Açtığın konuya gayet insan gibi cevap vermiştim güzel olduğunu insanlara dış görünüşün hakkında yorum yapma izni vermemen gerektiğini söylemiştim ama senin cevapların insanlara hakaret niteliğinde o yüzden sürekli konuların kapatılıyor ve aynı şekilde devam ediyorsun

Haddini bil bence kimseye hakaret etmedim

Elini kim nerede görmüş de erkek eli demiş? Ortaya getirmezsen kimse hakkında konuşmaz.
Sorunun cevabını ben bilmiyorum. Seni de tanımıyorum. Konunu da "uzun zamandır linçlenmedim hadi bi tekrar linçleyin" demek için açmışsın olarak anladım ben.

Doğru anlamışsın

aynen erkek gibi Allah yaratmış seninki nasıl kokona
Özgüvensizsin. Allah yaratmışsa buna saygı duy ve başkalarından övgü beklemeyi bırak. Fotoğrafa uyguladığın faceapp ile neyin ne olduğu bile belli değil kendini göstermek için tonlarca fotoğraf değiştirmiştin. Başkalarına göre yaşama.

sen Face app yapmaya lüzum duyuyorsun sanırım benim ihtiyacım yok çünkü FaceApp yok

Sen buraya reelde göremediğin ilgiyi almaya gelmişsin istiyorsun ki senin egonu okşasınlar kendini anlata anlata öve öve bitiremedin ama fos çıktın. Ve evet ellerin gerçekten erkek eli gibi.
annem iyiki beni doğurmuş biraz birileri catlasın diye elinden öpmek lazım kudur babyyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…