- 12 Haziran 2022
- 670
- -184
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Çünkü linçlenmek için konu açıyorsunArkadaşlar bu platformda sürekli linç yiyorum bir konu açıyorum kocana yazık elin erkek gibi sözler yazıyorlar hayır ben insanları anlamıyorum yani birini kırdıgınız zaman çok mu hoşunuza gidiyor bana ruh hastası mı diyen dersiniz neler neler burdaki herkes mükemmel biz mi çok garibiz harbi merak ediyorum benim kaşıma gözüme yorum yapan cringe kadınlar kendilerine baksınlar mahalle karıları sizi kendileri çok düzgün sanki ama şunu anladım egonuzu tatmin ederken çok aciz oluyorsunuz bunu bilin istedim
sende düzgün cevap vermeyi deneyebilirsin insan gibi meselaÇünkü linçlenmek için konu açıyorsun
aynen erkek gibi Allah yaratmış seninki nasıl kokonaSen buraya reelde göremediğin ilgiyi almaya gelmişsin istiyorsun ki senin egonu okşasınlarkendini anlata anlata öve öve bitiremedin ama fos çıktın. Ve evet ellerin gerçekten erkek eli gibi.
Açtığın konuya gayet insan gibi cevap vermiştim güzel olduğunu insanlara dış görünüşün hakkında yorum yapma izni vermemen gerektiğini söylemiştim ama senin cevapların insanlara hakaret niteliğinde o yüzden sürekli konuların kapatılıyor ve aynı şekilde devam ediyorsunsende düzgün cevap vermeyi deneyebilirsin insan gibi mesela
Haddini bil bence kimseye hakaret etmedimAçtığın konuya gayet insan gibi cevap vermiştim güzel olduğunu insanlara dış görünüşün hakkında yorum yapma izni vermemen gerektiğini söylemiştim ama senin cevapların insanlara hakaret niteliğinde o yüzden sürekli konuların kapatılıyor ve aynı şekilde devam ediyorsun
Sen bana haddimi bildiremezsin de beni tahrik de edemezsin amacın belli ve istediğin karşılığı alıyorsun. Bak bakalım sitede kötü yorum yaptığım bir kişi var mı?Haddini bil bence kimseye hakaret etmedim
tamamSen bana haddimi bildiremezsin de beni tahrik de edemezsin amacın belli ve istediğin karşılığı alıyorsun. Bak bakalım sitede kötü yorum yaptığım bir kişi var mı?
Doğru anlamışsınElini kim nerede görmüş de erkek eli demiş? Ortaya getirmezsen kimse hakkında konuşmaz.
Sorunun cevabını ben bilmiyorum. Seni de tanımıyorum. Konunu da "uzun zamandır linçlenmedim hadi bi tekrar linçleyin" demek için açmışsın olarak anladım ben.
Özgüvensizsin. Allah yaratmışsa buna saygı duy ve başkalarından övgü beklemeyi bırak. Fotoğrafa uyguladığın faceapp ile neyin ne olduğu bile belli değil kendini göstermek için tonlarca fotoğraf değiştirmiştin. Başkalarına göre yaşama.aynen erkek gibi Allah yaratmış seninki nasıl kokona
tamam haklısınDoğru anlamışsın
sen Face app yapmaya lüzum duyuyorsun sanırım benim ihtiyacım yok çünkü FaceApp yokÖzgüvensizsin. Allah yaratmışsa buna saygı duy ve başkalarından övgü beklemeyi bırak. Fotoğrafa uyguladığın faceapp ile neyin ne olduğu bile belli değil kendini göstermek için tonlarca fotoğraf değiştirmiştin. Başkalarına göre yaşama.
annem iyiki beni doğurmuş biraz birileri catlasın diye elinden öpmek lazım kudur babyyySen buraya reelde göremediğin ilgiyi almaya gelmişsin istiyorsun ki senin egonu okşasınlarkendini anlata anlata öve öve bitiremedin ama fos çıktın. Ve evet ellerin gerçekten erkek eli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?