- 26 Şubat 2025
- 109
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
O kadar ciddiye almayın bence ya sıkıntısı yok dikkat çekip insanlara laf söylemekten keyif alıyor sadeceSiz sürekli kendinizi takıntı yapan üye değil misiniz? Kendini güzel zanneden üye?
Neden yardım almıyosunuz ki belli ki görünüşünüzle alakalı sıkıntınız var.
sen bence yardım al kendin tedavi olman lazım egonu tatmın etmeye çalışan acizSiz sürekli kendinizi takıntı yapan üye değil misiniz? Kendini güzel zanneden üye?
Neden yardım almıyosunuz ki belli ki görünüşünüzle alakalı sıkıntınız var.
40 yaşındayımFotoğraftaki siz misiniz? Eğer öyleyse 27 yaşında olduğunuza emin misiniz? Aynı yaştayız ama ben sizden 10-15 yaş küçük duruyorum
Ben üyenin fotosundan tanıdım artık sürekli aynı konu. Herkes beni kıskanıyor tribinde sürekli assfjhaO kadar ciddiye almayın bence ya sıkıntısı yok dikkat çekip insanlara laf söylemekten keyif alıyor sadece
story atar gibi sürekli fotoğraf değiştiriyor ve bunu da yorum yapalım diye yapıyorBen üyenin fotosundan tanıdım artık sürekli aynı konu. Herkes beni kıskanıyor tribinde sürekli assfjha
Heh şimdi oldu. Gayet güzel bir kadınsınız40 yaşındayım
sen neyin tribündesin neyin egosu buBen üyenin fotosundan tanıdım artık sürekli aynı konu. Herkes beni kıskanıyor tribinde sürekli assfjha
Ağzının ayarını düzelt istersen önce ne dersin,sen hangi hakla buradaki kadınlara mahalle karıları diyorsun haddizsin sen hadsiz.Arkadaşlar bu platformda sürekli linç yiyorum bir konu açıyorum kocana yazık elin erkek gibi sözler yazıyorlar hayır ben insanları anlamıyorum yani birini kırdıgınız zaman çok mu hoşunuza gidiyor bana ruh hastası mı diyen dersiniz neler neler burdaki herkes mükemmel biz mi çok garibiz harbi merak ediyorum benim kaşıma gözüme yorum yapan cringe kadınlar kendilerine baksınlar mahalle karıları sizi kendileri çok düzgün sanki ama şunu anladım egonuzu tatmin ederken çok aciz oluyorsunuz bunu bilin istedim
senin gibi acize bu yakışırAğzının ayarını düzelt istersen önce ne dersin,sen hangi hakla buradaki kadınlara mahalle karıları diyorsun haddizsin sen hadsiz.
Şikayet ettim seni büyük bir keyifle.
Ben artık isim soyisimden biliyorum. Var bir iki tane böyle 'merve' kk da saolsunlar. Çok garip hayatımda tanıştığım tüm merveleri de çok sevdim yani kk da ise tam tersi bir merve güruhu var.Ben üyenin fotosundan tanıdım artık sürekli aynı konu. Herkes beni kıskanıyor tribinde sürekli assfjha
Ben artık isim soyisimden biliyorum. Var bir iki tane böyle 'merve' kk da saolsunlar. Çok garip hayatımda tanıştığım tüm merveleri de çok sevdim yani kk da ise tam tersi bir merve güruhu var.
Aciz ve güzelim çatlada patla ashshssen bence yardım al kendin tedavi olman lazım egonu tatmın etmeye çalışan aciz
bende güzelim senden de güzel olabilirim sen catla benceAciz ve güzelim çatlada patla ashshs
Linç yemek için konu açtığından olabilir miyeni foto koymuşsun Sanane Linç yemek için konu açtığından olabilir miyeni foto koymuşsun Linç yemek için konu açtığından olabilir miyeni foto koymuşsun
Yan yana gelsek kompleksten 3 gün yoğun bakımda yatarsın be güzelim asdhsbende güzelim senden de güzel olabilirim sen catla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?