Neden linç yiyiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yerde olduğu gibi burada böyle sivri tipler var işte. Konulara yardımcı olmak için değil de bir açık bulsam da iğnelesem diye geliyor. Ya da gerçek hayatında yapamadığı için burada böyle üstünlük taslamaya, prim yapmaya çalışıyor. Öyle durumda hiç muhattap olmayınca sesleri kesiliyor zaten.

Siz sürekli kendinizi takıntı yapan üye değil misiniz? Kendini güzel zanneden üye?
Neden yardım almıyosunuz ki belli ki görünüşünüzle alakalı sıkıntınız var.
O kadar ciddiye almayın bence ya sıkıntısı yok dikkat çekip insanlara laf söylemekten keyif alıyor sadece😂

Siz sürekli kendinizi takıntı yapan üye değil misiniz? Kendini güzel zanneden üye?
Neden yardım almıyosunuz ki belli ki görünüşünüzle alakalı sıkıntınız var.
sen bence yardım al kendin tedavi olman lazım egonu tatmın etmeye çalışan aciz

Arkadaşlar bu platformda sürekli linç yiyorum bir konu açıyorum kocana yazık elin erkek gibi sözler yazıyorlar hayır ben insanları anlamıyorum yani birini kırdıgınız zaman çok mu hoşunuza gidiyor bana ruh hastası mı diyen dersiniz neler neler burdaki herkes mükemmel biz mi çok garibiz harbi merak ediyorum benim kaşıma gözüme yorum yapan cringe kadınlar kendilerine baksınlar mahalle karıları sizi kendileri çok düzgün sanki ama şunu anladım egonuzu tatmin ederken çok aciz oluyorsunuz bunu bilin istedim 👍
Ağzının ayarını düzelt istersen önce ne dersin,sen hangi hakla buradaki kadınlara mahalle karıları diyorsun haddizsin sen hadsiz.
Şikayet ettim seni büyük bir keyifle.

Ben üyenin fotosundan tanıdım artık sürekli aynı konu. Herkes beni kıskanıyor tribinde sürekli assfjha
Ben artık isim soyisimden biliyorum. Var bir iki tane böyle 'merve' kk da saolsunlar. Çok garip hayatımda tanıştığım tüm merveleri de çok sevdim yani kk da ise tam tersi bir merve güruhu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back