- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Biraz ağır olmamış mı sizce bu yorumEv hayatınız sizi 7/24 meşgul edebilicek kadar sorunlumu?
Bir kadinin hayatinin merkezi kendi HAYATIDIR. Bu hayatin icine neyi kattığınız size bağlıdır...
Cocuk zaten örnek olarak yetiştirilir...
Evet efendim. Çocuğunuz yaninda... biz niye uzaya gidemiyoruz diye beyin çatlatin... hangi cif markasi yerleri parlatira fazla yormayin kendinizi
Zorla polemiğe mi sokmaya çalışıyorsunuz :)Evet özgürsünüz.
Sayği duyulcak veya duyulmayacak bir "düşünce" göremedim... :)
Aynen yaa şu tatil konusuna çok takılmış durumdayım erkeklere göre tatil deniz havuz otel yerin ne önemi var aynı yer olsa da olur. Bende her sene şunu diyorum bu nasıl bir düşüncedir tatil illa deniz değil değişik yerler görmek istiyorum ben tarihî yerleri gezip görmek tanımak bana daha heyecanlı daha güzel geliyor diyorum :)Siyaset bilimi fakulteleri genelde kadin ogrenci dolu
Edebiyata kadinlar daha merakli
Muze ve sergi gezenler daha cok kadin
Yeni yerler gorme istegi olanlar ve yeniliklere acik olanlar genelde kadin. (Esime kalsa her sene ayni bildigimiz yere ultra hersey dahil otele gider havuz basinda bira iceriz, cevremdeki bir cok ciftte durum ayni)
Fizikte genelde erkekleri daha on planda goruyoruz ki tum bilimlerin babasidir kabul. Ama biyoloji ve kimyada kadinlar gayet bilgili.
Is hayatinda kadinlar daha hirsli. Erkekler karni doyuyorsa faturalar odeniyorsa baska pek bir seyi dert etmiyor.
Ben mi yaniliyorum bilmem. Konu sahibi bence de ortamini degistirmeli. Tabi ki ters ornekler de vardir ama benim cevremde daha cok erkekler hangi telefonu alsam arabaya ne modifikasyon yapsam veya su arabayi nasil alsam bir de kari kiz dusurme derdinde.
ben buna katılmıyorum. Bence kadının merkezi ev ve aile olmamalı. Kadının merkezi kendisi ve çocukları olmalı. Kadın kendini sevmeli önce. Ne istediğini bilmeli :)Hayatımızın merkezinin evliliğimiz , eşimiz , aşkımız , çocuklarımız olması diğer şeylere ilgi duymadığımız anlamına gelmez.
Bdv de yada kadınlar biraraya geldiklerinde genelde dertleşme amacıyla ve herkesin ortak noktası olması sebebiyle bu konular konuşuluyor olabilir. Napalım yani ? ' Çocuğumu nasıl yetiştirebilirim ' sorusu dururken , ' neden uzaya çıkamıyoruz ' diye mi soralım?
Sanat , bilim , siyaset ve diğerleri elbette ilgi duyulması güzel şeylerdir. Ama ben bir kadının hayatının merkezinin evi ve ailesi olması gerektiğine inanıyorum. Bu sebeple de ev hanımıyım.
Biraz ağır olmamış mı sizce bu yorum
Ben akademisyenim
Çalışan ve çalışkan bir kadınım
Ama huzurum, mutluluğum, eşim, cocuğum kısacası ailem hayatımın merkezidir
Yorumu yazan arkadaşı bilmiyorum istisnalar vardır elbet
Öyle çok parmakla gösterebilecek ev hanımı yoktur etrafımda ama yine de yorumunuz ağır bence
O da aynı şeyi demiş sanki :) yani sadece eşim dememişben buna katılmıyorum. Bence kadının merkezi ev ve aile olmamalı. Kadının merkezi kendisi ve çocukları olmalı. Kadın kendini sevmeli önce. Ne istediğini bilmeli :)
Zorla polemiğe mi sokmaya çalışıyorsunuz :)
Siz ne derseniz deyin. Gördüğünüz ya da göremedikleriniz de sizin olsun. Herkes saygıyı hakeder. Ben de size saygı duyuyorum.
merkezi evi ve ailesi olmalı demiş. Bence kendisi olmalı ve de çocuklar tabiki. Ama çocuk dediğimde çılgınlar gibi çocuğun üstüne düşmek değil sadece çocuğu da merkeze almalı. Çünkğ mutlu anne = mutlu çocuk ya da tam tersi. Kadın dediğimiz hele ki ülkemizde bencil olmalı. Kendini düşünmeli diye düşünüyorum. Bencil biraz abartı oldu sanırım ama ben böyle düşünüyorum. Merkeze ev ve aile komulduğunda çoğu kadın gereksiz yıpranıyor. Tamamı olmasa daO da aynı şeyi demiş sanki :)
Şöyle birşey de var bu konulardan şikayet eden bayanların da daha çıkıp bi sanat üstüne konu açıp tartıştığına şahit olamadım
işte bunu demek istiyorum. Evet eşiniz merkezde olmamalı. Önce kendiniz ve çocuğunuz. Kendimizi sevmeliyiz kadınlar olarak en çokbenim hayatımın merkezinde çocuğum var . ama ondan önce eşimdi gerçekten de. gereksiz birçok fedakar karar almışım. şimdi pişmanım şimdi olsa yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?