Çünkü kendilerini sevmiyor beğenmiyorlar. O yüzden böyle insanlar başkası ne yaparsa yapsın kusur ararlar, sırf konuşmak için konuşur eleştirirler. Kendileri mutlu olmadığı için başkası da mutlu olsun istemezler. Hiç kafaya takmayın. Mutluluğunuza odaklanın. Böyle konuşanları da hayatınızdan uzaklaştırın mümkünse, mesafenizi koruyun.Ne zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
evet ben lisedeyken biraz kilo almıştım sonra diyet ve sporla yaklaşık 10 kiloya yakın kilo kaybettim ve sporla vcüdum fitleşti ama beni hangi arkadaşım görse aa çok zayıflamışsın göğüslerin küçülmüş şöyle böyşe olmuşsun diyerek moralimi bozdular bunu diyenlerde benden kilolu olanlardı. benden zayıf olan veya benmle samimi olmayan kadınlar ise çok güzel olmuşssun dediKendi yapamadiklari, cesaret edemedikleri, adım atamadiklari şeylere, ya da kendilerini daha "iyi" gördükleri şeylere sınırsız konuşma hakları olduğunu düşünüyorlardir...
evet böyle enerjimi düşüren herkesi engelledim. sadece moralimi bozuyorlardı herşeye bir laf ediyorlardı artık kurtuldumÇünkü kendilerini sevmiyor beğenmiyorlar. O yüzden böyle insanlar başkası ne yaparsa yapsın kusur ararlar, sırf konuşmak için konuşur eleştirirler. Kendileri mutlu olmadığı için başkası da mutlu olsun istemezler. Hiç kafaya takmayın. Mutluluğunuza odaklanın. Böyle konuşanları da hayatınızdan uzaklaştırın mümkünse, mesafenizi koruyun.
Çok iyi yapmışsınızevet böyle enerjimi düşüren herkesi engelledim. sadece moralimi bozuyorlardı herşeye bir laf ediyorlardı artık kurtuldum
evet etrafımdaki herkes böyleydi bende hepsiyle arkadaşlığımı kestim artık yalnızımİki tür kadın ilişkisi var bence.
Biri "Kadın kadının kurdudur"
Digeri "Kadın kadının yurdudur"
Hangisini yaşayacağımız, kiminle samimi olup kimden uzak durmak gerektiğini öğrenmekle alakalı bence. Size böyle hissettiren herkesle mesafenizi korur ve çevrenize gercekten samimi ve doğru insanları kabul ederseniz inanın kötü düşünceli olanları onemsemezsiniz bile.
evet sizi anladım benim demek istediğim şuydu herkes saçımı çok beğendi yani iş yerimdekiler hatta sokakta bile iltifat edenler oldu. ama en yakın arkadaşım gördüğünde bir yüzü düştü. neden olmamış ki dedim sana yakışmamış dedi ama herkesde beğenmişti bende kendime yakıştırmıştım. daha sonra saçımı başka renge boyadım arkadaşım eskisi daha iyiydi dedi. e o zman eskiden neden kötü olduğunu söyledin dedim birşey demedi. birde her buluşmamızda saçımla ilgili şakalar yapıyordu eğer sadece birkez beğenmedim deseydi sorun olmazdı ama bunu belki 10 kez falan yaptı bende dayanamyıp muhattabı kestim zatenYaşlı teyzeler harici yapan görmedim ama arkadaşım çirkinleşmişse söylerim bu olmamış diye samimiyetimize bağlı olarak hatta komşumu gördüm yüzü sapsarı olmuş dayanamadım ne oldu sana yüzün çok kötü olmuş sapsarı olmuşsun dedim kadın da bir şey yok dedi aklına takılmış doktora gitmiş meğer kan değerleri yerlerdeymiş yine yeni arkadaşım saçını boyattı çok para verdi bu ne böyle çizgi çizgi olmuş düzeltsin kör mü yaparken dedim çok net geçişleri vardı. Düşmanlıktan yapmıyorum kimseye gereksiz iltifat etmem mesela o daha samimiyetsiz ama yakınlarıma sadece bunu yapıyorum
aynen haklısınız bende öyle yapıyorum artıksırf bu yüzden bir tane candan arkadaşım var,tabi hayatımızdan çıkaramadığımız bazı kadın düşmanlar olsa da onlara da üç maymunu oynayacağız,34 yıllık hayatım da öğrendiğim bişey varsa da o da insanın kendiyle barışık olması,başkasının beğenmeyip eleştirmesine ben kendimi böyle beğeniyorum diyip yolumuza bakmak,
Bazı kadınlar kendinden güzel olanla arkadaş olmak istemez çekemezevet sizi anladım benim demek istediğim şuydu herkes saçımı çok beğendi yani iş yerimdekiler hatta sokakta bile iltifat edenler oldu. ama en yakın arkadaşım gördüğünde bir yüzü düştü. neden olmamış ki dedim sana yakışmamış dedi ama herkesde beğenmişti bende kendime yakıştırmıştım. daha sonra saçımı başka renge boyadım arkadaşım eskisi daha iyiydi dedi. e o zman eskiden neden kötü olduğunu söyledin dedim birşey demedi. birde her buluşmamızda saçımla ilgili şakalar yapıyordu eğer sadece birkez beğenmedim deseydi sorun olmazdı ama bunu belki 10 kez falan yaptı bende dayanamyıp muhattabı kestim zaten
Çünkü kendilerini sevmiyorlar. Kendini seven insan başkasına iltifat etmekten mutluluk duyarNe zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
Ben kadınlara iltifat etmeye bayılırım ya sokakta yolda görsem yanında sevgilisi olsa dahi iltifat etmişliğim vardır.Bu bana hep güzel döndü insanların suratında gülümseme oluşturmak bence iyi bir şeyÇünkü kendilerini sevmiyorlar. Kendini seven insan başkasına iltifat etmekten mutluluk duyar
evet bende herkese iltifat eden bir insanım. mesela yakın bir arkadaşım kendisinde bir değişiklik yapsa ve kötü bile olsa kalp kırmadan bence sana bu daha çok yakışıyordu canım falan derim ama asla kaba konuşmam ama benim arkadaşım nerdeyse 10 kez saçım hakkında şakalar yaptıÇünkü kendilerini sevmiyorlar. Kendini seven insan başkasına iltifat etmekten mutluluk duyar
evet haklısın ciddenBenim bir arkadaşım da ben ona beğendiğim bir şey olduğu zaman dile getirirdim iltifatlar ederdim ama baktım o hiç ama hiç iltifat etmiyordu.Atıyorum bir fotoğraf atmışım nasıl diye soruyorum ağzının ucuyla güzel falan der kendin sormasan assla söylemez olumlu bir şey .Ben bunu farkettikten sonra ona aynı onun gibi davrandım kimseyi gereksiz yere yüceltmenin anlamı yok bence.
Bu arada evet kadın kadının gerçekten kurdu ve insanın annesi dışında hiçbir kadının gerçekten destekleyeceğini düşünmüyorum.Hep kendilerinde olmayanı kıskanırlar .En iyi arkadaş bile öyledir o yüzden hayat şartlarınızın güzellliğinizin denk olduğu kişilerle arkadaşlık yapmanızı öneririm o tarz arkadaşlıklar daha sağlıklı oluyor.
Valla böyle bir durumda öyle bir cevap veririm ki 3 günde ancak anlar 3 ay unutamazevet bende herkese iltifat eden bir insanım. mesela yakın bir arkadaşım kendisinde bir değişiklik yapsa ve kötü bile olsa kalp kırmadan bence sana bu daha çok yakışıyordu canım falan derim ama asla kaba konuşmam ama benim arkadaşım nerdeyse 10 kez saçım hakkında şakalar yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?