- 1 Ekim 2013
- 8.719
- 18.510
- 448
- 35
Ben zamanla hep etrafıma da böyle insanlar çektim. Bazı insanlar eleştirmekle karizmatik olacağını sanıyorlar maalesefBen kadınlara iltifat etmeye bayılırım ya sokakta yolda görsem yanında sevgilisi olsa dahi iltifat etmişliğim vardır.Bu bana hep güzel döndü insanların suratında gülümseme oluşturmak bence iyi bir şey
Ya kendilerinde olmayanı kıskanıyorlar ve başka bir özelliğinizden sizi aşağı çekmeye çalışıyorlar kompleks yaparak ya da safi kötüler başka açıklaması yokBen zamanla hep etrafıma da böyle insanlar çektim. Bazı insanlar eleştirmekle karizmatik olacağını sanıyorlar maalesef
En iyisi o tip insanlardan uzak durmak görüşmemek . Uzak durulamıyorsa da mesafe koyup aynı şekilde kendilerine davranmak . Hak ediyorlar çünkü . Aşağılık kompleksli insanlar kendileri hayatlarında başaramadıkları veya yapamadıkları şeyi sende görünce kıskanıyorlar kalpleri sevgisiz . Seni aşağı çekmeye çalışıyorlar işte ezikçe . Hiç takma sen sen olduğun için güzelsin özelsin. Sorun sende değil sevgisiz kalplerinde .Ne zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
Ayıptır sorması ne kadar küçüldü? Ben de büyük olmasından rahatsızım, spor ne yaptınız?evet ben lisedeyken biraz kilo almıştım sonra diyet ve sporla yaklaşık 10 kiloya yakın kilo kaybettim ve sporla vcüdum fitleşti ama beni hangi arkadaşım görse aa çok zayıflamışsın göğüslerin küçülmüş şöyle böyşe olmuşsun diyerek moralimi bozdular bunu diyenlerde benden kilolu olanlardı. benden zayıf olan veya benmle samimi olmayan kadınlar ise çok güzel olmuşssun dedi
Sadece görünüşe değer veren insanlardan uzak durabilirsiniz.Ne zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
Ben çocuk yapmiyiyorum burdan linç yiyorum ben ne yapimmBen zamanla hep etrafıma da böyle insanlar çektim. Bazı insanlar eleştirmekle karizmatik olacağını sanıyorlar maalesef
Çocuk yapmıyorsunuz diye kim sizi burdan linç edebilir ki? Bu sizin kişisel kararınız biz nasıl karışalımBen çocuk yapmiyiyorum burdan linç yiyorum ben ne yapimm
Siz değil cevremdekilerden bahsediyorumÇocuk yapmıyorsunuz diye kim sizi burdan linç edebilir ki? Bu sizin kişisel kararınız biz nasıl karışalım
İnsanların her dediğine çok anlam yüklememek lazım. Ağzı olan konuşur. Mühim olan sizin ne istediğiniz. Bu saç boyatmak gibi basit bir konudan çocuk sahibi olmak gibi ciddi bir konuya kadar farketmeksizin öyle. Seçimleriniz sizi bağlarSiz değil cevremdekilerden bahsediyorum
E bunu yapan erkek de çok. Mesele ;biz haddini bilmeyen ,sınır ihlali genetik koduna işlemiş , cehaletimiz bakışımıza bile yansımışken manipülasyon konusunda ilginç derecede başarılı ( ne yazık ki ) İNSANLARIZ . Kadını erkeği yok yani pek. Böyle olan insan çok bizdeNe zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
Benim iki arkadaşımın ikisi birden "Saçını koyult, sarı artık demode" diyorlardı ısrarla, defalarca. Ben koyulttum onların ikisi de sarı yaptılarNe zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?