Bizim burda bir laf var ‘ne kadar aç kalırsan kal karın doyduğu gibi unutulur ‘bizim de aynı olur bence ☺
kendi haline üzülüyorsun olay buGün geçmiyor ki hamilelik haberi almayayım, duymayayım, görmeyeyim az önce Eylül Öztürk ikinciye hamile diye okudum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Çok zor artık başkaları adına sevinemez oldum kötü biri mi olmaya başladım ne, haber aldıkça içim burkuluyor
kendi haline üzülüyorsun olay bu
Bende bu.ünlüler heristedigu an hamile ya buna sasiyorum
Kac yasinda olursa olsun istedikleri an hamilelr.kafaya koydukları an hamileler
umudla beklemeye devam
Daha geçemedik cnm tayine 4 ay kaldı .. merakla bekliyorum bakalımFarklı bir ile geçip tedaviye başlayacaktın canım ne oldu ?
Daha geçemedik cnm tayine 4 ay kaldı .. merakla bekliyorum bakalım
Tabi cnm ya bulunduğumuz ilçe de doktor bile yok bugün aradım sağlık bakanlığını doktor taleb ettim ama gideceğimiz yere kaldı mecburİnşallah bir an önce başlarsın canım sorun oldu mu küçük'te olsa engel oluyor..
Ne murlu sana kuzum rabbim kucağına almak nasip etsin insallahKızlar ben hamileyim
Size yazıyordum hep o kadar üstüne düşüyorduk eşimle,ilk defa bu ay kafamdan attim ve sanırım bebeğim geliyorsize tavsiyem rahat olun gerçekten kafadan atınca oluyor diyenler doğru diyormuş
Msjını yeni gördüm kuzum ama şükür sen ağladığın zaman hamileymişsinAy canım çok üzüldüm bende senin gibiyim bu ay o kadar duygusal oldum ki herseye ağlıyorum simdi senin yazını gördüm kendi kendime diyorım aynı benim gibi ismimizde aynı yine ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu artık insallah ikimizde mutlu oluruz senin içinde dua edicem
Sende dilek tesbihi yap kuzum ben hep dedim ki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bizimki dünya güzeli olcak diyordum hep gecike gecike 10. Ayımda oldu seninkide hala güzelleşiyor benim gözüm dualarım hep sendeYav arkadaş napıyosam resmen olmuyor kafaya takmıyorum olmuyor takıyorum olmuyor .. anladım daha nasip değil ama yoruldum .. net yoruldum sıkıldım her ay umud biriktirmekten bıktım hep belirti aramaktan yıldım yıldım len yıldım
Allah razı olsun kuzum rabbim kimseyi sınamasın böyle birsey le dediğine de başlicam ben başka çarem yokSende dilek tesbihi yap kuzum ben hep dedim ki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bizimki dünya güzeli olcak diyordum hep gecike gecike 10. Ayımda oldu seninkide hala güzelleşiyor benim gözüm dualarım hep sendeseninde yakındır olucak olucak