Canım sabır bitiyor maaeleseg ama bu sefer olucaktır inşallah Allah ın izniyleHer yere de yazıyorum belki görmüşsündür yasamadığım belirti kalmıyo valla regl civarı. Şu an reglim cok rahatım çalısmalara başlarız ben yine isin keyfinde olurum regle 5 gün kala eteklerim tutuşur gebelik testi komidinin üzerinde yerini alıryapmamak için mücadele edilir.... süreç böyle ama bu sefer kararlıyım. Yine klomene başliyorum ben nasipse çatlatma iğnesinin 15. Günü test yapmayı düşünüyorum regl olmamişsam. Bakalım neler görücez.
Erken yapmicam canim bu sefer.Canım sabır bitiyor maaeleseg ama bu sefer olucaktır inşallah Allah ın izniyle☺ Mümkünse yapma test cnm üzüntüden başka birsey e yaramıyor
Aynen canım ben hiç test yapmıyorum hatta bende bir tane vardı arkadaşıma verdimErken yapmicam canim bu sefer.
Her yere de yazıyorum belki görmüşsündür yasamadığım belirti kalmıyo valla regl civarı. Şu an reglim cok rahatım çalısmalara başlarız ben yine isin keyfinde olurum regle 5 gün kala eteklerim tutuşur gebelik testi komidinin üzerinde yerini alıryapmamak için mücadele edilir.... süreç böyle ama bu sefer kararlıyım. Yine klomene başliyorum ben nasipse çatlatma iğnesinin 15. Günü test yapmayı düşünüyorum regl olmamişsam. Bakalım neler görücez.
Amin amin amin hep beraber.Evet görmez olurmuyum canımben kendimde belirti aramıyorum da evde test olunca rahat duramıyorum şimdi yok mecbur bekliyorum . Hayırlısı inşallah bu ay güzel haberlzr alırsın
Ben garanti olsun diye yapıcam bir umutBaşla cnm bnde bir ara yapıyordum ama belirtilerden anlıyorum ben zaten
Hepimiz inşAllah en kısa sürede güzel haber alırızEvet görmez olurmuyum canımben kendimde belirti aramıyorum da evde test olunca rahat duramıyorum şimdi yok mecbur bekliyorum . Hayırlısı inşallah bu ay güzel haberlzr alırsın
İnşallah yavru inşallahHe ya haydi kuzular atış serbest vallahyapısın heriflere inşallah müjdemizi alırız bunay hepimiz
İnşallah canım benim bu ay erken bitti ama demek geçenki yumurtalar dandiktiBenim de ikinci gün suan bakalım inşallah önümüzde ki ay boşa çıkmaz ya
Evt adetliyken gidiliyor tedavi icinBu klomeni doktor tavsiyesi ile mi alıyorsunuz kızlar, ben hiç kullanamadım bikaç kere dc gittim oda önermedi. Yumurta sayın boyut iyi falan demişti acaba bende mi alsam
Bide tedavi için adetin 2ci gün mü gitmek gerekiyorben bı ay giderim diyorum regli bitti nerdeyse
İnşallh değecek cnmİnşallah yavru inşallah❤
Yapıştığımıza değsin bari
Ovulasyon testi yap hamile kalana kadarYa herkes mi hamile olur arkadaşkapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Kızlar hepinize merhaba yumurtlama akıntısı 2-3 gun surermi yumurta akı kıvamında yapışkan halde adetlerım 28 gunde bir duzenli olur dunden berı bu akıntı var adet dongusunun 18. Günündeyım
Benim ne zaman bu akıntı olsa eşim görevde oluyorEvet sürebilir o günler döllenmeye en müsait günlerspermler o sayede kolayca hedefe ulaşabilirr
Yapıyorum ama çatlamıyor sanırım bakalım cnm klomene başladım yineOvulasyon testi yap hamile kalana kadar
teşwkkür ederim canım birde normalde genelde ben sağ tarftan yumurtluyorum ama bu ay sol tarafımda aşırı bir agrı batma ve dolgunluk var sol bacagıma dogruda hafif kasma oluyor bu sol taraftan mı yumurtladıgım anlamına gelıyor pekiEvet sürebilir o günler döllenmeye en müsait günlerspermler o sayede kolayca hedefe ulaşabilirr
Benim ne zaman bu akıntı olsa eşim görevde oluyorbir türlü tutturamadık
Suan bulunduğumuz ilçeden gidiyoruz yakında inşallahAh canım ışte izinini o günlere ayarlaması gerekir