- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Ablam şahintepe cnm amcamlar da SultanbeyliEvet hangi semtteler belki bize yakındırlar ben avrupa yakası avcılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam şahintepe cnm amcamlar da SultanbeyliEvet hangi semtteler belki bize yakındırlar ben avrupa yakası avcılar
bizimkide böyleBunlar öncekiler cnm
Pek anlamıyorum ama inşallah sonu iyi olur yabizimkide böyle
Rabbim gönlünüze göre versin Hayırlısı olsun inşAllahBugün klomene başlıyorum hayırlara nasip olur inşallah çatlatma iğnesi kullancam bide bakalım
Cok sağol canım benim hepimizin inşallahRabbim gönlünüze göre versin Hayırlısı olsun inşAllah
Herseyin temiz çıkması cok iyi cnm evet klomene baslatcak muhtemelen .hayırlısı olsun inşallahBizim de 1.5 yıl oldu ve herşey temiz, rahim filmi cektirdim bu ay içinde. Reglin 2. Günü gel tedaviye baslayalim dedi. Sanırım bna da klomen vericek
Aminn cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Herseyin temiz çıkması cok iyi cnm evet klomene baslatcak muhtemelen .hayırlısı olsun inşallah
Aminn cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Eveeet calişmalara başlarken bi rahatlık oluyo regle bir kac gun kala heyecan ve gerginlik tavan yapiyoHer ay umutlanıyormusunuz sizde brbnim gibi kızlar
Benim regl gecikiyor 1 gün hemen test alıyorum ama hep negatifEveeet calişmalara başlarken bi rahatlık oluyo regle bir kac gun kala heyecan ve gerginlik tavan yapiyo
Sabirli olmak zorundayiz ama ben de yapiyorum test dayanamayip. tedavi filan aldiniz mi?Benim regl gecikiyor 1 gün hemen test alıyorum ama hep negatif
Eveeet calişmalara başlarken bi rahatlık oluyo regle bir kac gun kala heyecan ve gerginlik tavan yapiyo
Bende sorun yok fakat eşimin ileri hareket düşükSabirli olmak zorundayiz ama ben de yapiyorum test dayanamayip. tedavi filan aldiniz mi?
Her yere de yazıyorum belki görmüşsündür yasamadığım belirti kalmıyo valla regl civarı. Şu an reglim cok rahatım çalısmalara başlarız ben yine isin keyfinde olurum regle 5 gün kala eteklerim tutuşur gebelik testi komidinin üzerinde yerini alır yapmamak için mücadele edilir.... süreç böyle ama bu sefer kararlıyım. Yine klomene başliyorum ben nasipse çatlatma iğnesinin 15. Günü test yapmayı düşünüyorum regl olmamişsam. Bakalım neler görücez.Aynı ben
Anladım canım. Inşallah hayırlısıyla Allah en dogru zamamda nasip etsin.Bende sorun yok fakat eşimin ileri hareket düşük
Anladım canım. Inşallah hayırlısıyla Allah en dogru zamamda nasip etsin.
Başla cnm bnde bir ara yapıyordum ama belirtilerden anlıyorum ben zatenBen ovülasyon testine başlayacağım adetim bitince