- Konu Sahibi yabangulumZ
-
eşimde ne oldu anne dedi..anlattı eşime eşim zaten bu eşşek anneside böyle dedi...
nasıl yani??
eşşek olan sen ve annen mi oluyo:1shok:
yanlış anladım sanırsam.
eğer anladığım şekildeyse çok özür dilerim ama eşin haddini fazlasıyla aşmaya başlamış gibi..
Bir saniye ya, bu essek anneside böylemi dedi esin???:1shok:
Hoppp simdi bak, bunu okumamistim ben ilk mesajimda...
Bunlar kendini ne saniyor ya anne ogul, sende köle isaurami oluyorsun burda...
Esinden korkuyormusun canim?? Siddet falan uyguladimi sana?? Merak ettim, cünkü benim anneme böyle bir cirkin söz kullanan o kayinvalideyede o adamda gösterirdim dünyanin kac bucak oldugnu....Terbiyesizler
arkadaşlar moralim o kadar bozukki birileriyle paylaşma ihtiyacı duydum..çok yalnızım ne beni anlayan bi eşim nede bana sahip çıkacak bi ailem var..hayat bana o kadar acımasızki her ne yaptıysam kimseye yaranamdım..kaynanamgile saygıdan kusur etmedim ama hep ezdiler beni..6 yıla girdik ama hep aynı..eşim beni çok ezdiriyor çok fazla seviyor ama ailem herşeyden önce gelir diyor..ben bi çocuk gibi onun şefkatine ihtiyacım varken o hep annesigilin tarafında oldu..onlar ne söyledilerse haklısınız dedi..çok laf söyledi bana hatta onların yüzünden benimle 3 gün konuşmadı.neymiş komşumuzun kınası vardı kaynanamla çok yakınız bizim evde daha iyi gözüküyor.konuşmuştuk bizde seyrederiz diye.kına günü geldi gelmediler bende demek gelmeyecekler dedim..akşam eşim işten geldi.kına oldumu dedi bende oldu dedim annemgili niye çağırmadın dedi.bende söylemiştim önceden bizde seyredeceğimizi dedim.oda çağıracaktın dedi 3 gün konuşmadı benimle ağlamaktan artık gözlerimde yaş kalmadı..doldurmuşlar eşimi kaynanamgil bana soğuk davrandılar çağırmadım ya.neyse yine düğün vardı aynı yerde bu defa çağırdım gelmediler..köfte sarıyolarmış beni beklemişler yardım edeyim diye bende gitmedim.ertesi gün kaynanam sana küstüm dedi.niye dedim köfte sardığımızı bilyordun niye gelmedin dedi..bende onlarla konuştuktan sonra kardeşlerimi aradım gelsinler bende gitmeyeyim diye..dedim kardeşlerim geldi..görümcem gülerek ...............düğünü bırakırda gelirmi dedim diyor bana.beraber seyrederiz düğünü dediğimi söyledim görümcem biz düğüne meraklı değiliz dedi.bi önceki düğünde çağırmadım diye küsenler..bide üstüne üstlük bebeğim olmuyor bu sorun yetmezmiş gibi onlarla uğraşıyorum..senağlamasenağlamaçok yıprandım.her ne zaman oraya gitsek moralim bozuk bi şekilde geliyorum.ne bi arkadaşım nede konuşabileceğim kimse yok burda..çok sessizim kimseyi kırmam hayatta ama herkes beni kırıyor nedense..bi dağda yaşamayı çok isterdim kimsenin olmadığı biyerde..çok moralim bozuk ya şu an..:çok üzgünüm::a015:
gönülüm canım yine bakarım ben kaynanama allah elden ayağa düşürmesin.benim içimde merhamet var..allah bilsin işallah..ben nasıl saygı gösteriyorum bil bilseniz varya kızları o kadar yapmıyordur....sever kaynanam beni saygısızlığım yok ne derlerse tamam derim ondan...kasap sevdiği postu yere vururmuş bizimki o misal..ama gerçekten çok çektirdiler allah biliyor ..
Ahh be arkadaşım..
Madem kasap sevdiği postu yerden yere vuruyor da sen sevmiyor musun eşini de öyle kırıcı davranmıyorsun adama?
Kayınvaliden için bir şey demeyeceğim,hemen hepsi benzer işte..
Ama eşin aklını başına toplamak zorunda..:mymeka:
Kaçmamışsın da neden ailen destek olmuyor,kızlarının ne halde olduğunu göre göre susuyorlar ona üzüldüm bir de..
canım bizde şu var kızı verdikmi tamam.bitmiştir sorunmulukları.erkeği haklı görürler..kadın hep 2.plandadır.ama tabi bazı şeyleri duysa babam ne tepki verir bilmiyorum ama..mesela ben türbanlıydım eşim açtırdı babam 2 ay gelmedi bize nede biz gittik..küstü babam o yüzden bize ama şimdi anladı eşim ısrarlı alıştı bişey demiyor..
Anladım canım..
Allahım yardımcın olsun inşallah..:Saruboceq:
Eşine de akıl fikir versin inşallah..
Yanlış anlamanı istemem ama nolur bu bebek konusunu at kafandan,inan ki önce kendi mutluluğunu düşün.. Yarın bir bebeğin olursa ona da karışırlarsa daha çok üzülürsün..Olan bebişine olur Allahım korusun..
Önce eşinle sorunlarını hallet nolur..:teselli:
yok canım çok şükür şiddet gibi bi huyu yok allahtan..canım eşimin burnunu sürterdimde ailem yanımda olsalardı.demdiler ya bir gün kızım bak bişey olursa başımız üstünde yerin var diye.anneme anlatırım kadın üzülüyor sadece ne yapabilirki başka..eşim bensiz yapamaz biliyorum şimdi bazı şeylere katlanacağımı biliyor ondan böyle davranıyor..:mymeka::çok üzgünüm:
ah canım diyebilsem ama desem bile sonunu düşünemiyorum..artık soluğu mahkemede alırız heralde..ailem yanımda değil ne yapabilirm..zaten böyle giderse zaten çok fazla yaşamam heralde.artık içime ata ata dert sahibi oldum..konuşacağım ne akrabam ne arkadaşım var ama buraya yazınca, bişey yapamasanızda manen yanımda olduğunu biliyorum hepinize çok teşekür ediyorum iyiki varsınız.yazılarınız bile çok rahatlattı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?