- Konu Sahibi yabangulumZ
-
eşim beni çok ezdiriyor çok fazla seviyor ama ailem herşeyden önce gelir diyor..
arkadaşım bence eşinin ilk başta hatırlaması gereken şudur ki; sen de onun ailesisin, siz ikiniz bi ailesiniz. herşeyden önce eşinin senin yanında olması gerekir, yoksa işin gerçekten zor.
sen biraz sert yapsam derim, hem eşine hemde kayınvaldenlere karşı..
yabangulum onceden hatırlıyorum senı sanırım kacmıstın o yuzden aılenede bısey dıyemıyordun dımı
ah be canım ya esın barı yanında olsa ıhtıyacın olmazdı onlara
ne bıcım ınsalar boyle sısr oldum aksam aksan ne ıstıyorlar bu gelınlerden bılmemkı
canım sert olamamki.eşim laf söyletmiyor annesine..eşim görümceme sırtı açılıyor diye kızmış..görümcem küsmüş kaynama söyledi tam ben odadan çıkarken kaynanam karısına baksın dedi.eşime sen niye karıştın dedim..o benim kardeşim sen karışma dedi.bende kaynanamın söylediğini söyledim.annem haklı diyen adamdan ne beklersin..zaten sahip çıkacak bi ailem yok olmuyor ya..senağlamasenağlama
terbıyesız cahıl ınsanlar ne demek karısına baksın demek....aılen le oturup konussan hıc bır aıle kıyamaz ınan bunaaa senı bu sekılde ezdırmezler
bak sana ne söyleyecem bunu duyunca nasıl olduğunu daha iyi anlayacaksın..eşim bana şu an değeri ölçülmeyecek kadar değerli bi altınsın benim yanımda ama eğer annemgile bi saygısızlığın olursa seni bozuk para gibi harcarım dedi..başka söze gerek varmı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
bak sana ne söyleyecem bunu duyunca nasıl olduğunu daha iyi anlayacaksın..eşim bana şu an değeri ölçülmeyecek kadar değerli bi altınsın benim yanımda ama eğer annemgile bi saygısızlığın olursa seni bozuk para gibi harcarım dedi..başka söze gerek varmı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
Ahhh canım yaa:teselli:
bence eşinle konuş dicem ama tavrı belli zaten,
annesine iyi davrandığın sürece seni sayıyor ve seviyor,
bence eşin seni sevmiyor canım,üzülme ama öyle,
hiç bir seven seni bozuk para gibi harcaırm dermi yha,
arkadaşım eşin seninle konuşmazsa konuşmasın,
tavrını koy,kendini belli et,
ailesiyle anlaşamıyorsan anlaşamıyorsundur ya seni bu şekilde rencide etmesi hiçde hoş değil...
izin verme arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?