- 22 Mart 2018
- 110
- 43
- 13
- 37
Bence evlenmeyin bu adamla o bugünden sonra istese bile.
Evlenince ne olacak? Asosyal bir kişilikmiş.
Hiç dostlarınız,belli bir çevreniz olmayacak mi?
İş dışında kalan zamanların tamamı evde mi geçirilecek?
Kendini sürekli dışarı atan insan ne kadar sorunluysa,iş dışında sosyal hayatı olmayan insan da o kadar sıkıntılıdır.
Siz yazarken ben sıkıldım burada inanın.
Vıcık vıcık ilişkileri ben de sevmem. Sürekli bir onda bir öbüründe her hafta toplanan arkadaş grubumuz yok. Ama zaman zaman bir araya gelme ihtiyacı hissettiğimiz insanlar var ki herkesin olmalı.
Hadi sevgiliniz hayat tarzına 'sorunlu' demeyelim 'tercih' diyelim.
Peki sizin tercihiniz ne?
En heyecanlı yerinde kesmıssın amaEn yakın arkadaşımın sevgilisi aynen böyleydi .Allahım adam evlilik düşmanı .Ne yapsa ne etse evlenmiyor . Neyse 9 yılın sonunda ayrıldı çocuktan Araya peşpeşe 3 erkek sıkıştırdı (Bunları sen de yap diye anlatmıyorum :) ) Bu arada arkadaşım çok hoş hatundur . Neyse adam pişman oldu döndü .Ama kıskançlıktan geberdi bu arada . Benim arkadaş 650 kişilik yemekli alkollü devasa bütçeli inanılmaz şık bir düğünle evlendi.
Evlendi de ne oldu . 7 yıl oldu adam çocuk yapmıyor . Kızın yaşı oldu 40 . En son muhabbeti anlatayım sana . Arkadaşım eşine kendini kısırlaştıracaksın dedi. Benim menopoza girmeme 2 yıl kaldı kalmadı .Madem istemiyorsun madem biz ömrümüz boyunca çocuksuz kalıcaz sen de baba olma hakkından vazgeçeceksin dedi. EE çocuk istemeyen adam bunu neden kabul etmez ki .Etmedi .O zaman dedi ben kıbrısta donasyon ile hamile kalıcamçocuğu doğurucam ve seni boşayacam .
Demem o ki bu tarz adamlar çok zor ya çok zor ...
İyi düşün yaşın 28 3 yıllık ilişkiyi unutmak sana ne kadar zaman kaybettirir?
Ayrıca çivi çiviyi söker.
HAHAHAHSSSS çok güldüm yaEn heyecanlı yerinde kesmıssın ama
Çocuk yaptılar mı?
Valla her kadin o bahsettiklerinizi yapmiyor onlar yapanlarin problemi.Tam tersi düşünüyorum bende aslında :)
Türkiye de genelde evlilikten karlı çıkan erkektir bana göre. Kadın çalışsa dahi ev işlerinin çoğu ona ait. Yemek, bulaşık, çamaşır, temizlik, çay servisine varana kadar. Adam işten geldikten sonra oh değme keyfine. Ha bu arada çocukta kadına zimmetlidir. Yıkar, giydirir, uyutur, yedirir vs. Mesela dediniz ya boşanma durumunda çocuk anneye verilir. Zaten çoğu erkek istemez ki. Bekar gibi yaşamak varken çocuk mu bakacak. Evliyken bir yardımları olmuyor da boşanıca mı 7 24 çocuk bakacaklar.
Sonra anasına babasına baktırabilirler. Hizmet ettirirler. Bunları tabii tüm erkekler için söylemiyorum. Ama bu bdv de okuduğuma göre yüksek oranda böyle. Kadınlar niye evlenir en ufak fikrim yok. Bu kadar cefaya da az biraz maddi karşılık çok değil bence
Dediginiz gibi Almanya'da evlenmek hic populer degil ve bana sacmalik geliyor. 60 yasina geldigimde yanimdaki adam beni ne sekilde takdim edecek, bu da svegilim mi diyecek?
Insan seviyorsa, sevdiginden eminse, sorumluluk alma konusunda da kendine guevniyorsa evlenir bu kadar. Burda bir adamla tanistim, isi gucu yerinde, yasi da olgun, evlenmeye gerek yok gibisinden bir sey soyledi hemen ustunu cizdim. 10 yil 20 yil birlikte yasamak sacmalik bence cunku.
Ben dindar, muhafazakar vb degilim ama aile birligine inanirim. Birlikte yasamakta bir aile birligi, aile olma bilinci gormuyorum. Aile olmak evlenmeyle olur, bu kadar. Iki taraf da birbirine soz verir ve sozunu yerine getirir. Evlenmem diyen adama da guvenemem. Seni seviyorum ama yasal olarak soz veremem kusura bakma havasinda birine guvenemem yani kusura bakmasinlar cunku hic guven telkin etmiyorlar.
Toplumumuza baktığımızda bu sözlerin neredeyse tamamının yalan olduğunu görüyoruz.
Kadın romantik bakıyor ancak evlilik erkek için hizmetçi bulmaktan ve düzenli cinsel hayattan öteye gitmiyor genelde.
Darp, psikolojik şiddet, aldatma, çocuklarına sahip çıkmama, eşini birey yerine koymama da erkeklerde hayli fazla.
O yüzden boş sözler vermektense evlenmeyi düşünmüyorum demek bence saygıyı hak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?