bu şekilde hissedecek birisi değil gibi zaten, sanırım hatayı baştan yaptım sevgili olarak. Benden sonra da böyle şeyler hissedeceğini zannetmiyorum yaş 35 olmuş, garip bir kafa yapısı var çünkü.
güzel bir soru. Ailesiyle iç içe değil, kardeşine fedakarlık yapan bir ailesi var. Benimki 12 yaşından itibaren ayrı okumuş yatılı vs. Ailesine bakınca düşkün gibi ama teorik olarak. Pratikte ayrı yaşıyorlar ve onlarla 3-4 gün aynı çatı altında zor geçiriyor. Zaten başka ülkede ailesi şuan.kendi ailesi nasıl? bi yandan belki ‘mükemmel’ çocuklul geçirmediyse ordan kalan bi travma olabilir mi?
mesela ben çok isterim bi ailem olsun falan ama bi yandan düşündükçe korkarım. kendimce sebeplerimde var.
Konularını biliyorum Koalina, sizinkine yakın bizim durum da. Benimkine tak ederse ya da toplum baskısı ıvır zıvırdan evlenir sadece
onun için aşk çok saçma zaten, aşk ne diye sorgulayan birisi mantık fışkırması. Aşk geçici bir duygu imiş. x y'ye aşık desem ya bi geç o işleri kim kim için ölür der. Onun için aşk/sevgi birisi için koşulsuz ölmek sanırım.yazık aslında.
adam bunca sene gözünü kör edecek şekilde aşık olmamış. eksik yaşamış hayatı. aşk duygusundan bihaber.
kafa yapısı bence bahane güzel sığınıyor arkasına sorun seninle değil evlilik müessesiyle vs. vs.
çünkü adam bilmiyor hayatı paylaşmak isteyeceği o duyguyu..
böyle söylüyor kendisi için , bahane belki ama bilmiyorum.Bir de yaşla birlikte evlilik ve çocuk fikrinden daha da uzaklaşıyor insan. Artık hayatını kurmuş ve bir düzende ilerliyor oluyorsun. Tekrar düzen bozmak, düzen kurmak zor işler. Bazı insanın yapısına uymuyor evlilik.
Bahane olduğunu düşünmüyorum. Gözünü karartacak derecede aşık olmayan, çocuk düşünmeyen ve kendi günlük işlerini halledebilen birisi neden evlensin ki?böyle söylüyor kendisi için , bahane belki ama bilmiyorum.
onun için aşk çok saçma zaten, aşk ne diye sorgulayan birisi mantık fışkırması. Aşk geçici bir duygu imiş. x y'ye aşık desem ya bi geç o işleri kim kim için ölür der. Onun için aşk/sevgi birisi için koşulsuz ölmek sanırım.
İşte bunun adı aşkŞahsen ben tam bir gerizekalı olduğum için evlendim bence:))) Annemden babamdan kardeşimden görmediğim tribi, kıskançlığı bilimum fitne fesatlığı eşimin ailesinden gördüm - görmeye devam ediyorum. Kendi ailemin nazını çekmezken elin insanını idare etmek zorunda kalıyorum. Neden çünkü eşimin hatrı var. Bazen içimden oğlunuda hatrınıda al başına çal ben beni pamuklara saran ailemi istiyorum demek geliyor:) sonuç olarak bana rahat battı (birde aşk tabi) o yüzden evlendim
Amin..göreceli bir şey. Ben istemiyorum, yani öyle mucizevi duygusu yaratmıyor bende . Sizin gibilere saygı duyuyorum. İsteyen herkes evlat sahibi olsun
Birlikte yaşamaktan kastım arada sırada birlikte kalmak değil de ortak bi hayat paylaşmaktı.. Bence çok aşık değilseniz bırakın gitsin.Beraber kalıyoruz her zaman olmasa da , izinlerde vs. o konularda sıkıntı yok, hatta sürpriz yapıp gelir beklemediğim zamanlarda . Ancak katılıyorum size, ben ondan ayrı kalmak istemediğim için istiyorum ama o kesinlikle istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?