- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Tabi atıyorum birazdan.Özelden atar mısınız tahlil sonuçlarını. Çünkü bazı doktoralara göre 190 b12 yeterli. Ama b12 500 altında olmamalı aslında. D vitaminine bakıldı mı.. O da çok halsizlik yapıyor.
bende hamilelikte oyleydim yat uyu modu hamileligimin sonayi dank etti kafama ev llpis huzursuzum diyeMerhaba sevgili KK üyeleri.
Benim sorunum uzun zamandır üzerimden gitmeyen bir halsizlik, enerjim sıfır, bildiğim şeyleri bile doğru düzgün yapamıyorum..
Çevreme bakıyorum erkenden kalkıp temizliğini yapanlar, yemeklerini çeşit çeşit yapıp bir de gezme, alış-veriş vs herşeyi 1 günde halleden kadınlar..
3 buçuk yaşında bir kızım var, 4 senelik evliyim.
Hep bir uyku hali, uykuya doyamıyorum . Hep bir halsizlik, herşeyi beceren evi çekip çeviren kadınlara hayretle ve özentiyle bakıyorum.
Geçen hafta doktora da gittim kansızlığın var biraz ama doktor bu kadar etkileyecek düzeyde değil dedi.
Aranızda vardır böyle hayran olduğum kadın tipleri :)
Bu da benim için önemli bir dert oldu son günlerde.
Çünkü günlerim artık sıradanlığa döndü ve eşim de memnun değil bu durumdan.
Umarım anlatabilmisimdir, ne yapabilirim herhangi bir besin yada ilaç , ya da beni şöyle kendime getirecek önerileriniz var mı???
Teşekkür ederim şimdiden.
Bende aynıyım sabahları biri üç diğeri birbucuk yaşında iki yavrum beni zor bela mama yap diye kaldırıyorlar onları doyurup hop geri uzanıyorum koltuğa bu halimden nefret ediyorum gerçekten akşamları biraz canlaniyorum o zamanda enerjimi çocuklarla oyun oynayarak tüketiyorum
Tavsiyem misafir çağır surekli ben öyle yapıyorum iş başa düşünce insan öyle Bi hareketleniyorki
6 da yeni yatmış oluyorum bu aralarSenin erkenin kaç bibimesela benim erkenim 6 çünkü bebeler 6 dedim mi eşim kalktığı an sanki bir zil çalarmış gibi kalkıyorlar eşimi adeta bando takımı gibi gönderiyoruz ise 10 11 e kadar uyumaya hasretim de 8 e bile razıyım ama o da yok
Ben de tiroid hastasıyım bu belirtiler ben de de oluyor nedeni belli oldu o zaman böyle olmanızın ,kansızlığımda vardı ama o düzeldi tiroidde üşüme yapar,şuan elim-ayağım buz gibi mesela üşüyorum dışarısı günlük güneşlik ama ben titriyorum.Hipotiroidim var zaten yaklaşık 7-8 yıldır ilaç kullanıyorum..
Doktor hanıma onu da sordum ama net bir cevap alamadım.
İlaca devam et dedi sadece.
Beni başından savdığını düşünüyorum şimdi. Çünkü soracak çok sorum varken hiç birini soramadım ve odaya girmemle çıkmam bir oldu.
Oooo masallah hatuna genclikteymis kiz onlar ben şimdi yavrular olduğundan beri inan 1 e kadar oturursam ne ala fırsat bulunca atlıyorum yatağa sen gececisin sanırım6 da yeni yatmış oluyorum bu aralar
Evet çocuk yok neyseki ama genç değilim 36 yaşındayım çocuksuz hayat oh ne rahatOooo masallah hatuna genclikteymis kiz onlar ben şimdi yavrular olduğundan beri inan 1 e kadar oturursam ne ala fırsat bulunca atlıyorum yatağa sen gececisin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?