- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Temizligi oldum olasi sevmem. Kendi kendini temizleyen evler ciktigi zaman onlardan almayi dusunuyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sevgili KK üyeleri.
Benim sorunum uzun zamandır üzerimden gitmeyen bir halsizlik, enerjim sıfır, bildiğim şeyleri bile doğru düzgün yapamıyorum..
Çevreme bakıyorum erkenden kalkıp temizliğini yapanlar, yemeklerini çeşit çeşit yapıp bir de gezme, alış-veriş vs herşeyi 1 günde halleden kadınlar..
3 buçuk yaşında bir kızım var, 4 senelik evliyim.
Hep bir uyku hali, uykuya doyamıyorum . Hep bir halsizlik, herşeyi beceren evi çekip çeviren kadınlara hayretle ve özentiyle bakıyorum.
Geçen hafta doktora da gittim kansızlığın var biraz ama doktor bu kadar etkileyecek düzeyde değil dedi.
Aranızda vardır böyle hayran olduğum kadın tipleri :)
Bu da benim için önemli bir dert oldu son günlerde.
Çünkü günlerim artık sıradanlığa döndü ve eşim de memnun değil bu durumdan.
Umarım anlatabilmisimdir, ne yapabilirim herhangi bir besin yada ilaç , ya da beni şöyle kendime getirecek önerileriniz var mı???
Teşekkür ederim şimdiden.
Bende aynı durumdayım ya. başkalarının evini görünce hevese gelip yapasim geliyo. ama o zaman da vakit gec olmuş oluyo akşamları iyi hissediyorum kendimi akşam da esim bisi yapma yanimda otur diyo.Bir tek ben değilmişim yani, dur kendimi avutayım azıcık..![]()
Bu durumunuzu kabuk etmekle baslamis bence sizin hataniz.madem gec yatiyorsunuz herkes yattiktan sonra lavabolari yikayabilirsiniz mesela o iste yarina kalmamis olur.mutfagida yemekten sonra toplarsiniz bi evi supurmek kalir yarina.hee bide nekadar cok uyursaniz okadar cok uyku istiyor vucut.bi saat belirleyin ve o saatten fazla uyumayin.zorlada olsa kalkin.ama en bas olarak yapacaginiz sey bu halinizi kabullenmeyin ve onunla savasin.Her gece uyumadan önce aynen böyle program yapıyorum kafamda, hatta küçük bir yazı tahtası aldım görebileceğim yerde duruyor o gün ne yapmam gerekiyorsa not ediyorum ama sabah kalkıyorum bir halsizlik sanki hiç uyumamışım.
Uyku hali geçse bile hiç enerjik hissedemiyorum. Not ettiğim şeylerin bir tanesini bile zor yapıyorum resmen.
Uygulamaya çalışıcam teşekkür ederim.
Aynen çok güzel olur gerçekten öyle bir şey..Kizlar yazdiklarinizi okudum usengeclik ara ara bendede oluyo .daha once takildigim bi topik vardi hergun yaptigimjz isi yada temizlik ip uclarimizi buraya yazip motive olup gaza geliyoduk.sonra bi gayretle is yapiyodum ama artik o topige yazan yok.simdi burda herkes yaptigi isi yazsa hergun ohhne guzel temizlik yapilir ama yaa
Haklısınız artık eşim işe gittikten sonra yatmayacağım.. bu kararı aldım, umarım uygularım.. en azından kahvaltımı erkene çekmiş olurum, günümün geri kalanında daha çok vaktim olur.Bu durumunuzu kabuk etmekle baslamis bence sizin hataniz.madem gec yatiyorsunuz herkes yattiktan sonra lavabolari yikayabilirsiniz mesela o iste yarina kalmamis olur.mutfagida yemekten sonra toplarsiniz bi evi supurmek kalir yarina.hee bide nekadar cok uyursaniz okadar cok uyku istiyor vucut.bi saat belirleyin ve o saatten fazla uyumayin.zorlada olsa kalkin.ama en bas olarak yapacaginiz sey bu halinizi kabullenmeyin ve onunla savasin.
Evet evet o bende de oluyor:) aynı durumdayız akşamları enerjim olur bu sefer de eşim bişey yaptırmaz gel yanımda otur der.:)Bende aynı durumdayım ya. başkalarının evini görünce hevese gelip yapasim geliyo. ama o zaman da vakit gec olmuş oluyo akşamları iyi hissediyorum kendimi akşam da esim bisi yapma yanimda otur diyo.
Öyle mi dersiniz? Aslında o özendiğim tipte kadınlar tabii ki mükemmel değiller, hani gayret ve çaba konusunda hayran oluyorum sadece..Bence psikolojik destege ihtiyacin var.
Senin hayat kaiden; uzerine yuklenen sorumluluklar altinda rayindan cikmis ve sen napacagini bilemez bir halde kalakalmissin.
Mukemmel olmak zorunda degilsin. Mukemmellik de guzellik de ve diger seyler de gorecelidir. Senin mukemmel zannettigin o insanlarin belki ne problemleri var bilemezsin. Senin mukemmelin ne?
Hayatini birilerinin dayattigi algilara gore sekillendirme. Sen ne istiyorsun onemli olan o. Seni ne mutlu eder?
En son ne zaman doya doya guldun mesela?
En son kendin icin ne yaptin?
Kendine ne hediye ettin?
Bence kendine yonel. Gerisi gelecektir.
Ya hamileyken normal tabi bu uyku durumu, kızıma hamileyken ben de öyleydim.. ama şimdi hamilelik durumum yok yine öyleyim.. konuyu açtıktan sonra bir gaz geldi bana anlatamam :) o kadar ki bugün halılarımı yıkamaya gönderdim genel büyük bir temizliğe giriştim. :) insanın bütün gününü bir mutfak alır mı ya? Tüm gün mutfakla uğraştım.Ahhh ahhh valla bende öyleyim temizligimi vs yapıyorum ama hep akşam üzeri bir can geliyo nedense bir laf varya : Irgatin kötüsü ilkindiden sonra yigitlesir diye .Hah işte obenim hep uyumak istiyorum kafamı kaldıramıyorum akşam üzerine kadar sonrada çok enerjik oluyorm ama sabah erken kalkıp kahvaltı yapan evini temizleyen kadınlara hayranım valla.kendime söz veriyorum artık sabah çok uyumuycm diye 7.30 kalkıp çocukları okula gönderiyorum kahvaltı yok tabi uykudan kalkıp yemiyorlar sonra bı yatioyrum 1 olmuş![]()
Aynen öyle herşeyin içinde bir katkı maddesi, teflon tencereler mı dersin, bilgisyar tv cep telefonu radyasyon mu dersin, tam bir mayın tarlasında yaşıyoruz.Yediğimiz içtiğimiz şeylerin içinde neler var kimbilir bizi bu hale getiren. İmkanınız varsa organik beslenin.
Öyle evler çıksa da çok pahalı olur ya gücümüz yetmezTemizligi oldum olasi sevmem. Kendi kendini temizleyen evler ciktigi zaman onlardan almayi dusunuyorum.![]()
Ben hep böyleyim cnm hamilelikleri alakası yok.ne güzel ins banada gaz gelir de şu yataktan cikarimYa hamileyken normal tabi bu uyku durumu, kızıma hamileyken ben de öyleydim.. ama şimdi hamilelik durumum yok yine öyleyim.. konuyu açtıktan sonra bir gaz geldi bana anlatamam :) o kadar ki bugün halılarımı yıkamaya gönderdim genel büyük bir temizliğe giriştim. :) insanın bütün gününü bir mutfak alır mı ya? Tüm gün mutfakla uğraştım.
İnşallah canım benim..Ben hep böyleyim cnm hamilelikleri alakası yok.ne güzel ins banada gaz gelir de şu yataktan cikarim![]()
Merhaba sevgili KK üyeleri.
Benim sorunum uzun zamandır üzerimden gitmeyen bir halsizlik, enerjim sıfır, bildiğim şeyleri bile doğru düzgün yapamıyorum..
Çevreme bakıyorum erkenden kalkıp temizliğini yapanlar, yemeklerini çeşit çeşit yapıp bir de gezme, alış-veriş vs herşeyi 1 günde halleden kadınlar..
3 buçuk yaşında bir kızım var, 4 senelik evliyim.
Hep bir uyku hali, uykuya doyamıyorum . Hep bir halsizlik, herşeyi beceren evi çekip çeviren kadınlara hayretle ve özentiyle bakıyorum.
Geçen hafta doktora da gittim kansızlığın var biraz ama doktor bu kadar etkileyecek düzeyde değil dedi.
Aranızda vardır böyle hayran olduğum kadın tipleri :)
Bu da benim için önemli bir dert oldu son günlerde.
Çünkü günlerim artık sıradanlığa döndü ve eşim de memnun değil bu durumdan.
Umarım anlatabilmisimdir, ne yapabilirim herhangi bir besin yada ilaç , ya da beni şöyle kendime getirecek önerileriniz var mı???
Teşekkür ederim şimdiden.
Aslında gerçekten öyle, resmen evime kapadım kendimi mecbur olmazsam çıkmıyorum. Evden çıkmadıkca da hoşuma gitmeye başladı bu durum.İnsan ilişkileriniz nasıldır?
Eşinizin ailesi ile yaşadığınız sorunlar yüzünden, insanlara karşı kendinizi biraz geri çekmiş olabilirsiniz...
Binada veya kendi katınızda kendi yaş grubunuzdan veya anlaşabileceğiniz kafa yapısında birileri mutlaka vardır, bi kek yapıverin basın ziline arkası gelir sohbeti hoşunuza giderse... O sizi siz onu teşvik eder üzerinizdeki şu ölü toprağından kurtulursunuz umarım.