- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 29
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Amin ,teşekkür ederim .Ne güzel daim olsun inşallah.:)
Eşimin kendi işi hem bedenen hem beynen yorgun oluyor genelde.
Bir de aile yapısı olarak erkek dışarda çalışır kadın evde mantığıyla büyümüş ve öyle görmüş..
Ama ufaktan ufaktan birşeyler yapmam gerekiyor galiba. :) zamana yayınca belki durum biraz değişebilir, cevabınızı okuyunca öyle ümit ediyorum yani.
Hipotiroidim var zaten yaklaşık 7-8 yıldır ilaç kullanıyorum..TSH- tiroid diyen oldu mu? ciddi enerji sömürür
Ne kadar güzel bir program, tebrikler gerçekten.. ben de kendime temizlik günleri oluşturmayı düşünüyorum. Sanırım öyle daha iyi olacak her gün birşeyler yapmak zorunda hissetmeyeceğim kendimi.Ben kendime bir rutin oluşturdum ona göre evi düzenliyorum . Mesela Pazartesi Çarşamba cuma sil süpür toz al wc banyo temizle 2 saatten önce bitiyor zaten . Pazartesi makinaya çamaşır atıyorum salı ütü günü. Öğleden sonra 4 gibi mutfağa giriyorum bi tatlı çorba pilav ana yemek salata yapıyorum eşim 5 şi geçerken gelir yemek yeriz . O gelmeden ocak bile temiz olur o gelince asla birşeyle uğraşmam ben. Hafta sonuda öyle asla uğraşmam. Şimdilerde haftalık yemek listesi oluşturuyorum ne pişiricem derdi bitiyor ayrıca alışverişi ona göre yapıyorum israf olmuyor böyle böyle devam ediyor. Ama gece heryer dümdüz olur hiç toplamam gerekmez sabah . Sabah 10 gibi kalkarım izlediğim programla kahvaltı yapıyorum saat 13:00 de iş başı yaparım
Teşekkür ediyorum. Hafta sonu asla temizlik yapmam ben mesela. Çünkü eşim evde olur genelde görev vs yoksa. Onunla geçirdiğim her saniye önemli evi pislik götürsün hiç önemli değil bence . Ama hafta içi evim kesin temiz olmalı psikolojik rahat edemiyorum ailemizden herkesten çok uzakta yaşıyoruz burada işte bulamadım ev dağınık kirli olsa iyice kafayı yerdim kesin ay çok üzüldüm şuan . Eşim 10 gündür görevde ben evde yanlızım ama aynı düzen devam ediyor evdeNe kadar güzel bir program, tebrikler gerçekten.. ben de kendime temizlik günleri oluşturmayı düşünüyorum. Sanırım öyle daha iyi olacak her gün birşeyler yapmak zorunda hissetmeyeceğim kendimi.
Yakın zamanda ölçtürdün mü? Bence aç karnına testini yaptır, uzmanına göster. İlaç dozajı yetersiz olabilirHipotiroidim var zaten yaklaşık 7-8 yıldır ilaç kullanıyorum..
Doktor hanıma onu da sordum ama net bir cevap alamadım.
İlaca devam et dedi sadece.
Beni başından savdığını düşünüyorum şimdi. Çünkü soracak çok sorum varken hiç birini soramadım ve odaya girmemle çıkmam bir oldu.
Özelden atar mısınız tahlil sonuçlarını. Çünkü bazı doktoralara göre 190 b12 yeterli. Ama b12 500 altında olmamalı aslında. D vitaminine bakıldı mı.. O da çok halsizlik yapıyor.Kansızlığa bağlıyorum ben de, çünkü doktor anlattığın belirtileri verecek kadar değil dedi ama bir de ilaç verdi. Elim ayağım resmen buz kesiyor yazın sonlarında bile 2 çorapla dolaşıyordum şimdi ise 3 çorap 1 patik yine de ısınmıyor ayaklarım. Dediğiniz gibi ayrıntılı bir tarama yaptırmam gerekiyor.
Senin erkenin kaç bibiÇok erken kalkma diyip 8 9 yazmışsın erken saat kaç oluyor acaba
Konu sahibi havalardan olabilir veya kansızlıktan olabilir dediğiniz gibi detaylı bir tarama yaptırın genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?