- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Yok öyle boş beleş hayat ..otel mi orası ? Yaptır ,alışsın .. evi kaldırt indirt demiyorum ama sana bir nefeslik zaman tanısın yeter ..Malesef eşim evde yapılacak herhangi bir şey için pek yardımcı olmaz. Sadece misafir gelince ikram falan ona yardim eder. Yardımcı fikrine de pek sıcak bakmaz , maddi olarak gücümüz olmadığından değil onu dert etmez de evimize yabancı birinin girmesi fikri rahatsız ediyor onu o yüzden de o levele geçemiyorum malesef. :)
Haklısınız en önemlisi o tabi çocuğuma iyi bir anne olamadıktan sonra süper temiz evim olmuş ne önemi var? Düşünceniz çok güzel. Ama süper olmak gibi bir derdim de yok normal bir evkadını olmak istiyorum ben.:)Bence çok kasma. Varsın kırıntı olsun dağılsın evin. Kimse kimseye çok titiz diye ödül vermiyo en üst mertebeye de yükselmiyo. Gücünün yettiği kadarını yap. Hergün bi odayı temizle mesela ya da temizliği iki güne böl.Küçük çocuğun varsa bi yeri toplarken öteki tarafı ille dağıtır. Tüm gücünü temizliğe verme bence çocuğunla geçirdiğin zaman evinin tertemiz olmasından daha önemli. Nacizane fikrim :)
Bir tek ben değilmişim yani, dur kendimi avutayım azıcık..Konuyu ben mi açtım diye şüpheye düştüm bir an.
Bana da hipoglisemi gibi geldi. Ani kan şekeri iniş çıkışları böyle yapar genelde.Bende de çok olurdu. Beslenmeyi düzeltince kalmadı çok şükürŞeker yükleme testi hamileyken yaptırmıştım o değil mi?
Bu şüphemi de söyledim açken ve tokken kan verdim diyabet de yok dedi doktor ama gece uyandığım zaman tatlı krizine giriyorum resmen ve tatlı bir şey yemeden kendime gelemiyorum. Testlerden de emin olamadım o nedenle.
Değil mi haklisiniz arada yapıyorum mesela ağır bir şey mi kaldırıcam kendimi zorlasam yaparım biliyorum ama sırf alışsın diye hayatım bir yardim eder misin diyorum tabi.:) bunu çeşitli şeylerde daha fazla denemeliyim o zaman.:)Yok öyle boş beleş hayat ..otel mi orası ? Yaptır ,alışsın .. evi kaldırt indirt demiyorum ama sana bir nefeslik zaman tanısın yeter ..
Eve yabancı biri girecek bıdı bıdısı da hikaye .. madem öyle bir arkadaşını çağır temizlik bitene kadar yanında kalsın ..bahanesi kalmayınca arkadaşa da gerek kalmaz ..
Peki şeker yüklemesi yaptırırsam daha net bir sonuç mu alırım??Bana da hipoglisemi gibi geldi. Ani kan şekeri iniş çıkışları böyle yapar genelde.Bende de çok olurdu. Beslenmeyi düzeltince kalmadı çok şükür
Canimm bende öyleyim inanHer gece uyumadan önce aynen böyle program yapıyorum kafamda, hatta küçük bir yazı tahtası aldım görebileceğim yerde duruyor o gün ne yapmam gerekiyorsa not ediyorum ama sabah kalkıyorum bir halsizlik sanki hiç uyumamışım.
Uyku hali geçse bile hiç enerjik hissedemiyorum. Not ettiğim şeylerin bir tanesini bile zor yapıyorum resmen.
Uygulamaya çalışıcam teşekkür ederim.
Bence gayet normal bi ev kadınısınız ve iyi bi annesiniz bundan emin olabilirsiniz :)Haklısınız en önemlisi o tabi çocuğuma iyi bir anne olamadıktan sonra süper temiz evim olmuş ne önemi var? Düşünceniz çok güzel. Ama süper olmak gibi bir derdim de yok normal bir evkadını olmak istiyorum ben.:)
Not: son cümle kendime not olsun:)
Ya bir şey sorucam ama genelde konularda görüyorum bu mesaj tekrarı olayını. Ama nedir ne demektir pek anlamıyorum. Gülmeyin ne olur; ne demektir? :)Mesaj tekrari
Ayy çok teşekkür ederim çok iyi geldi bunları okumak.. :)Bence gayet normal bi ev kadınısınız ve iyi bi annesiniz bundan emin olabilirsiniz :)
Haklısın yine sonunda iş başa düşüyor tabi. Umarım bnm gibi sadece plan yapma kısmında kalmaz uygularsın canım..Canimm bende öyleyim inanama yapmamız lazım yoksa ev alıp başını gidiyor.suan benim evim gibi yarın sabahtan itibaren bu yazdığım planı yapmaya çalışacağım.
Çok erken kalkma diyip 8 9 yazmışsın erken saat kaç oluyor acabaSabah çok uyuma bence çok erkende kalkma ama şöyle 8 9 gibi kalkabilirsin..kahvaltini yap.kahvaltidan sonra mutfağını temizle.ondan sonra evini elektrikli süpürge ile bir çek.zaten ev o zaman tertemiz olur.e ondan sonra kahveni iç:) hemen 15 dk lavabosu hipola. Ki bu cidden 15 dk ni almayacak.ortalik dağınıksa topla.sonra ne yemek yapacağına karr ver. Yemeğini yap.e yemekten sonra bisey kalmıyor:) bunlar andın bir günde 3 saatini almaz ki
Ben hiç şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden bi yorum yapamiycam o konuda. Karatay diyeti kitabını okudum. Sonra videolarınu izledim. Ağırlıklı anlatılan şey hipoglisemi ve yanlış beslenme şekli. Tüm belirtileri gösteriyodu bende. Beslenmemi düzeltince gğn içerisinde el ayak titremeleri, bitkinlik, yorgunluk, sabahları dayak yemiş gibi kalkma, uyanamama gibi şeyler yok oldu. Karatay diyeti yapın demiyorum ama beslenmenizi bi gözden geçirin derim :)Peki şeker yüklemesi yaptırırsam daha net bir sonuç mu alırım??
Bir de kahvaltı çok geç yaparım sabahları hiç bir şey canım istemez en az 12ye kadar. Ondan olabilir mi??
Canım aynı mesajı iki kere yollamışim konuna yazılan yorumda silinemedigi için duzenleden yazıyı silip mesaj tekrarı olduğunu belirttim yok canım ne gulmesiYa bir şey sorucam ama genelde konularda görüyorum bu mesaj tekrarı olayını. Ama nedir ne demektir pek anlamıyorum. Gülmeyin ne olur; ne demektir? :)
Anladım ben de bir araştırayım o zaman. Dediğiniz gibi diyet falan olmasa da sağlıklı beslenme olayına girmem lazım. İlginiz için teşekkür ederim. :)Ben hiç şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden bi yorum yapamiycam o konuda. Karatay diyeti kitabını okudum. Sonra videolarınu izledim. Ağırlıklı anlatılan şey hipoglisemi ve yanlış beslenme şekli. Tüm belirtileri gösteriyodu bende. Beslenmemi düzeltince gğn içerisinde el ayak titremeleri, bitkinlik, yorgunluk, sabahları dayak yemiş gibi kalkma, uyanamama gibi şeyler yok oldu. Karatay diyeti yapın demiyorum ama beslenmenizi bi gözden geçirin derim :)
Hımm anladım şimdi teşekkür ederim. Merak ederdim de öğrenmiş oldum.Canım aynı mesajı iki kere yollamışim konuna yazılan yorumda silinemedigi için duzenleden yazıyı silip mesaj tekrarı olduğunu belirttim yok canım ne gulmesi
Ben de 9 gibi kalkıyorum kahvaltı yapana kadar 11-12yi buluyo. Sık sık bişeyler atıyosanız ağzınıza Ya da çabuk acıktırıcak şeyler yiyosanız onlar da halsizleştirirPeki şeker yüklemesi yaptırırsam daha net bir sonuç mu alırım??
Bir de kahvaltı çok geç yaparım sabahları hiç bir şey canım istemez en az 12ye kadar. Ondan olabilir mi??
Plan çok güzel ama evde çocuk olmayınca uygulanabiliyo iki bebem sürekli pacamda huysuz değiller ama benimle aynı yerde bulunmak istiyorlar onların karnı,altı derken birde sürekli döküp sacmalari yetişemiyorum hizlarina baktım yipraniyorum rahat bıraktım bende istedikleri gibi oynasınlar her zaman çocuk olmayacaklar dedim bu hale geldimSabah çok uyuma bence çok erkende kalkma ama şöyle 8 9 gibi kalkabilirsin..kahvaltini yap.kahvaltidan sonra mutfağını temizle.ondan sonra evini elektrikli süpürge ile bir çek.zaten ev o zaman tertemiz olur.e ondan sonra kahveni iç:) hemen 15 dk lavabosu hipola. Ki bu cidden 15 dk ni almayacak.ortalik dağınıksa topla.sonra ne yemek yapacağına karr ver. Yemeğini yap.e yemekten sonra bisey kalmıyor:) bunlar andın bir günde 3 saatini almaz ki
Kansızlığa bağlıyorum ben de, çünkü doktor anlattığın belirtileri verecek kadar değil dedi ama bir de ilaç verdi. Elim ayağım resmen buz kesiyor yazın sonlarında bile 2 çorapla dolaşıyordum şimdi ise 3 çorap 1 patik yine de ısınmıyor ayaklarım. Dediğiniz gibi ayrıntılı bir tarama yaptırmam gerekiyor.Çok erken kalkma diyip 8 9 yazmışsın erken saat kaç oluyor acaba
Konu sahibi havalardan olabilir veya kansızlıktan olabilir dediğiniz gibi detaylı bir tarama yaptırın genede
Plan çok güzel ama evde çocuk olmayınca uygulanabiliyo iki bebem sürekli pacamda huysuz değiller ama benimle aynı yerde bulunmak istiyorlar onların karnı,altı derken birde sürekli döküp sacmalari yetişemiyorum hizlarina baktım yipraniyorum rahat bıraktım bende istedikleri gibi oynasınlar her zaman çocuk olmayacaklar dedim bu hale geldimSabah çok uyuma bence çok erkende kalkma ama şöyle 8 9 gibi kalkabilirsin..kahvaltini yap.kahvaltidan sonra mutfağını temizle.ondan sonra evini elektrikli süpürge ile bir çek.zaten ev o zaman tertemiz olur.e ondan sonra kahveni iç:) hemen 15 dk lavabosu hipola. Ki bu cidden 15 dk ni almayacak.ortalik dağınıksa topla.sonra ne yemek yapacağına karr ver. Yemeğini yap.e yemekten sonra bisey kalmıyor:) bunlar andın bir günde 3 saatini almaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?