- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
O değilde Bi neden de galiba bu bence bu saatte hala uyanık olmamızHımm anladım şimdi teşekkür ederim. Merak ederdim de öğrenmiş oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değilde Bi neden de galiba bu bence bu saatte hala uyanık olmamızHımm anladım şimdi teşekkür ederim. Merak ederdim de öğrenmiş oldum.
Ne demek. Rica ederim :)Anladım ben de bir araştırayım o zaman. Dediğiniz gibi diyet falan olmasa da sağlıklı beslenme olayına girmem lazım. İlginiz için teşekkür ederim. :)
Yok aslında öyle çok acıkmadıkça birşeyler yemem, hani öyle geçici enerji verip zarar verecek şekilde abur cubur alışkanlığım da yoktur. Malipina arkadaşımın yazdıklarından kemdime çıkardığım sonuç galiba besin değeri yüksek sağlıklı şekilde beslenemiyorum. Et, yumurta, süt vs aramın olmadığı şeyler. Galiba onlara alışmam lazım..Ben de 9 gibi kalkıyorum kahvaltı yapana kadar 11-12yi buluyo. Sık sık bişeyler atıyosanız ağzınıza Ya da çabuk acıktırıcak şeyler yiyosanız onlar da halsizleştirir
Evet sanırım öyle. Halbuki çocuk uyudu eşim uyuyor sen de yat uyu di mi?? :) yok sabah zor kalkacağımı bile bile otutuyorum. :)O değilde Bi neden de galiba bu bence bu saatte hala uyanık olmamız
Kıyamam, nasıl olcak bu işler bilmiyorum. kan değerlerin normale dönmeden hamilelik düşünme bence.:)Aynı ben:) öğlen oluyor ancak kalkabiliyorum yatak beni çekiyor .. ve bütün işlerim aksıyor .. kimi zaman Kursa yazıldım hiç gidemedim maymun iştahlı ben..imrenerek bakıyorum erken kalkıp herişini bitirenlere .. gün boyu bir tv bile açamıyorum .. akşamları kendime geliyorum çoçuklar eş uyuyo ben gece kuşu
.. d vitaminim Yok denecek kadar azmış b12 çok azmış .. bir sürü ilaç kullanıyorum .. birde 3.yü doğurmayı düşünüyorum nasıl olacaksa bu tembellik le..
![]()
Ben mesela , evi supurduysem silmeyi eşime bırakırım yada toz aldırırım .balkonlari muhakkak ona yıkatirim, çamaşır astiririm. Hastaysam tümünü yapar ,yardımcı da gelir ..Değil mi haklisiniz arada yapıyorum mesela ağır bir şey mi kaldırıcam kendimi zorlasam yaparım biliyorum ama sırf alışsın diye hayatım bir yardim eder misin diyorum tabi.:) bunu çeşitli şeylerde daha fazla denemeliyim o zaman.:)
Aynen öyle yattıkça yatası geliyor insanın. Hani şöyle birden o halden çıkabilsem herşeyi yapabilirim diyorum.Bence işin sırrı kesinlikle 12 den evvel kalkmış olmakta ben de dediğiniz durumu yaşıyordum tüm gün koltukta hasta gibi yatıyor sonra da ağlayaağlaya akşam yemeği hazırlıyordum yemekten sonra da bi enerji bi enerji dr da gittim d vitamini neredeyse kalmamış vücutta dedi ve d vit verdi kullandım bi fark olmadı fakat erken yatınca ve gün içinde hareketli olunca enerjik olduğumu keşfettim insanın resmen yattıkça yatası geliyor
En önemlileri onlar yumurta falan:) içinde un ve şeker olan yiyecekler ani şeker iniş çıkışlarına sebep oluyo. Gün içinde yediklerinizde burdan yola çıkabilirsiniz en kolayından.Yok aslında öyle çok acıkmadıkça birşeyler yemem, hani öyle geçici enerji verip zarar verecek şekilde abur cubur alışkanlığım da yoktur. Malipina arkadaşımın yazdıklarından kemdime çıkardığım sonuç galiba besin değeri yüksek sağlıklı şekilde beslenemiyorum. Et, yumurta, süt vs aramın olmadığı şeyler. Galiba onlara alışmam lazım..
Ne güzel daim olsun inşallah.:)Ben mesela , evi supurduysem silmeyi eşime bırakırım yada toz aldırırım .balkonlari muhakkak ona yıkatirim, çamaşır astiririm. Hastaysam tümünü yapar ,yardımcı da gelir ..
Önceden çorabı çıkarırdi bir yerde , sabah koltuğun altinda bulur cinnet geçirirdim. Hiç sevmem , bizde üstünden çıkardığın kirli sepetine gider ,ordan burdan toplanmaz .sabah eşofmanı olduğu yere çıkarıp birakmalar, fön makinesini lavaboda unutmalar falan ...tabi anasının nazlı oglu ..ama bende babamın nazlı kiziydim, evlenmeden önce su içtiğim bardağı bile mutfağa goturmezdim. Bide yardımcı meselesi var ,adam takıktı. .illa da yaparız ederiz kimseye gerek yok bıdı bıdıları ..neyse baktım olmuyo bi estim gürledim..tabi hemen olmadı ..bir yıl hamurunu yoğurdum :) sonra kendi şekillendi. .ben onun hizmetciligini yapmak için evlenmedim nihayetinde .bir iş yapılacaksa ortak yaşadığın evin işi ..sen de elini taşın altına sokacaksın dedim ..dışarda beden gücüyle çalışmıyor ,o sebeple bu kadar alıcı davrandım :) yorgun gelse asla Bu kadar üstüne gitmezdim ..bide bonus olarak akşam eve gelince cocuklarla o ilgileniyor .beslenme, oyun ,masal ,uyku falan ..Çok dua ediyorum ona ..yükümü hafifletiyor. .yani evlendim aman şunu yapayım anasına bilmem napayım böyle gözüne gireyim huylarım yok ..herkes yerinden memnun ..etlimiz sütlümüz ayrı ..yani şunu demek istiyorum ,esinin ağır bir işi yoksa yardım taleplerini arttır ..hem ev işi hem çocuk akşam da koca ,çok zor ..hayat müşterek ,payına düşeni almayı ihmal etme ..
Evet sağolun en azından beslenme olarak daha iyi olabileceği konusunda farkına vardım. Ve inşallah sabah kendime şöyle sağlıklı güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. :)En önemlileri onlar yumurta falan:) içinde un ve şeker olan yiyecekler ani şeker iniş çıkışlarına sebep oluyo. Gün içinde yediklerinizde burdan yola çıkabilirsiniz en kolayından.
Afiyet olsun şimdiden:) kafana takılan bişey olursa buralardayız zaten hep. İyi geceler :)Evet sağolun en azından beslenme olarak daha iyi olabileceği konusunda farkına vardım. Ve inşallah sabah kendime şöyle sağlıklı güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. :)
Teşekkür ederim :) iyi geceler..Afiyet olsun şimdiden:) kafana takılan bişey olursa buralardayız zaten hep. İyi geceler :)
Evet uyumadan önce evi toparladım biraz gaza geldim galiba:) şu anda da kızım ağladı ona süt getirmek için uyandım. :) sabah da umarım yazdığınız şeyleri enerjik bir şekilde yapabilirim.Aksamdan biraz ortaligi toplarsan ertesi gune hazir olur. Bulasiklari filan halletmis ol mesela.. sabah bi yataklari toplarsin havalandirirsin odalari.. bi supurge ve yemek.. lavabolari halledersin.. bu sekilde 2 saat surmez isin..
Bende bebegimi emzirmeye kalktim..emdi ama uyumadi.,Al işte 03.00 te yat 03.40 da kızın uyansın sağa sola yalpalaya yalpalaya süt getir.
Sabaha kadar en az 2 sefer daha uyanır.. ah be kızım anne geç yattı zaten bırak uyusun işte.:)