neden burası kadar aktif değil

Sarıyı sevmediğinden öyle geliyor..Düz yuvarlak hiç bir ayrıntısı yok...Aslında çeyizlik bir çok takıma göre sade ..Sarı biraz zengin göstermiş o kadar..Tabi zevkler tartışılmaz.
evet sanırım sarı rengi hiç sevmıyorum.. ondan bana öyle geldi..

Yapacak yani illa :halay:
Yani bazı şeyler ihtiyaç onu anlayabiliyorum da yok dantelli masa örtüsü,dantelli yatak örtüsü,tv sehpa örtüsü,milyon tane oyalı tülbent,nakışlı yastık kılıfları vs..o kadar saçma ki..banada istemediğim halde zorla yaptılar yurt dışına geldim çoğunu bıraktım aldiklarimda bir köşede çürüyor..gereksiz masraf hepside.

Yani bazı şeyler ihtiyaç onu anlayabiliyorum da yok dantelli masa örtüsü,dantelli yatak örtüsü,tv sehpa örtüsü,milyon tane oyalı tülbent,nakışlı yastık kılıfları vs..o kadar saçma ki..banada istemediğim halde zorla yaptılar yurt dışına geldim çoğunu bıraktım aldiklarimda bir köşede çürüyor..gereksiz masraf hepside.
heee yok ben dantelli bişiy istemıyommmm annem yapmış zamannda onları ne yapacagım dusunuyommm.. çeyiz derken ben tabak canak süpürge beyaz esya dan bahsettım yahu :D

heee yok ben dantelli bişiy istemıyommmm annem yapmış zamannda onları ne yapacagım dusunuyommm.. çeyiz derken ben tabak canak süpürge beyaz esya dan bahsettım yahu :KK70:
Ee oda şimdilik gerekli değil.Bana annem tabak ve tencere takımı almıştı ne oldu hoppp geldim yurt dışına buraya mi getircem tabakları çanakları daha da güzel ve modern olanlari burdan aldım..diğerleri kaldı orda.ne malum seninde başına gelmeyecek?🙄

Ee oda şimdilik gerekli değil.Bana annem tabak ve tencere takımı almıştı ne oldu hoppp geldim yurt dışına buraya mi getircem tabakları çanakları daha da güzel ve modern olanlari burdan aldım..diğerleri kaldı orda.ne malum seninde başına gelmeyecek?🙄
şimdiden almayacagım canım... 1 hafta sonra nişanım olacak. . benmki trli :D

Neyse ki gerekli seylerden bahsediyormus :KK48:

cansın :KK200: mesela misafir için yemek takımı dusunuyorum 6+6 kişilik.. aşağıdakilerden hangisi guzel :)
2289978

bunu alacaksınız sorun lutfen garantisi var mi yaldizinin cikmamasi için. yaldizlar zamanla cikiyo makinede yikanirsa. elde yikanirsa da daha gec çıkıyormuş
ya teşekkür ederim canım sorarım . .

Sadeye dönmüşsün kuzu :KK70:
direndim ettim :D Klasik olsun diyee sonra dedim ki kendi kendime hayatım sen yapamazsın muhtemelen bakıp bakıp yada yenısını alıyım dıye kendın kıracaksın :D yapma etme dedim.. ya ben daha çok misafir gunluk olaraktan ziyade .. Az kullanacagım sık kullanacagım diye bakıyorum olaya.. mesela benm canım sıkılır eşimle istediğim tabagı kullanırım istediğimi çıkarırım..

Back
X