- 4 Mart 2012
- 15.492
- 35.860
- 798
Bunlar da misafir için güzel birer örnek; )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar da misafir için güzel birer örnek; )
ben hepsini misaifr olarak dusunmustum
yemek yaparken ne kullanıyorsun anlamadım servis derken. .
Gerçektençok çok beğendim..iyi günlerde kullan.cidden mi bak tekrar söuyorum misafir içinaşağıda ki yani. .
yanına da şöyle su bardakları guzelınden. . yada bildiğin model var ise alabilirim..
geç canım çeyiz topiğine etiketle beni istediğin soruları sor banaselam
çeyiz köşesine mesajlr bırakıyorum tek tük cvp geliyo 1-2 tane..
bdv kadar aktif değil neden acaba?
fikir almak istiyosun kimse yok..
Diğerini işte. Bende iki takım var cook kalabalık misafirim gelirse diye varlar. Biraz onu biraz onu kullanıyorumsende onu gunluk dusunenlerdensn misafir olmaz mı yaaa... misaifr için ne kullancam ben :/
canımmmm çok teekkür ederimmmmGerçektençok çok beğendim..iyi günlerde kullan.
canımsın bak aşağıda 3 takm var 6+6 hepsi ben spor bi insanm klasık hiç dusunmegeç canım çeyiz topiğine etiketle beni istediğin soruları sor banagüldüğüme bakma ciddiyim
O masada ki takım misafir için hem şık hem sade siz spor seviyorum dediğiniz için uygun gibi..Onun 6 kişiliği mutlaka vardır.tşkler gönderdinz ugrastnz ama aşağıdaki takım çok sarı ben buradayım diyo sırıtıyooo bi de kaç parça bu çok kalabalık. . .
diğer 3lü gönderdiğinz iimiş gunluk olarak yuvarlak benmkinn aynısı hemen hemen gunluk olrk seçtgmn
sevındım ya sectıklerımn misafir için kullanılmasına.. bir arkadasmda dedi ben bazen misafirlikleri bazen gunlklerı eşimle ikimz kafamza göre kullanıyoruz dediDiğerini işte. Bende iki takım var cook kalabalık misafirim gelirse diye varlar. Biraz onu biraz onu kullanıyorum
o masadaki çok şık ve klasık spor değil ki .. sarı ya bi de ..O masada ki takım misafir için hem şık hem sade siz spor seviyorum dediğiniz için uygun gibi..Onun 6 kişiliği mutlaka vardır.
Diğer model de sizin günlük düşündüklemrinize benziyor.
bu misaifr için iyi gibi evet :)Bunlar da misafir için güzel birer örnek; )
hahahaa benim neyim eksikYapacak yani illa![]()
heee servisle nasıl yemek yapıo dedimya servis takımı derler ya hani misafir takımı işte, normal gündelik tabaklarım da onlar
gerçi ortadaki de misafir takımı olabilir tabi ki, benimkiler de abartı değil mesela
bana da çok uzun zaman önce alınmış ben de onları hem bize hem misafire kullanıyorum açıkçası
yemek yaparken normal tencere kullanıyorum tabi ki.
canımsın bak aşağıda 3 takm var 6+6 hepsi ben spor bi insanm klasık hiç dusunmemisaifr için aşağıdakiler..
bir de tencere tkımı alacagım seramık ve celık takım olarak yeterli mi
beyaz esyamı sıemens yada bosch dusunuyorum uygun mu
kucuk ev aletklerini arcelik dusunuyorum ? sence. .
halı dusunmuyorum kilim tarzı dusunuyorum evıme göre tabi
bir de yıne evıme göre perde değil story perdeler dusunuyorum su yıkanabilen ve gunes ile kendi kendni temızleyebılen..
fikirlerin please ?
Sarıyı sevmediğinden öyle geliyor..Düz yuvarlak hiç bir ayrıntısı yok...Aslında çeyizlik bir çok takıma göre sade ..Sarı biraz zengin göstermiş o kadar..Tabi zevkler tartışılmaz.o masadaki çok şık ve klasık spor değil ki .. sarı ya bi de ..
Ay hic yapma ya ceyiz dedigin dantel vs degil insallah ?hahahaa benim neyim eksik![]()
Böyle seyler niye bu forumda kücümseniyor anlamiyorum. Zaman icinde evet insanlarda, ihtiyaclarda degisti ama gelenek, göreneklerde abartilmadigi zamana uyduruldugu sürece güzeldir.
Yinede baska bir modele bakabilirsiniz simdi modeller o kadar cokki. Ben gecen yil evlendim ama tabak takimlarimi 8 yil önce almisti :) Modasi gecmeyen bir model oldugu icin kullaniyorum.
canım çok teşekkürler fikirlerin için. . hemen geliyorum :)Canım 1. sorun için hemen şunu söyleyeyim madem spor bir insansın bence mermer görünümlü takım daha iyi neden dersen siyah yada gri bir masa örtüsü ile çok şık olur ayrıca güzel ama sade bir bardak takımı ile de kombinini yapabilirsin. Tencere takımı olarak da sana çelik ve granit öneririm seramik cidden kullanışlı değil bana göre. Beyaz eşyada da Hotpoint öneririm gerçekten çok güzel. Küçük ev aletleri için arçelik bence uygun hemde yılların markası ama tü vs alacaksan onu tefal veya philips öneririm aynı şekilde elektrikli süpürge içinde bence ya Philips yada Dyson diyorum. Kilim fikri güzel ama ev çok büyük olursa kilim çok küçük kalabilir ortada bence. Eve için stor perde uygun ama şu var bence kenarlarına fon perdelerde almalısın evet spor biriyim diyorsun ama öğrenci yada bekar evi değil o bence bi fon perde ile şıklaştırmalısın diyorum bunlar tamamen benim kişisel fikrim. Ama bu bir dert olmadığı için (en azından burdaki diğer sorunlara göre)dediğim gibi Bdv'yi çok meşgul etmemeli çeyiz topiğine beni etiketle ordan konuşalm istersen