neden burası kadar aktif değil

ben hepsini misaifr olarak dusunmustum :KK70:
yemek yaparken ne kullanıyorsun anlamadım servis derken. .

ya servis takımı derler ya hani misafir takımı işte, normal gündelik tabaklarım da onlar
gerçi ortadaki de misafir takımı olabilir tabi ki, benimkiler de abartı değil mesela
bana da çok uzun zaman önce alınmış ben de onları hem bize hem misafire kullanıyorum açıkçası :D

yemek yaparken normal tencere kullanıyorum tabi ki.

Eklentiler

• 1866482-f6bc52797890753f09673ad058173e95.webp
    1866482-f6bc52797890753f09673ad058173e95.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 1866480-5cd68c679b7de53b40569df717d8e6a2.webp
    1866480-5cd68c679b7de53b40569df717d8e6a2.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 20
geç canım çeyiz topiğine etiketle beni istediğin soruları sor bana :KK70:güldüğüme bakma ciddiyim
canımsın bak aşağıda 3 takm var 6+6 hepsi ben spor bi insanm klasık hiç dusunme :D misaifr için aşağıdakiler..
bir de tencere tkımı alacagım seramık ve celık takım olarak yeterli mi
beyaz esyamı sıemens yada bosch dusunuyorum uygun mu
kucuk ev aletklerini arcelik dusunuyorum ? sence. .
halı dusunmuyorum kilim tarzı dusunuyorum evıme göre tabi
bir de yıne evıme göre perde değil story perdeler dusunuyorum su yıkanabilen ve gunes ile kendi kendni temızleyebılen..
fikirlerin please ?

Eklentiler

• 153.03.07.7446-1-900.webp
    153.03.07.7446-1-900.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 9589057060914.webp
    9589057060914.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 16
  • schafer-alize-yemek-takimi-24-parca-siyah-6-kiilik-yemek-takmlar-schafer-87494-16-B.webp
    schafer-alize-yemek-takimi-24-parca-siyah-6-kiilik-yemek-takmlar-schafer-87494-16-B.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 20
tşkler gönderdinz ugrastnz ama aşağıdaki takım çok sarı ben buradayım diyo sırıtıyooo bi de kaç parça bu çok kalabalık. . .

diğer 3lü gönderdiğinz iimiş gunluk olarak yuvarlak benmkinn aynısı hemen hemen gunluk olrk seçtgmn
O masada ki takım misafir için hem şık hem sade siz spor seviyorum dediğiniz için uygun gibi..Onun 6 kişiliği mutlaka vardır.

Diğer model de sizin günlük düşündüklemrinize benziyor.

Diğerini işte. Bende iki takım var cook kalabalık misafirim gelirse diye varlar. Biraz onu biraz onu kullanıyorum
sevındım ya sectıklerımn misafir için kullanılmasına.. bir arkadasmda dedi ben bazen misafirlikleri bazen gunlklerı eşimle ikimz kafamza göre kullanıyoruz dedi :D

O masada ki takım misafir için hem şık hem sade siz spor seviyorum dediğiniz için uygun gibi..Onun 6 kişiliği mutlaka vardır.

Diğer model de sizin günlük düşündüklemrinize benziyor.
o masadaki çok şık ve klasık spor değil ki .. sarı ya bi de ..

ya servis takımı derler ya hani misafir takımı işte, normal gündelik tabaklarım da onlar
gerçi ortadaki de misafir takımı olabilir tabi ki, benimkiler de abartı değil mesela
bana da çok uzun zaman önce alınmış ben de onları hem bize hem misafire kullanıyorum açıkçası :KK70:

yemek yaparken normal tencere kullanıyorum tabi ki.
heee servisle nasıl yemek yapıo dedim :D

canımsın bak aşağıda 3 takm var 6+6 hepsi ben spor bi insanm klasık hiç dusunme :KK70: misaifr için aşağıdakiler..
bir de tencere tkımı alacagım seramık ve celık takım olarak yeterli mi
beyaz esyamı sıemens yada bosch dusunuyorum uygun mu
kucuk ev aletklerini arcelik dusunuyorum ? sence. .
halı dusunmuyorum kilim tarzı dusunuyorum evıme göre tabi
bir de yıne evıme göre perde değil story perdeler dusunuyorum su yıkanabilen ve gunes ile kendi kendni temızleyebılen..
fikirlerin please ?

Canım 1. sorun için hemen şunu söyleyeyim madem spor bir insansın bence mermer görünümlü takım daha iyi neden dersen siyah yada gri bir masa örtüsü ile çok şık olur ayrıca güzel ama sade bir bardak takımı ile de kombinini yapabilirsin. Tencere takımı olarak da sana çelik ve granit öneririm seramik cidden kullanışlı değil bana göre. Beyaz eşyada da Hotpoint öneririm gerçekten çok güzel. Küçük ev aletleri için arçelik bence uygun hemde yılların markası ama tü vs alacaksan onu tefal veya philips öneririm aynı şekilde elektrikli süpürge içinde bence ya Philips yada Dyson diyorum. Kilim fikri güzel ama ev çok büyük olursa kilim çok küçük kalabilir ortada bence. Eve için stor perde uygun ama şu var bence kenarlarına fon perdelerde almalısın evet spor biriyim diyorsun ama öğrenci yada bekar evi değil o bence bi fon perde ile şıklaştırmalısın diyorum bunlar tamamen benim kişisel fikrim. Ama bu bir dert olmadığı için (en azından burdaki diğer sorunlara göre)dediğim gibi Bdv'yi çok meşgul etmemeli çeyiz topiğine beni etiketle ordan konuşalm istersen

o masadaki çok şık ve klasık spor değil ki .. sarı ya bi de ..
Sarıyı sevmediğinden öyle geliyor..Düz yuvarlak hiç bir ayrıntısı yok...Aslında çeyizlik bir çok takıma göre sade ..Sarı biraz zengin göstermiş o kadar..Tabi zevkler tartışılmaz.

Böyle seyler niye bu forumda kücümseniyor anlamiyorum. Zaman icinde evet insanlarda, ihtiyaclarda degisti ama gelenek, göreneklerde abartilmadigi zamana uyduruldugu sürece güzeldir.

Yinede baska bir modele bakabilirsiniz simdi modeller o kadar cokki. Ben gecen yil evlendim ama tabak takimlarimi 8 yil önce almisti :) Modasi gecmeyen bir model oldugu icin kullaniyorum.

Kimse kucumsemedi ki. Konu sahibi ceyiz kismi neden aktif degil diyince artik ceyizin pek yapilmadigini soyledik sadece. 😁 Herkes ceyiz yapmiyor hatta bir cok kisi yapmiyor.
Yapmak isteyen yapar tabi ama cogu baza alti, sandik icinde tikili duruyor yani zamana uydurmalik yani da pek yok.

Canım 1. sorun için hemen şunu söyleyeyim madem spor bir insansın bence mermer görünümlü takım daha iyi neden dersen siyah yada gri bir masa örtüsü ile çok şık olur ayrıca güzel ama sade bir bardak takımı ile de kombinini yapabilirsin. Tencere takımı olarak da sana çelik ve granit öneririm seramik cidden kullanışlı değil bana göre. Beyaz eşyada da Hotpoint öneririm gerçekten çok güzel. Küçük ev aletleri için arçelik bence uygun hemde yılların markası ama tü vs alacaksan onu tefal veya philips öneririm aynı şekilde elektrikli süpürge içinde bence ya Philips yada Dyson diyorum. Kilim fikri güzel ama ev çok büyük olursa kilim çok küçük kalabilir ortada bence. Eve için stor perde uygun ama şu var bence kenarlarına fon perdelerde almalısın evet spor biriyim diyorsun ama öğrenci yada bekar evi değil o bence bi fon perde ile şıklaştırmalısın diyorum bunlar tamamen benim kişisel fikrim. Ama bu bir dert olmadığı için (en azından burdaki diğer sorunlara göre)dediğim gibi Bdv'yi çok meşgul etmemeli çeyiz topiğine beni etiketle ordan konuşalm istersen
canım çok teşekkürler fikirlerin için. . hemen geliyorum :)

Back
X