Neden bu sitede fikir özgürlüğü yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayisiz banlandim su zamana kadar, bir kere aklima gelmedi neden engelliyorlar hesabimi diye hesap sormak yav:kızgın: cunku ne halt yedigimi biliyorum, ve eylemimden sonra oturup bekliyorum. Sen cakmamissin da banlanacagim diye
mune nin kestiği parmak acımaz.net :KK45:

Size ne?konu benim uyelik surem degil.dert anlatmaya gelenin derdiyle alay edilmesi.
Üç günüm geçti hamilemiyim
SÜrtündü erkek arkadaşım hamilemiyim
28 yaşında regl oldum işyerinde tuvalate gidince pedimi nereye koyayım
Nasıl cvp verilir dalga geçmekten başka🤯

Hanımefendi hanımefendi siz bütün prolari zan altinda birakamazsiniz.:KK30:
Bu tür bir sürü konu açıldı biriniz de nick yazamadiniz. Madem yaz gitsin kimmiş ben miyim mesela. :KK45:
Alakasız insanlar gelip çemkiriyor sonra balım ya. Eli belinde bir de hajajaja drama Queen tarzı insan çok.

Üç günüm geçti hamilemiyim
SÜrtündü erkek arkadaşım hamilemiyim
28 yaşında regl oldum işyerinde tuvalate gidince pedimi nereye koyayım
Nasıl cvp verilir dalga geçmekten başka🤯
illa çürük dişli aşkımm ille de o diyene ne yazayım pekii? :KK12: :işsiz:

aynı konuda alay edenler de oluyor gayet güzel cevaplar verenler de.ama siz sanane diyerek zaten eleştirdikleriniz gibi olduğunuzu gösterdiniz.iyi forumlar
Geci
aynı konuda alay edenler de oluyor gayet güzel cevaplar verenler de.ama siz sanane diyerek zaten eleştirdikleriniz gibi olduğunuzu gösterdiniz.iyi forumlar
Size ne uyeligimden evet konu bu degil.elestirdigim konu da bu degil.

Cok haklisiniz bu bir dert mi diye konu kapanmasin gercekten bazi üyeler dert burada.akil almak icin yaziyor insanlar ve altina yazilan yorumlari okurken ben utaniyorum.gercekten sorunun cozumune yonelik yapilan yorumlar kaynayip gidiyor onlarin sacmaliklarindan.
Kocam evligimizin ilk ayinda aldatti..3 ay sonra bir daha aldatti.
Suan 2 yillik evliyiz ve 3 cocugumuz var ve yine aldatti derseniz : Bu insanlar da sorar haliyle neden 3 tane yaptiniz seklinde..
Kocamin 2 gozu olmasina karsin ayni anda 10 kadina birden yiyecekmis gibi bakabilme potansiyeline sahip ama onlar gecici ben kaliciyim,dovsede sevsede ondan vaz gecmem diyorsaniz : Bu insanlar da nukteyle karisik cevaplar verir haliyle..

Kendimle alakalı sıkıntıları sordum kaç kez. Bazı kendini beğenmiş pro üyeler bana taktı resmen. Ben onların profiline yorum yapınca iyi gelmiyor ama. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.. Herkes birbirine saygılı olmalı. O kadar saçmalayan insan varken benim ciddi sorularıma takılması çok mantiksiz.
Çünkü burda herkes mükemmel. Sorunlu insanlar görünce dayanamıyorlar😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X