Neden böyleyim..

Aklımın kenarında bile yokken kendimi nikah masasnda buldum . Bizde eşim çok aktif ve hızlıydı bense olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydim taraflardan biri acale etmeli demekki ama genede acale etmek yerine iyice tanıyın tartın ölçün biçin evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta

Çokta kendini suçlama bu konuda olmayınca olmuyor ama olacağı varsada hiç bişey yapmadan oluyor. Benimde iki yıldır görüştüğüm biri vardı ben istedim evlenmeyi o hep bir bahane bulup oyaladı. Bana sen de amma evlilik meraklisisin dedi baktım bundan hayır yok bende bastım tekmeyi.Sonra biriyle tanıştım üç ay Sevgili olduk nisanlandik 45 gün sonra evlendik toplam hepsi 5 ay içinde oldu şuan 2 yıldır evliyim.

Reactions: hlz
Öncelikle ayrıldığın sevgilinle sen iletişime geçme o seni aramadığı sürece.Kendine güven,tarzını değiştir,kendi hayatına odaklan.Arkadaş ve çevrene evlenmek istediğin mesajını ver.Bazen birisi için birini tanıştırsam mı diye düşünüyorum,sonra yanlış anlarsa,istemiyorsa,sevdiği birisi varsa diye vazgeçiyorum.O nedenle hafif bir mesaj yada ima işe yarayabilir.Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Evlilik konuları sevgilinizle konuşmaz misiniz ?

ben de senin gibiydim bir türlü evliliğe gitmiyordu, üstelik benden sonra 6 ay içinde evleniyorlardı. Görücü usulu şansımı deneyeyim dedim direk evlenme niyeti olur dedim o bile işi evliliğe götürmek istemedi. Tabi yaş 32 oldu bu arada. Hep şu soru bu yaşakadar neden olmadı. Kısmet nasip diyerek geçiştirmeye çalıştım yumurtalıklarımda kist olduğu için kadın doğum doktorum çocuk istiyorsan acele etmelisin zaten tüp bebek yapıcaz 35 den sonra çok zor vs... dedikçe bu sefer evliliği geç acaba anne de olamayacak mıyım diye üzlmeye başladım. şimdi evliyim. hamilieyim. seni çok iyi anlıyorum. rabbim sana öyle güzelbir evlilik nasip etsin ki iyi ki diğerleriyle olmamış bu adamla olmuş dedirtsin.

Ömür boyu yalnız kalma fikrine kendimi alıştırmak durumunda kaldım o kadar umutsuzumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…