bu ne lakayıt bir tavır ya, kadın kadının düşmanıymış. bir de "senin söylediğin gibi." söylemeyeyim dedim yeni doğum yapmışsınız ama bu adam bi şeyleri saklıyor gibi üstelik de sizin huyunuza giderek, sizin sözlerinizi kullanarak yapıyor.
"Ya azimlibedevi, aslında soylemeyecektim fakat senin sekreterin galiba bana asiliyor. Hatta arkadaşlarım da farketti hepsi tek tek gelip söylediler su kiz sürekli sana bakıyor diye. Ben de farkindaydim fakat konduramiyordum şimdi emin oldum. O kıza iyi davranma boş yere, dikkatli ol" dedi. "
ya arkadaş bunu bir baskasına desen o işyerini basar, sizin tepkinizden çekinmiyor demek ki. hem bir şey yapamayacagınızı dusunuyor hem de sizi doldurup duruyor. belki de kıza yanaştı kızdan olumsuz tepki aldı ve böyle bir hikaye uydurdu. gerçekten hiç ama hiç güven vermiyor ve altında baska bir şeyler varmış gibi hissettiriyor.
diğer meselelerin coğu zaten sizin abartmanız ama bu sekreter kız olayında kızın hiçbir payının olmadıgını dusunuyorum.
önceki sekreteri "sürdürmekten" ise bayağı gurur duyuyorsunuz sanırım, umarım gunahını alıp sebepsiz yere yapmamışsınızdır bunu.
hemen herkesin sevgi ve ilgi açlığı var, olmayan insan cok azdır ve eşiniz kadınlara yakın ve ilgili davranarak onların aklına giriyor olabilir.
farkındaysanız size bir şeyin haberini veriyor ve dört koldan da destekleyecek sekilde yorum yapıyor. kafanızda aa evet ben de böyle dusunurdum ya da aa baskaları da farkında algısı yaratıyor. bunlar spontane konusmalar değil, gayet de üzerine dusunulmus manipülatif konusmalar.
şirkette çok güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa izlemeye alsın bence. nasıl çözülür bilmiyorum ama tekin değilmiş gibi geliyor bu adam. hiçbir şey yoksa da belki sizin ilginizi üstünde tutmak için yapıyordur bunları. bir şeyler cok yanlış neden yapıyor olursa olsun.