Neden benim kocam :(

Bu ne yahu? Bu kadar mı olur? Valla benim eşim de yakisiklidir eli ayağı düzgün işi pozisyonu geliri güzel vs ama kimse peşinden koşmuyor. Bence eşinizde de problem var ya yüz veriyor ya da fazla iyi niyetli yanlış anlaşılıyor

Ben sizin çok haklı ve düzgün bir hanım olduğunuzu düşünüyorum .malesef tekrar ediyorum eşiniz de var bişeyler evliliğinizi kötü yapmayın ama çokta güvenip salmayin. Ve herseyden önemlisi kendinize güvenin. Napmaliyim birinizde söylesin demişsiniz ya bence bu aksam esinizle net bir şekilde konuşun. Evet bazı kadınların terbiyesiz olduğunu fakat tüm durumların onu bulmasının sizin kafanızı karistirdigini açıklayın. Senin uygun olmayan hareketlerin var demekki sakladığın birseyler varsada söyle bileyim tarzında. Net kararlı bir konuşma yapın .yani bence konuşma havası eşinize guvendiginizi onu çok sevdiğinizi fakat artık bu olanların sizin kafanızı karistirdigini ifade edin .bence böyle bir konuşma yapılması gerekiyor önerim bu yönde. Ve lütfen gelişmelerden bizleri haberdar edin .değişik ve bir o kadar karışık bir konu bu bence

Ben eşimle karı koca olmaktan çok dert ortağı gibiyim. O kadar zor zamanlar atlattık ki birlikte... Bundan cesaret alıp her naneyi işyerinde bulduğu toplu iğneyi bile anlatır. Geveze biraz.
askerlik arkadaşı değilsiniz insanın başına gelir biri vardır ilgi gösteriyordur iş sebebiyle mecbur muhatap olunur dedikodu çıkar eşe söylenir bak böyle bi durum var haberin olsun diye.
Ama eşin bildiğin herkes benim kapımda kul köle gibi anlatıyormuş. Ergenlikten kalma erkek muhabbetleri gibi olmayan şeyi varmış gibi anlatanlar var. Kızı aldım götürdüm off neler neler vs ama kız adamın adını bilmez . Mış gibi yapıyo resmen. Ben katlanamazdım.
İki ihtimal var dediğim gibi ya suç onda bi haltlar yapıyo kapatıyor böyle ya da Zihninde bi dünya yaratmış seni kekliyo ki bunun için yardım almalı nereye kadar gider bilemedim. O kadınlardan birinin hayatında olan biri ya Da aile bireyleri duyup bi köşede sıkıştırsa elllerine sağlık derim bütün kadınlar ölüp bitmiyordur sonuçta onun için. Bir olur iki olur bu kadarı çok fazla.

doktora git arkadaşım iyi değilsin sen

Hiç sevmediğim erkek tipi. Böyle askıntı tipler varsa kendi def etmeli söyleyip de eşi sinir etmek de nesi?
Eşinizi merak ettim nasıl bir şey böyle ki kadınlar gözünü alamıyor

tombiş kısa göbüşlü sessiz kibar kocanızın ne kadar çok talibi varmış oysa ben moğolistan da erkek nüfusunun inanılmaz derece azaldığını duymuştum demekki bizde de aynıymış
dipçe:bence topyekun herkesi işten çıkarıp sadece erkek alın çalışanlarınızı

Son düzenleme:
Konunun özeti: benim kocam mikemmel, çok mikemmel,kaslı maslı. Bütün kızlar ona hayran. Ay yakışıklı kocamı kaçırırlar mı?

İyİ de olur da biri eşinizin sizin korktuğunuz gibi aklını çelerse bu sizin sucunuz olmuyor ki.Eşinizin karektersizliği ve sandığınız gibi biri olamadığını gosterıyor
Olacakla öleceğe çare yok.
bunu kendinize itiraf etmenize sevindim. Çünkü öyle görünüyor ki eşiniz size bana asılıyor diye sıkayet ettiği kadınlarla flört ediyor. Yarın bir gun adım cıkar en iyisi karıma onlar bana asılıyor diyim de benim üzerimden şüphe kalksın diyor gibime geldi. Ve kadınların bu ilgisinden son derece hosnut ki iltifatlara devam ediyor. Bence eşinize ayar verin yoksa sizin adınız ya kiskanca cıkar ya da safa

Son düzenleme:
Olaylara yanlı bakmayın eşinizin davranışlarını gozden gecırın. Adım kiskanc cıktı diyorsunuz. Eger olay sızın gordugunuz gıbı olsaydı adınız kiskanc cıkmazdı baska ilçeye yolladığınız sekreterınızın adı baska bir şeye cıkardı

Sabahtan akşama çocuk ağlaması dinliyorum kucagimda gezdirmekten nasır çıktı ayağımda az önce sacima kadar fışkırtti cisini. Bunun üzerine bazı yorumlar gerçekten zorlayıcı oluyor

Yok artık tanıyıp tanıdıgınız tüm kadınlar eşinize asılıyor olamaz
Ya bazılarını hüsnü kuruntunuzdan öyle umuyorsunuz yada eşiniz sizin gördügünüz gibi melaike değil kadınlarla kurlaşıyor

Herkesin eşi yakışıklı tabi kendisine göre yanlış anlama başta anlatırken eşim öyle yakısıklı falan değil diyip herkesin asıldığı arzulanan bi adam yapmışsın sonra eşimin suçu yok deyip flörtöz olduğunu söylemişsin aslında herşeyin farkındasın bence hepimizin etrafında erkekler ve kadınlar var kimse başkasının eşine bu şekilde bakmaz karşılıklı oldugunu düşünüyorum malesef bu dediğiniz çünkü bir değil iki değil..

Yorumları bastan sona okuyorum.Bazilarinizin dili gerçekten gereksiz şekilde sivri ve çirkin.İnsani konu açmaktan sogutuyor,pişman ediyorsunuz.
Herkes hayatinda zaten cok mikemmel,süper,eşsiz,kusursuz,harika..
Samimi bir şekilde ego tatmini yapmadan konu üzerinden prim kasmadan anlatmis.Elinden geldiğince kibar bir sekilde de yorumlara cevap vermiş.Ne kaybedersiniz en az hayatiniz ve kendinizdeki mikemmelliyetinizi dilinize de(parmaklarınıza) yansıtsanız?
Sivri,aşağılayıcı yorumlar yapınca nasıl bir duygu patlaması,nasıl bir tatmin yaşıyor ve nasıl bir kafaya ulaşıyorsanız bunu da paylasın biz de bunu anlayalım mesela!!

Her konuşmayı asılma olarak mi algiliyorsunuz acaba. Kivanc tatlituga bile bu kadar asılan yoktur zannımca. Bugün bana şunlar asıldı deyip eşiniz de çetele tutuyor sanırım. Esinizin bence hosuna gidiyor, karşı taraf belki de esinizin hareketlerinden dolayi bu kadar rahattir. Bu kadar stres, takıntı size de evliliginize de zarar.

+1000000

Benim kocam en mükemmel herkes kocama asiliyor diyen bir tip değilim arkadaşlar. Gayet normal egosuz insan hal ve hareketlerini iyi izleyen birisiyim. Sessiz sakin çok iyi bir gozlemciyim. Kimsenin günahını almadigimdan son derece eminim. O kısmı bir atlasak keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…