Babama boşanmasını söyledim anneme de söyledim madem olmuyorsa boşanın dedim...Annem istemiyor boşanmak çünkü küçük yerde yaşıyor ailesi yanlarına dönemezmiş...İşide yok çalşabilecek babama mahkummuş :S Babam boşanırsak sokakda kalır dedi sonuçda çocuğumun annesi dedi zaten kaç yıldır ayrı yatıyorlarannem buz gibi babama karşı...elbet babamında hayatında vardır birisi...böle bi aileyiz işde çok üzgünüm
Babama boşanmasını söyledim anneme de söyledim madem olmuyorsa boşanın dedim...Annem istemiyor boşanmak çünkü küçük yerde yaşıyor ailesi yanlarına dönemezmiş...İşide yok çalşabilecek babama mahkummuş :S Babam boşanırsak sokakda kalır dedi sonuçda çocuğumun annesi dedi zaten kaç yıldır ayrı yatıyorlarannem buz gibi babama karşı...elbet babamında hayatında vardır birisi...böle bi aileyiz işde çok üzgünüm
Annenizi bir psikoloğa götürseniz..
Kadıncağız açıkça bunalımdayım demiş..benneyaptımki
Evde yemek,temizlik yapmadığına,erkenden yattığına göre hiç iyi değil kendisi sanırım..
Çok geçmiş olsun..:teselli:
çok üzülüyorum çok mutsuzum üzerimde bi sorumluluk bi yük var. Kendimi çok çok kötü hissediyorum az öncede kavga ettiler yine çekildiler bi kenara artık tahammüll edemiyorum mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?