• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden beni üzüyorsun Anne ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi xgxb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bugunde hep babamı kötüledi :S babamı çok seviyorum o böle konuştukça onun hakkında daha da morelimi bozuyor böle giderse annemde önce benim psikoloğa gitmem gerekecek sanırım...Herşey ilerde daha guzel olcak diye düşünüyorum en azından kendimi böle tesseli ediyorum ... başka çarem yok ben öyle herşeyimi arkadaşlarıma anlatmıyorum da sadece burda bu konuyu açmak istedim çünkü bu siteyi bulduğumdan beri sorunlarımla nasıl başa çıkacağımı öğrendim sayenizde tşk lerr:)

Canım benim sonuçta depresyon biyolojik bir sorundan da kaynaklanıyor olabilir anladın mı beyindeki hormonlarla falan ilgili yani illa sizden veya babandan kaynaklanması gerekmez. Bence anneni uzman bir psikiyatrist doktora götürün. Belki kadıncağıza bir ilaç yazar da kendine gelir:)

amcanın dedigi dogrusu tartısılır. babandan rahatsız oluyo ne demek. insan kocasından neden rahatsız olsunki. benim düşüncem babanı artık sevmemesi kabullenmemesi geldi acıkcası . kusura bakma.baska birisi yoktur demi hayatında.insan olsa olsa boyle bişeyi anlatamaz.

annemin en buyuk destekçilerinden bitanesiyimdir emin olun yeterki o iyi olsun diye ben okuldan geldikden sonra kantine gidiyorum yardım ediyorum bide eve geliyorum yemek hazırlıyorum diyebilirim ki annemden ben daha çok yoruluyorum ama dediğiniz gibi ben 18 o 38 yaşında benim anlatmak istediğim başka bir kadın daha zor şartlarda bile normaldır çcouğundan estek görmeyen tanıdıklarım var mesela halam ve kızı kızı annesinin üstüne bıçakla yürümüş bi insandır:S ...annem bunları görüyor şükretmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca bugun onu dışarıda kahvaaltıya götürdüm her zaman ki gibi gidelim dedim yardım al psikatriden dedim istemiyorum dedi nie dedim madem bunalımdasın hoşunamı gidiyor seni böle görmemiz dedim istemiyorum kızım dedi...amcamı da almıştım yanımıza amcam çok değişik konuştu ben onun derdini biliyorum dedi :S:S anlıyamadım...amcama sordum kantinde kocasının hep yanında olmasını kabullenemiyor rahat edemiyor dedi sizce ne demek istedi ...!!!

rahat edemiyor demek . insanın kafasını kurcalıyo dogrusu.

evet bır annenın yapması gereken seyler ..(gerçi bu tartışmaya acık bır konu...)
ve ılgısızlıkten yakınmış...
ama anne saglıklı degıl...ben hastayım dıyor...
annenın gorevı yemek yapmak ev temızlemekse...
evladın ve o aıle ıcerısınde yasıyan kişilerınde görevleri var...
anneyı saglıgına kavuşturmaları gerekır...
burda arkadas ılgı ıstıyor yada annesının yaptıklarına uzuluyor..haklı olabılır ama...
anne zaten ben hastayım ıyı degılım dıyor...
bılmem anlata bıldımdım...a.s.

Bu yorumun alıtna imzamı atıyorum. Gerçekten annenin bir yardıma ihtiyacı var ve sorun eş dostla değil ancak bir uzmanla çözülebilecek cinsten.

Annemin hayatında birisinin olduğunu ben 2008 de öğrendim o benim bunu bildiğimi bilmiyormuş gibi yapıyor ama bildiğimi çok iyi biliyor.Bende üstelemiyorum çünkü canımı yakıyor bu durumu babamdan öğrendim bi gece geç geldi eve girmedi arbadaydı indim sordum ne oldu diye anlatmadı yarım saate yakın sordum en sonunda söyledi o anda dünyam başıma yıkıldı benim annem o yuzden benim gözümden düşüyor.Ben bunlara ramen ona bunu hissetirmedim yine saydım sevgi bilmiyorum ama saygım var.Ama yine beni çok üzüyor...

Çok üzüldüm gerçekten olay çok daha vahimmiş canım yaa...

Yani şimdi annenin uzun süreli bir ilişkisi varmış ve sen bunu geçtiğimiz yıl öğrendin peki ya sonra hala devam ediyormu peki annenin intihar teşebbüsü bu dönememi denk geliyor acaba.

Güzelim anneni en iyi sen anlarsın ve sen ikna edebilirsin.. insan ne diyeceğini şaşırıyor inanki :(

Uzun süreli değilmiş.Daha doğrusu babamın demesine göre çok önceden kısa süreli olmuş sırf benim için anneme katlanıyor işte tekrar geçen yaz birisiyle yeni yeni bişyiler yaşıycakken babamın dikkatini çekiyor araştırıyor falan öğreniyor benimde dikkatimi çekmişti sürekli aynanın başında sürekli kıyafet deniyor çıkartıyor çok bakıyordu kendisine ama işde annem diye şüphelenmekden bile korktum ama sonunda kim çıkıyor:S:S evimeize masamıza oturan yemeğimizi yiyen birisi ya babam ne yapsın ben ne yapıyım öldürsün mü yapamıyoruz işde kalkdık babamla ...::(:(:( düzeldi sanıyorum dini kitaplar aldım okusun rahatlasın dedim onları okuyor şuanda.Annem benim yüzüme bakamıyor biliyormusunuz ... Kavga esnasında o durumu ağzımdan kaşıracağımı falan düşünüyor ama ben öle bişey hayatta yapmam.Annemle yatamıyorum bile ben saılamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor:S defalarca ruyalarıma girdi.Ama Anne sıfatını taşıyor ben yinede saygı duyuyorum ama inanın bana ona her baktığımda kötü oluyorum...

ben yinede onun için bişeyler yapmanın peşindeyim bunalımdaysa sürekli ona diyorum doktora gidelim diye istemiyor ... sinemaya gidelim bi yerde oturalım ana kız konuşalım diyorum herşeye ramen istemiyor onu düzelticem ama...Bazen annemden çok utanıyorum...Annem bakımlı alımlı guzel bi kadın sürekli genç yaşda evlenmenin acısını çekiyorum diyor sürekli babamdan yakınıyor :S:S artık bende kafayı yemenin üstüne geldim bisürü şeyler yaşadım annem babam yüzünden özel hayatım deseniz onları zaten söylemiyorum...

ben yinede onun için bişeyler yapmanın peşindeyim bunalımdaysa sürekli ona diyorum doktora gidelim diye istemiyor ... sinemaya gidelim bi yerde oturalım ana kız konuşalım diyorum herşeye ramen istemiyor onu düzelticem ama...Bazen annemden çok utanıyorum...Annem bakımlı alımlı guzel bi kadın sürekli genç yaşda evlenmenin acısını çekiyorum diyor sürekli babamdan yakınıyor :S:S artık bende kafayı yemenin üstüne geldim bisürü şeyler yaşadım annem babam yüzünden özel hayatım deseniz onları zaten söylemiyorum...

canım bu doktorluk bir iş degilki. annen eşini sevmeyen biri bu yüzden gozü dısarda.::kızgın:uhm:bu kişilik meselesi konusarak yada restinizi cekerek belki düzeltirsiniz.ama üzüldüm en azından cocuklarına saygısından boyle bir hataya düsmemeliydi. allah yardımcın olsunmirmirmirmir

gerçekten bi sorun var ki bunalımdayım diyor
pisikiyatr tedavileri 1 2 kere gitmekle bitmez
devamını getirmelisiniz
daha öncedende böylemiydi
sen çocukken yada bi kaç yıl öncesine kadar

Annemin hayatında birisinin olduğunu ben 2008 de öğrendim o benim bunu bildiğimi bilmiyormuş gibi yapıyor ama bildiğimi çok iyi biliyor.Bende üstelemiyorum çünkü canımı yakıyor bu durumu babamdan öğrendim bi gece geç geldi eve girmedi arbadaydı indim sordum ne oldu diye anlatmadı yarım saate yakın sordum en sonunda söyledi o anda dünyam başıma yıkıldı benim annem o yuzden benim gözümden düşüyor.Ben bunlara ramen ona bunu hissetirmedim yine saydım sevgi bilmiyorum ama saygım var.Ama yine beni çok üzüyor...

Uzun süreli değilmiş.Daha doğrusu babamın demesine göre çok önceden kısa süreli olmuş sırf benim için anneme katlanıyor işte tekrar geçen yaz birisiyle yeni yeni bişyiler yaşıycakken babamın dikkatini çekiyor araştırıyor falan öğreniyor benimde dikkatimi çekmişti sürekli aynanın başında sürekli kıyafet deniyor çıkartıyor çok bakıyordu kendisine ama işde annem diye şüphelenmekden bile korktum ama sonunda kim çıkıyor:S:S evimeize masamıza oturan yemeğimizi yiyen birisi ya babam ne yapsın ben ne yapıyım öldürsün mü yapamıyoruz işde kalkdık babamla ...::(:(:( düzeldi sanıyorum dini kitaplar aldım okusun rahatlasın dedim onları okuyor şuanda.Annem benim yüzüme bakamıyor biliyormusunuz ... Kavga esnasında o durumu ağzımdan kaşıracağımı falan düşünüyor ama ben öle bişey hayatta yapmam.Annemle yatamıyorum bile ben saılamıyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor:S defalarca ruyalarıma girdi.Ama Anne sıfatını taşıyor ben yinede saygı duyuyorum ama inanın bana ona her baktığımda kötü oluyorum...

Sorun apacik belli güzelim, annen babani sevmiyor ve evliliginde gözü yok...
Yaptigi son derece yanlis fakat babanin bu durumu nasil kabul ettigini anlayamiyorum..:delphin:

Senin icin cekmeside sebeb degil bana göre, bebek degilsin cocuk degilsin..herseyi iyiyi kötüyü idrak edebilecek yastasin, böyle bir durumda yapacagi tek sey kizini alip bosanmak...:kahve:

Annenin yuvasinda gözü yok canim...o coktan baska dünyalardaymis demekki...:delphin:

canım bencede annen babanı sevmiyor böyle sürüncemede bir evliliktense babanla annen oturup bi karar verseler daha doğru olmaz mı ? artık sen bazı şeyleri biliyorsun maden yeterincede yüz göz olunmuş sencede boşanmaları daha doğru olmaz mı?bunu söylemek kolay biliyorum ama annenin babana karşı sevgisi yok ve ne yazıkki kalbine sevgi ekmekte mümkün değil.yinede bi evlilik terapistine götürmeyide deneseniz annen kabul ederse...

zaten arkadaşlarım da söylemiş, annen babanı sevmiyor anlaşılan, sadece depresyon olsa tedavi görüp düzelirdi, yazık.

valla aklima gelen ilk seyi söylemek isterim ama bosver
sadece diyecegim su
bunu babam yapiyor iste söyle böyle deseydin
kesin burda anneni aldatiyor derdik ama kadinlar yapinca nedense depresyonda diyip gecistiriyoruz
ama bence buda annenin babani sevmedigi ve baskasi olabilecegi geldi aklima
yalan söylemem aklima gelenide söylerim ama ne bilim
insallah öyle degildir (sakin kizma )
inan seni rencide etmek degil amacim
ama biraz takipte bulunun
erkekte bu belirtiler olsaydi kesin böyle düsünürdük dimi ama ???
allah kolaylik versin

valla aklima gelen ilk seyi söylemek isterim ama bosver
sadece diyecegim su
bunu babam yapiyor iste söyle böyle deseydin
kesin burda anneni aldatiyor derdik ama kadinlar yapinca nedense depresyonda diyip gecistiriyoruz
ama bence buda annenin babani sevmedigi ve baskasi olabilecegi geldi aklima
yalan söylemem aklima gelenide söylerim ama ne bilim
insallah öyle degildir (sakin kizma )
inan seni rencide etmek degil amacim
ama biraz takipte bulunun
erkekte bu belirtiler olsaydi kesin böyle düsünürdük dimi ama ???
allah kolaylik versin

nihayet benim gibi düşünen biri.CADIARZU depresyon deediler durdular. durum ortada depresyon goremiyorum. kocasını aldatan depresyondamı oluyo:1no2:

zaten arkadasimiz 2008 de böyle birsey oldugunu ögrenmis
ne desek diyelim cok zor bir durum
ama bence artik baban devreye girmeli ve bukadar olayin disinda kalmamali
akli basinda bir kizsin
seni alip artik yeter bosaniyorum demeli

evet annen depresyonda olabilir
ki iki erkek arasinda kalmak bazen insanlari depresyona sürekleyebilir
bence halen annenin hayatinda biri var ve buda ona zor anlar yasatiyor olabilir

babanla durumu konus ve cözüm bulmaya calis cünki böyle insanlarla gecim saglamak cok zor
oda kendi hayatina yön verir ve depresyon diye birsey kalmaz

zaten artik kolyimiza geliyor depresyondayim demek

Babama boşanmasını söyledim anneme de söyledim madem olmuyorsa boşanın dedim...Annem istemiyor boşanmak çünkü küçük yerde yaşıyor ailesi yanlarına dönemezmiş...İşide yok çalşabilecek babama mahkummuş :S Babam boşanırsak sokakda kalır dedi sonuçda çocuğumun annesi dedi zaten kaç yıldır ayrı yatıyorlar:( annem buz gibi babama karşı...elbet babamında hayatında vardır birisi...böle bi aileyiz işde çok üzgünüm :(:(:(

Back
X