• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden beni üzüyorsun Anne ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi xgxb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlama
Babama boşanmasını söyledim anneme de söyledim madem olmuyorsa boşanın dedim...Annem istemiyor boşanmak çünkü küçük yerde yaşıyor ailesi yanlarına dönemezmiş...İşide yok çalşabilecek babama mahkummuş :S Babam boşanırsak sokakda kalır dedi sonuçda çocuğumun annesi dedi zaten kaç yıldır ayrı yatıyorlar:( annem buz gibi babama karşı...elbet babamında hayatında vardır birisi...böle bi aileyiz işde çok üzgünüm :(:(:(

senin adına çok üzüldüm canımsenağlama
hakkınıza hayırlısı inşallah herşey düzelir:Saruboceq:
ve sen de ileriki hayatında her şeyi çok daha iyi yaşayabilirsin:çok üzgünüm:

canım yorumları okurken seni annenin hayatında biri olduğunu bildiğini sölemeni bekledim hep yada şüphelendiğini canım ya ALLAH yardımcın olsun kimse ama hiç kimse kusura bakmasın seni dünyaya getirdi die saygı duyman gerekmiyo onun kendisine saygısı yok sakın yeter ezdirme kendi ohh o sevgilisi yok die bunalıma girmiş cenemesini senden çıkarıyor kızabilirsinizde bu yorum aama ben böyle kadınlardan illet oluyorum illet bunalımdaymış pehhh destek filan olma bırak sen daha 18 yaşındasın sana yaşatmadığı kalmamış ne olursa olsun madem sevmiyosun gözün dışarda boşan ne halt edersen et bi genç kızın hayatıyla oynamaya ne hakkı var unutmayın ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider sakın babanıda al çık hayatından çok sinirlendim...

valla gidip geldim konuna kaç kere birşeyler yazayım dedim yapamadım.. annenin bu duruma gelmesi çok üzücü.. eminim o da istemezdi ama hayatındaki eksiklikleri giderebilmek için yanlış bir yol seçti.. belki de şimdi yanlış seçimlerinin ceremesini çekiyor ve çektiriyor.. bence tüm sıkıntını açıkça konuş annenle.. olayı bildiğini söyle.. baban da ayrılmak, düzenini bozmak istemiyor anlaşılan sadece annene acıdığı için evde tutmuyodur yoksa hiçbir erkek kaldıramaz böyle birşeyi. ancak anneni konuşarak düzelmeye ikna edeb ilirsiniz eğer yuvanızın dağılmasını istemiyorsanız.. Eğer olmazsa da sen kendi hayatındaki düzeni sağlamaya bak canım.. Okulunu oku, bir işe gir, kursa git yoğun olabileceğin meşguliyetler bul kendine.. annenle sürekli çatışmak yerine yopkmuş gibi davranmaya bak.. biliyorum çok zor aynı evde olup görmezden gelmeye çalışmak ama aklıma bunlar geliyor..

Babama boşanmasını söyledim anneme de söyledim madem olmuyorsa boşanın dedim...Annem istemiyor boşanmak çünkü küçük yerde yaşıyor ailesi yanlarına dönemezmiş...İşide yok çalşabilecek babama mahkummuş :S Babam boşanırsak sokakda kalır dedi sonuçda çocuğumun annesi dedi zaten kaç yıldır ayrı yatıyorlar:( annem buz gibi babama karşı...elbet babamında hayatında vardır birisi...böle bi aileyiz işde çok üzgünüm :(:(:(

Sorun nerde demene gerek yok degilmi? Sende biliyorsun sorunun ne oldugnu ama iste bilmek ve bunu acik acik söyleyebilmekte yürek ister...sende o yürek var canim insallah üstesinden geleceksin...a.s

Onlarin evliligi sadece kagit üstünde evli bir cift gibi olmalarini beklemen ne kadar mantikli olabilirki? :delphin:

Bu evliligin kurtarilacak hicbir yani yok sadece bir nevi ev paylasimi gibi birsey, o yüzden sende artik mutlu aile olma cabasinda olma, kendin mutlu olmaya bak...bu yük sana agir gelir güzelim kalkamasin altindan...Sen kendine ve kendi hayatina bak aynen annenle babanin yaptigi gibi...:kahve:

Cözemeyecegin problemleri problem haline getirmeyeceksin...Allah yardimcin olsun:teselli:

Bak canım, annen de babanda yetişkin insanlar
Öyle ya da böyle evliliklerini sürdürmek istiyorlarsa kendi bilecekleri iş..
Bütün aileyi sırtlayıp taşıyamazsın.
Böyle bir zorunluluğun sorumluluğun yok, ortada hastalık sakatlık parasızlık değil tercihler var..
Bence bir an önce kendine dönmelisin,ilgilenmen gerekenler okulun derslerin geleceğin,gençliğin
Önceliklerin bunlar, umarım anne babandan da kendi hayatlarını bir an önce dizene sokarlar

Canım cok üzüldüm durumunuza allah sana güc kuvvet versın babanıda basından hıc eksık etmesın sakın ama sakın sen hayattan vazgecme kendınede bır an önce bır yol cız kendı ayakların üzerınde durabıl oku okulunu bıtır kımseyı düsünme onlar senı düsünüyormu o kesınlıkle hatasını anlayacak yaptıklarından cok pısman olacak bu arada olan sana olmasın canım ne olursa olsun bır an önce kendını saglama al bu hayat zaten hep böle acımasız baban halleder bütüüüüüüüüüüüüüün bu meselelerı cünkü baban cok güclü bır ınsan sende onun gıbı ol: Allaha emanet ol öpdüm

Herkese teşekkür ediyorum geçrekten hayat çok zor 13 yasından beri bunların içindeyim düzelcek diye bekledim sürekli kavga ederlerdi ya babamdan ya annemden kaynaklanırdı ama hep ederlerdi şimdik 18 yasındayım ve daha acı şeyler öğrendim yaşım ilerledikçe daha çok mutsz oluyorum...bigün büyük bi kavga ettiler babam annemi sokağa atacaktı hiç bişey bilmiyordum o zamanlarda 16 yaşındayken :S artık öyle bi hale gelmişim ki o yaşta o durumu görünce korkudan konuşamadım bile babam da beni o halde görünce affetti yine annem o yuzden benim üzerime düşüyüordu son zamanlarda tekrar bi alevlenme oldu :S:S bilmiyorum bu durum nereye gidecek bide abim var o bu onuları hiç bilmiyor bilse kesin annemi öldürür...:S yani çok sakladığım gizlediğim şeyler var abim bazen bana kızıyor nie anneme böyle davranıyorsun diye annem gözümün içine bakıoyr söyliycem diye :S:S Söylemem ama şaşırdım kaldım inş. ileride hayırlısı olur...ayrıca bu akşam kavga ettik annemle evden kovdu beni babamda sen git dedi anneme yine sorun yine sorun :( çok çaresizimmm giddecek yerim olsa ve babam olmasa inanın 1 sn durmam bu evde

valla isin cok zor canim ya
okudukca dahada irkiliyorum
senin yasinda bunlari düsünmem nekadar
iyi huylu oldugunu gösterir
senin yasinda bir baskasi yasamis olsaydi eminim
her istedigini yapar ve bunu ailesindeki huzursuluga baglardi
helal olsun sana diyorum baskada birsey demiyorum
öpüyorum seni

güzelim sorun ortada gözü eşinde yuvasında olan kadın ailesini bir arada tutar,
bazen zorluklara katlanır,senin annen başka dünyalarda,sonuçta erişkin bir insan.ektiğini biçecek.mutlu bir yuvaya layık değilse mutlaka kaybeder onu.
sen arkadaşında dediği gibi bütün yükü sırtlamaya kalkma,bir gün dayanamaz çökersin.güçlü olmaya çalış.

anneniz ağır depresyon geçiriyor,daha evvel intihara kalkışmış ve aradan geçen 5 yıl onun düzelmesine yardımcı olamamış,bence annenin üzerinde ne kadar yük varsa olabildiğince hafifletmeye çalışın,sizde yetişmiş genç kız olmuşsun akşamları ufaktan yemek yapabilirsin.hafta sonları temizlik vs.zaten yapmanda gerekir.

anneni çok iyi anlıyorum ve bazen bende kısmen onun yaşadıklarını yaşıyorum,bence omuzlarında ağır yük var annenin yardımcı olun işlerine,hafifletin.güzel bir tatile çıksın,baban biraz jest yapsın annene...

değişik sürprizler vs.bence güzel hediyeler alın ve onun kızacağı şeyler yapmayın..en önemlisi sinirliyken karşı gelmeyin...tamam annecim diyin,senin dediğin gibi olacak...bazı konularda ikna edemezseniz illaki annenin sevdiği ,kıramayacağı insanlar vardır onları sokun araya...tedavi olmazsa
şayet...ben diyorum ki eğer farklı bir şey yoksa annenize sevginizi verin en önemlisi ,karşı çıkmayın,kızdırmayın,birazda yükünü hafifletin...uzman desteğide alın muhakkak.

işin içinde başka işler varmış ara mesajları okumamıştım yeni gördüm,annenle baban arası epey soğuk,ama aynı evde 2 yabancı olarak daha ne kadar yaşayabilirler? Allah sana güç kuvvet versin canım..
seninde omuzlarındaki yük az değilmiş.bu evliliğin sonu boşanmak olur zaten,baksana zaten herşey bitmiş çoktan..Ama annen neden mutluluğu dışarıda arıyor yani şunu demek istiyorum bu evlilik ona fazla mutluluk vermemiş,muhtemelen babanıza karşı sevgisi de yoktu.daha kötü ve büyük sonuçlar olmasından korkuyorum.eğer yürütemiyorlarsa boşanmak çok makbul olur gerçekten...

Annenizi bir psikoloğa götürseniz..
Kadıncağız açıkça bunalımdayım demiş..benneyaptımki
Evde yemek,temizlik yapmadığına,erkenden yattığına göre hiç iyi değil kendisi sanırım..:delphin:
Çok geçmiş olsun..:teselli:

kesinlikle katılıyorum.....canım benim annen gerçekten ağır bir depresyon geçiriyor gibi...ki kendiside söylemiş bunalımdayım diye....sizede bişey anlatmadığına göre içinde kafasında kimbilir ne sorunları var....çok üzüldüm ben.....:çok üzgünüm:

psikologla temasa devam edin.....ve anlayışlı davranın özellikle.....

ya ilk defa ara sayfaları atladım....çok özür dilerim detayları şimdi gördüm....

annenin hayatında bir olduğunu yeni okudum...kimseyi hemen karalamam....

uzun süredir ayrı yattıklarınıda söylemişsin...bizimkilerde öyle...şuan aldatılan yada aldatan yok en azından ben öyle biliyorum.....

annenin babana olan sevgisi bitmiş bu bariz....ama neden? işte bunun sebeblerini onlar daha iyi bilir....aile içinde yaşanan şeyleri kimse bilemez...hatta senin bile bilmediğin şeyler vardır canım.....

tabiki sevginin bitmiş olması aldatmayı tasdiklettirmez....annenin yaptığı çok yanlış bişey....ne diyeceğimi bilemedim....ama sanırım bencede ayrılmaları doğru bir karar olur...

benim üzüldüğüm şey babana karşı tavrı kötü olabilir ama sana karşı tavrı hiç hoş değil....sen onun evladısın....yinede psikolojik tedavi görmesinden yanayım...

çok üzülüyorum çok mutsuzum üzerimde bi sorumluluk bi yük var. Kendimi çok çok kötü hissediyorum az öncede kavga ettiler yine çekildiler bi kenara artık tahammüll edemiyorum mutsuzum:(

çok üzülüyorum çok mutsuzum üzerimde bi sorumluluk bi yük var. Kendimi çok çok kötü hissediyorum az öncede kavga ettiler yine çekildiler bi kenara artık tahammüll edemiyorum mutsuzum:(

cnm seni çok iyi anlıyorum huzursuz bir evde yaşamak çok zor bilirim ..ama inan kimse için hayatını karartıp psikolojini bozmaya değmez ..daha önünde uzun yıllar var bu üzüntülerin ilerde karşına ileri depresyon olarak çıkar..nolur güçlü ol onlar yetişkin insanlar bırak sorunlarını kendileri çözsünler bu yük sana ağır gelir :teselli:

Back
X