Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenizi bir psikoloğa götürseniz..
Kadıncağız açıkça bunalımdayım demiş..benneyaptımki
Evde yemek,temizlik yapmadığına,erkenden yattığına göre hiç iyi değil kendisi sanırım..
Çok geçmiş olsun..:teselli:
annemin gözümden düşmesinin sebebi apayrı bi olay *-) bide üstüne bu durum annemin ben hep yanındayım ona destek çıkıyorum gel diyorum snemaya gidelim yada oturalım biyerde diyorum yada gezmeye gidelim diyorum bunları babamda söylüyor ... ama gitmiyor yapmıyor hee ben yemek yapsın demiyorum ben elimden geldiği kadar evi idare edebiliyorum ama neden yani nie ben nie annem normal olabilirken neden sorunlu bu kadar küçüklüğümden beri annem sorun yaratıyor kendi kendisine onunla ilgili geçmişde çok kötü izlenimlerim var intihara kalkışması hastaneye yetiştirmemiz gibi :S 13 yasındaydım oysaki biz ona destek çıktık annem başka oldu biz ona tutunacak dal uzatıyoruz o bu dalları kıtıyor:S:S aklım çok karışık.Ama ne dese de ne yapsana ben çabuk affedenlerdenim ama unutamayınca insan elinden bişiy gelmiyor ayrıca benim büyümem de Kesinlikle bi katkısı yok afedersiniz ben ilk hasta(adet) olduğumda bile yanımda değildi bu kadarını söliyim yani :S
belki yanlış konuştuğumu düşünüyorsuz belki bende böle düşünüyorum...aklım çok karışık ayrıca 38 yasında
annemin gözümden düşmesinin sebebi apayrı bi olay *-) bide üstüne bu durum annemin ben hep yanındayım ona destek çıkıyorum gel diyorum snemaya gidelim yada oturalım biyerde diyorum yada gezmeye gidelim diyorum bunları babamda söylüyor ... ama gitmiyor yapmıyor hee ben yemek yapsın demiyorum ben elimden geldiği kadar evi idare edebiliyorum ama neden yani nie ben nie annem normal olabilirken neden sorunlu bu kadar küçüklüğümden beri annem sorun yaratıyor kendi kendisine onunla ilgili geçmişde çok kötü izlenimlerim var intihara kalkışması hastaneye yetiştirmemiz gibi :S 13 yasındaydım oysaki biz ona destek çıktık annem başka oldu biz ona tutunacak dal uzatıyoruz o bu dalları kıtıyor:S:S aklım çok karışık.Ama ne dese de ne yapsana ben çabuk affedenlerdenim ama unutamayınca insan elinden bişiy gelmiyor ayrıca benim büyümem de Kesinlikle bi katkısı yok afedersiniz ben ilk hasta(adet) olduğumda bile yanımda değildi bu kadarını söliyim yani :S
belki yanlış konuştuğumu düşünüyorsuz belki bende böle düşünüyorum...aklım çok karışık ayrıca 38 yasında
birde bazıları ne yemek bekliyon temizlik bekliyon demiş. kız sadece ilgisizligini anlatmaya calısmıs . bi annenin yapması gereken seyler sonucta.
evet bır annenın yapması gereken seyler ..(gerçi bu tartışmaya acık bır konu...)
ve ılgısızlıkten yakınmış...
ama anne saglıklı degıl...ben hastayım dıyor...
annenın gorevı yemek yapmak ev temızlemekse...
evladın ve o aıle ıcerısınde yasıyan kişilerınde görevleri var...
anneyı saglıgına kavuşturmaları gerekır...
burda arkadas ılgı ıstıyor yada annesının yaptıklarına uzuluyor..haklı olabılır ama...
anne zaten ben hastayım ıyı degılım dıyor...
bılmem anlata bıldımdım...a.s.
annemin en buyuk destekçilerinden bitanesiyimdir emin olun yeterki o iyi olsun diye ben okuldan geldikden sonra kantine gidiyorum yardım ediyorum bide eve geliyorum yemek hazırlıyorum diyebilirim ki annemden ben daha çok yoruluyorum ama dediğiniz gibi ben 18 o 38 yaşında benim anlatmak istediğim başka bir kadın daha zor şartlarda bile normaldır çcouğundan estek görmeyen tanıdıklarım var mesela halam ve kızı kızı annesinin üstüne bıçakla yürümüş bi insandır:S ...annem bunları görüyor şükretmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca bugun onu dışarıda kahvaaltıya götürdüm her zaman ki gibi gidelim dedim yardım al psikatriden dedim istemiyorum dedi nie dedim madem bunalımdasın hoşunamı gidiyor seni böle görmemiz dedim istemiyorum kızım dedi...amcamı da almıştım yanımıza amcam çok değişik konuştu ben onun derdini biliyorum dedi :S:S anlıyamadım...amcama sordum kantinde kocasının hep yanında olmasını kabullenemiyor rahat edemiyor dedi sizce ne demek istedi ...!!!