• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bana karşı net değil

Sevmek, aşık olmak, ilişkiler güzeldir ama gururlu olursa...
Gideceğim,olmayacak demiş açıkça daha neden yalvarmak ?
Sensiz yolunu çizmiş bir adamdan sevgi kırıntısı dilenmek niye ?
Bak güzel kardeşim ; bir erkeğe ilişkimiz olmayacak, beklentim yok ama görüşelim demek ben her suistimale açığım demektir. Sen öyle demek istemezsin ama erkek beyni böyle algılar, bir daha bu cümleleri kimseye kullanma, çok üzüleceğin şeyler yaşarsın. Adam gayet net, sen de yoluna bak, dünyanın sonu değil gitmesi. Seni istemeyeni, senin için çabalamayanı sen hiç isteme
1 hafta önce normal bir erkek arkadaşımla fotoğraf atmıştım onu gördükten sonra hesabıma girip fotoğraflarımı beğenmişti. Buluştuğumuz da da düşüneceğim deneyeceğim sana yazacağım tarzı konuştu evet gideceğim olmayacak da dedi. Yani hep böyle kenarda tutuyor beni aslında.

1 hafta önce normal bir erkek arkadaşımla fotoğraf atmıştım onu gördükten sonra hesabıma girip fotoğraflarımı beğenmişti. Buluştuğumuz da da düşüneceğim deneyeceğim sana yazacağım tarzı konuştu evet gideceğim olmayacak da dedi. Yani hep böyle kenarda tutuyor beni aslında.

Buna sen müsade ediyorsun

Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Bakın ilişkiler bitince duygular pof buhar olup uçmuyor hemen, sizi anlıyorum. Gerçekten anlıyorum. Ama açıkça ve net bir şekilde size bu işin olmayacağını söyleyen birine bu tarz şeyler yazarsanız, hem kendinize olan saygınızı yitirirsiniz, hem de onun gözünde olan saygınlığınızı.

Aynı zamanda eğer yatkınlığı varsa, egosunu şişirirsiniz.

Yaşadığım bazı şeylerden ötürü sizi gerçekten anladığımı bilin. Ara ara aklınıza gelecek, özleyeceksiniz, keşke diyeceksiniz, biliyorum, ama iradenizi kullanmak zorundasınız.

Arkadaş kalalım durumu genelde pek gerçekleşmiyor maalesef. O yüzden ara ara görüşmenizin oluru yok. Medeni bir şekilde bitirmişsiniz, aradaki bu saygı ve huzuru bozmadan, geride bırakmaya çalışın.

Evet duyguları kontrol etmek zor ama irade denen bir şey var. İnsan isterse, kontrol edebiliyor. Canınızı acıtacağı ve zor geldiği için siz iradenizi kullanmak istemiyorsunuz.

Bakın ilişkiler bitince duygular pof buhar olup uçmuyor hemen, sizi anlıyorum. Gerçekten anlıyorum. Ama açıkça ve net bir şekilde size bu işin olmayacağını söyleyen birine bu tarz şeyler yazarsanız, hem kendinize olan saygınızı yitirirsiniz, hem de onun gözünde olan saygınlığınızı.

Aynı zamanda eğer yatkınlığı varsa, egosunu şişirirsiniz.

Yaşadığım bazı şeylerden ötürü sizi gerçekten anladığımı bilin. Ara ara aklınıza gelecek, özleyeceksiniz, keşke diyeceksiniz, biliyorum, ama iradenizi kullanmak zorundasınız.

Arkadaş kalalım durumu genelde pek gerçekleşmiyor maalesef. O yüzden ara ara görüşmenizin oluru yok. Medeni bir şekilde bitirmişsiniz, aradaki bu saygı ve huzuru bozmadan, geride bırakmaya çalışın.

Evet duyguları kontrol etmek zor ama irade denen bir şey var. İnsan isterse, kontrol edebiliyor. Canınızı acıtacağı ve zor geldiği için siz iradenizi kullanmak istemiyorsunuz.
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim peki takipte kalmalı mıyım sosyal medyada

Back