- 27 Mart 2018
- 160
- 195
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakma da şu söylediklerin aşırı anlamsız, mantıksız. eski sevgilim bana böyle dese, ilişki istemiyor ama boşta kaldıkça bana gelmek istiyor, işine geldiği gibi olsun istiyor diye düşünür hayatımdan çıkartırım.Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım.
Niye bu kadar sert dille yorum yapıyorsunuzAdam daha ne kadar açık olabilir? Sizi kırmamak, üzmemek için ılımlı davranmış ancak söyledikleri çok net. İlla hayır seni hiç bir şekilde hayatımda istemiyorum mu demesi gerekiyor anlamanız için?
Cidden kafam durdu benim insan sevince mantıklı düşünemiyor. Mesela instagramda ben takibi bıraktığımda çok aktifti ben tekrar takip ettim hiç bir şey paylaşmıyor. Tekrar bıraksam mı takibi yoksa normal biriymiş gibi kalsın mı ?Tümden ilişiği kesmek istiyor ki sizde öyle yapın yoksa zor atlatır ve üzülürsünüz.
Beklemeyin, arkadaşça bile olsa yakın vadede size gelmeyecek
Seviyorum ne yapabilirim elimde değilDaha ne kadar açık olsun yahu biraz onurlu olun. Herkes kendini düşünüyor, siz niye kendinize bunu yapıyorsunuz?
Yedektesiniz. Daha da kötüsü konumunuzu kabul etmişsiniz. Hatta adam aa Merve'yi yedeğe alayım demeden siz kendi kendinizi adama yedekletiyorsunuz, öyle bir şeyler olmuş.Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederimİstemiyor sizi çok açık şekilde belli ediyor, bir zamanlar bende sizin gibiydim inanın kendi psikolojimi fena halde bozmaktan başka hiçbir işe yaramadı , birini buldu ve beni engelledi sonra ben kendime çok kızdım neden böyle birşeyi yaptım kendime diye kızdım boşuna üzüldüm, gitmek mi istiyor bırakın gitsin sizin için doğru kişi o değil demek, sonra duydum ki o bulduğu kişide ona ihanet etmiş ilahi adalete güveniyorum her zaman yerini bulur elbet, artık kimseyi önemsemiyorum biri beni istemiyor mu olabilir çok normal karşılıyorum , biri mesajıma cevap mı vermedi bir daha kesinlikle yazmam üzerinde durmam konuşmak istemiyormuş deyip geçerim, sizde bosverin boşuna kendinizi yıpratmayın kendi yolunuza bakın keşke daha önceden böyle düşünebilen olgun biri olsaydım diyorum ama demek ki olgunlaşmak için bunu yaşamam gerekiyormuş, Rabbim karşımıza özü sözü bir karakteri oturmuş eşler nasip etsin inşallah.
Ama buluştuktan sonra düşüneceğim tekrar konuşacağız tamam mı falan dedi Yani ikilemde bıraktı aslındakusura bakma da şu söylediklerin aşırı anlamsız, mantıksız. eski sevgilim bana böyle dese, ilişki istemiyor ama boşta kaldıkça bana gelmek istiyor, işine geldiği gibi olsun istiyor diye düşünür hayatımdan çıkartırım.
akşam yazıcam deyip yazmayan insan kadın olsun erkek olsun karşısındakini umursamıyordur, ayıp olmasın, görüldü attı bıraktı denmesin diye yazmıştır çok net.
ki adamın yurt dışına gidiyorum, burada olmayacağım, üzülürsün demesi gayet açık ve net zaten. neden net değil deme yani, net aslında.
Bu Merve ismini görünce, artık konuların gerçek olabileceğine inancım kalmıyor.Seviyorum ne yapabilirim elimde değil
Nesi sert bu yorumun allah aşkına? Siz sert yorum görmemişsiniz.Niye bu kadar sert dille yorum yapıyorsunuz
Ya sen aa desen millet uyy diyor, anlamıyorum bu işi.Nesi sert bu yorumun allah aşkına? Siz sert yorum görmemişsiniz.
Herifin birinin önüne kendinizi paspas edince sorun yok, biz iki gerçekçi cümle yazınca kalbiniz mi kırılıyor, kıyamam.
Aha sert yorum bu.
valla kardeşim aklını başına topla, hiç kimse için seçenek olma. kimsenin seni bir seçenek olarak görmesine de izin verme. ben zamanında böyle ikilemde bırakan birinden güzel darbe yedim aklımı başıma topladım, o günden beri kimse için seçenek olmuyorum. duygusu olan insan net oluyor çünkü, ikilemde bırakmıyor. düşünecek bişey yok birini ya istiyorsundur ya da istemiyorsundur. ülkeye cumhurbaşkanı olmayacak alt tarafı sevgili olacaksınız veya olmayacaksınız, düşünülecek bişey yok bunda. sana da ders olsun.Ama buluştuktan sonra düşüneceğim tekrar konuşacağız tamam mı falan dedi Yani ikilemde bıraktı aslında
Evet erkekler eziyeti seviyorSevgilim bu bahane ile benden ayrılacak ben de tamam olmasin ama seni kaybetmek istemiyorum diyeceğim? Hıh.
Zaten bunu dediginde kaybettin -100 desin.Erkek bu pesinden koşturanı eziyet ettireni azap çektireni sever yahu.
Beni sev canim ya sevilmeyecek adamlari cok sevdik birakalim kiz arkadaşlarımızı sevelim onlar bizi sevse yanımızda olurlar kaçmazlarSeviyorum ne yapabilirim elimde değil
Rica ederim.Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim