Neden acaba

Valla ben 5 yıldır ugrasiyom hamile kalamadim bu şekilde kalinabilecegini sanmıyorum
Bende öyle biliyorum ama üstüne boşalma ile hamile kalanda oluyor yazıyor internette aşırı kilo aldım birden adetim üç gün sürdü bende korktum ya

Bende öyle biliyorum ama üstüne boşalma ile hamile kalanda oluyor yazıyor internette aşırı kilo aldım birden adetim üç gün sürdü bende korktum ya
Tabik i öyle şeyler olabiliyor oyuzden ya doğum kontrol kullanman gerek yada ertesi gün hapı böyle durumlarda . Çünkü bazıları 1 günde hamile kalıyor bazıları 10 yılda hamile kalamiyor . Sürekli ilişkin varsa risklere karşı korunmalisin hamile kalman bütün hayatının değişmesine neden olur

Peki adet oldum 3 gün sürdü her zqman 6 gün sürerken ve aniden kilo aldım hamile ihtimlim var mı doktora kanda verdim ama kana vitamin hormon için baktı olsaydım o zaman kanda çıkar mıydı ki

Peki adet oldum 3 gün sürdü her zqman 6 gün sürerken ve aniden kilo aldım hamile ihtimlim var mı doktora kanda verdim ama kana vitamin hormon için baktı olsaydım o zaman kanda çıkar mıydı ki
Hadi diyelim ki hamile kalma ihtimalin var ozaman kanda beta HCG ye bakılması gerekir .

Strestendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…