• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden acaba

Hep içimde şüphe acaba bişey çıkar mı diye ilişkiye girmedim ama Üstüne boşalma olmuştu sadece böylr kanamada oldu ama hala içim içimi yiyor 😔😔😔
Korkmayın o kadar kolay kalınmoyor hamile panik olmayın adette olmuşsunuz zaten o yüzden hiç korkmayın

Korkmayın o kadar kolay kalınmoyor hamile panik olmayın adette olmuşsunuz zaten o yüzden hiç korkmayın
Yarın doktora gideceğim tiroid bezlerine baktıracağım annemle gideceğim ama korkuyorum ya

Kan gelince korktum internette hep hamilelik yazıyor
O dediğin şey bende de olmuştu adet oldum sandım hatta. Hızlı ve çok yürüyünce böbreklerim ağrımıştı. Yaklaşık 3 gün sürdü cinsellikle alakası yok :)

O dediğin şey bende de olmuştu adet oldum sandım hatta. Hızlı ve çok yürüyünce böbreklerim ağrımıştı. Yaklaşık 3 gün sürdü cinsellikle alakası yok :)
Neyle alakası var Peki

Hala adet mi anlamadım yaşadığım kan baya geldi 3 gün sürdü bitti ama 6 gün süren şey normal baya geldi ilk gün adet oluyor dimi
Sen o kanın nerden geldiğini biliyor musun tam olarak idrar yolundan mı yoksa rahimden mi damla damla mı geldi 3 gün süren

Sen o kanın nerden geldiğini biliyor musun tam olarak idrar yolundan mı yoksa rahimden mi damla damla mı geldi 3 gün süren
Yok baya geldi hele ilk gün baya aktı ilk pembeydi sonra kırmızı adet rengi üçüncü gün tamamen bitti ama

Back