• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden acaba

Canim yanlis anlamada bu kadar korkacaksan neden yapiyosun boyle seyler. Eminjm daha yasinda kucuktur
Çok pişman oldum zaten bunu atlatayım yapmıcam bi daha pembe kan onla alakalı değildir dimi ya

İlk pembe kan geldi ama şu an baya adet kanaması gibi
Belinin bir tarafında değil mi ağrı böbrek kısmında eğer öyleyse böbrekte de sıkıntı vardır ve adetinle karışmıştır

Çok net idrar yolu enfeksiyonu tarifliyorsunuz. Aile hekiminde bir idrar tahlili verin piyüriniz varsa hekiminiz reçete eder antibiyotik kullanır ya da üst idrar yolu enfeksiyonu veya taş ise ürolojiye başvurursunuz. Adetiniz başladıysa şayet. İdrar tahlilindeki kan da çok anlamlı olmayacaktır.

Çok net idrar yolu enfeksiyonu tarifliyorsunuz. Aile hekiminde bir idrar tahlili verin piyüriniz varsa hekiminiz reçete eder antibiyotik kullanır ya da üst idrar yolu enfeksiyonu veya taş ise ürolojiye başvurursunuz. Adetiniz başladıysa şayet. İdrar tahlilindeki kan da çok anlamlı olmayacaktır.
İlk pembe kan geldi şu an baya kan geliyor adet gibi adet mi nasıl anlayacağım

İlk pembe kan geldi şu an baya kan geliyor adet gibi adet mi nasıl anlayacağım
Sen gününü bilmiyor musun adet olduğunu anlaman için bilmen gerek ki idrar yolundan o şekil kan gelsd böbreklerinde ağrı olur duramazsın gebelikten diye şüpheleniyorsan o şekilde kanama da düşük olur zaten gebelik olmaz

Sen gününü bilmiyor musun adet olduğunu anlaman için bilmen gerek ki idrar yolundan o şekil kan gelsd böbreklerinde ağrı olur duramazsın gebelikten diye şüpheleniyorsan o şekilde kanama da düşük olur zaten gebelik olmaz
Adetime on gün var geçen ayda iki ay olmadım iki aydan sonra oldum o yüzden bu kanama adet mi bilemiyorum

Adetime on gün var geçen ayda iki ay olmadım iki aydan sonra oldum o yüzden bu kanama adet mi bilemiyorum
Sende pko var o zaman normal dengesiz olması bende de vardı ne zaman olacağım belli olmazdı bir kontrole git tedavi gör

Back