- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
Polikistik overPko ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polikistik overPko ne
Hamilelik değildir yani adettir dimiPolikistik over
Evet canımHamilelik değildir yani adettir dimi
Çok teşekkür ederimEvet canım
Rica ederim ama kesinlikle dr git ilerde evlendiğinde daha zor olmasın tedavin şimdiden ol hem enfeksiyon varsa onada ilaç verirÇok teşekkür ederim
Tamam biraz rahatladım çok korktum acaba hamile olayı mı diyeRica ederim ama kesinlikle dr git ilerde evlendiğinde daha zor olmasın tedavin şimdiden ol hem enfeksiyon varsa onada ilaç verir
Adetim üç gün sürdü ama 6 gün süren şey neden acabaÇok teşekkür ederim
Mevsim geçişi olabilir dr git kontrol ettir bilemem ki kesin birşey söylenmez burdanAdetim üç gün sürdü ama 6 gün süren şey neden acaba
İki ay olmamıştı sonra oldu iki gün sürdü bitti bir ay sonra 10 gün önce geldi üç gün sürdü acaba ilk düzensiz az geldi diyemi oldu kiMevsim geçişi olabilir dr git kontrol ettir bilemem ki kesin birşey söylenmez burdan
İşte düzensiz oluyorsun o yüzden diyorum ihmal etme ne olur ne olmaz tedavi gerekiyorsa eğer geçikmesinİki ay olmamıştı sonra oldu iki gün sürdü bitti bir ay sonra 10 gün önce geldi üç gün sürdü acaba ilk düzensiz az geldi diyemi oldu ki
Canım adet gecikmesi illa gebelik değildir kaç yaşındasın sennKızlar merhaba adetim 6gündür gecikti ama ben bakireyim yani daha önceden bir ilişkiye falan girmedim aileme söyleyemiyorum yanlış yorumlarlartöre ortaya girer diye k8rkuyorum dedemgil bizimaşiret törelerine çokdüşkündür ama hamile olmam imkansız nıye adetim gezikti lutfen yarfım edin
21yaşindayım ama 3 ay olmadım kimseyed3 bişi diyeöedin gecen ayda 2 gün bile sürmedi az az geldi ve şimdi tekrardan olmadım hastaneyede gidemiyorum tek cıkartmıyorlar dısarıCanım adet gecikmesi illa gebelik değildir kaç yaşındasın senn
E iyide kuzum annen ablan yengen falan kimse yokmu konuş anlat normal değil bak kist falan varsa tedavi gör21yaşindayım ama 3 ay olmadım kimseyed3 bişi diyeöedin gecen ayda 2 gün bile sürmedi az az geldi ve şimdi tekrardan olmadım hastaneyede gidemiyorum tek cıkartmıyorlar dısarı
İnternette hep hamilelik yazıyor hamile olan adetmi olurİşte düzensiz oluyorsun o yüzden diyorum ihmal etme ne olur ne olmaz tedavi gerekiyorsa eğer geçikmesin
Bi abim var dierleride dinlemez yanlışa yorarlarsa töreyle hareket ederler diye korkuyorumE iyide kuzum annen ablan yengen falan kimse yokmu konuş anlat normal değil bak kist falan varsa tedavi gör
Annem yokmu gitmen lazım ama o zaman sen kekil çayı iç bol bol ya da maydanoz ya da soğan kürü yap onu da yapabilirsim bence söker onlarBi abim var dierleride dinlemez yanlışa yorarlarsa töreyle hareket ederler diye korkuyorum
Sen kaç yaşındaydınBi abim var dierleride dinlemez yanlışa yorarlarsa töreyle hareket ederler diye korkuyorum
Neden dra gitmeyi reddediyorsunuz anlamıyorum hamileyken adet olunur evet ama sizin anlattığınız gibi değil ona adette denmez zatenİnternette hep hamilelik yazıyor hamile olan adetmi olur
Hep içimde şüphe acaba bişey çıkar mı diye ilişkiye girmedim ama Üstüne boşalma olmuştu sadece böylr kanamada oldu ama hala içim içimi yiyorNeden dra gitmeyi reddediyorsunuz anlamıyorum hamileyken adet olunur evet ama sizin anlattığınız gibi değil ona adette denmez zaten