• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden acaba

Rica ederim ama kesinlikle dr git ilerde evlendiğinde daha zor olmasın tedavin şimdiden ol hem enfeksiyon varsa onada ilaç verir
Tamam biraz rahatladım çok korktum acaba hamile olayı mı diye 😔

Mevsim geçişi olabilir dr git kontrol ettir bilemem ki kesin birşey söylenmez burdan
İki ay olmamıştı sonra oldu iki gün sürdü bitti bir ay sonra 10 gün önce geldi üç gün sürdü acaba ilk düzensiz az geldi diyemi oldu ki

İki ay olmamıştı sonra oldu iki gün sürdü bitti bir ay sonra 10 gün önce geldi üç gün sürdü acaba ilk düzensiz az geldi diyemi oldu ki
İşte düzensiz oluyorsun o yüzden diyorum ihmal etme ne olur ne olmaz tedavi gerekiyorsa eğer geçikmesin

Kızlar merhaba adetim 6gündür gecikti ama ben bakireyim yani daha önceden bir ilişkiye falan girmedim aileme söyleyemiyorum yanlış yorumlarlartöre ortaya girer diye k8rkuyorum dedemgil bizimaşiret törelerine çokdüşkündür ama hamile olmam imkansız nıye adetim gezikti lutfen yarfım edin

Kızlar merhaba adetim 6gündür gecikti ama ben bakireyim yani daha önceden bir ilişkiye falan girmedim aileme söyleyemiyorum yanlış yorumlarlartöre ortaya girer diye k8rkuyorum dedemgil bizimaşiret törelerine çokdüşkündür ama hamile olmam imkansız nıye adetim gezikti lutfen yarfım edin
Canım adet gecikmesi illa gebelik değildir kaç yaşındasın senn

Canım adet gecikmesi illa gebelik değildir kaç yaşındasın senn
21yaşindayım ama 3 ay olmadım kimseyed3 bişi diyeöedin gecen ayda 2 gün bile sürmedi az az geldi ve şimdi tekrardan olmadım hastaneyede gidemiyorum tek cıkartmıyorlar dısarı

21yaşindayım ama 3 ay olmadım kimseyed3 bişi diyeöedin gecen ayda 2 gün bile sürmedi az az geldi ve şimdi tekrardan olmadım hastaneyede gidemiyorum tek cıkartmıyorlar dısarı
E iyide kuzum annen ablan yengen falan kimse yokmu konuş anlat normal değil bak kist falan varsa tedavi gör

Bi abim var dierleride dinlemez yanlışa yorarlarsa töreyle hareket ederler diye korkuyorum
Annem yokmu gitmen lazım ama o zaman sen kekil çayı iç bol bol ya da maydanoz ya da soğan kürü yap onu da yapabilirsim bence söker onlar

İnternette hep hamilelik yazıyor hamile olan adetmi olur
Neden dra gitmeyi reddediyorsunuz anlamıyorum hamileyken adet olunur evet ama sizin anlattığınız gibi değil ona adette denmez zaten

Neden dra gitmeyi reddediyorsunuz anlamıyorum hamileyken adet olunur evet ama sizin anlattığınız gibi değil ona adette denmez zaten
Hep içimde şüphe acaba bişey çıkar mı diye ilişkiye girmedim ama Üstüne boşalma olmuştu sadece böylr kanamada oldu ama hala içim içimi yiyor 😔😔😔

Back