Korkmayın o kadar kolay kalınmoyor hamile panik olmayın adette olmuşsunuz zaten o yüzden hiç korkmayınHep içimde şüphe acaba bişey çıkar mı diye ilişkiye girmedim ama Üstüne boşalma olmuştu sadece böylr kanamada oldu ama hala içim içimi yiyor
Hamileykende adet olabilirmişiz öyle yazıyorKorkmayın o kadar kolay kalınmoyor hamile panik olmayın adette olmuşsunuz zaten o yüzden hiç korkmayın
Yarın doktora gideceğim tiroid bezlerine baktıracağım annemle gideceğim ama korkuyorum yaKorkmayın o kadar kolay kalınmoyor hamile panik olmayın adette olmuşsunuz zaten o yüzden hiç korkmayın
Korkma korkma emin ol değilsinYarın doktora gideceğim tiroid bezlerine baktıracağım annemle gideceğim ama korkuyorum ya
Ama oraya akmış olabilir diye dedimhamılelık hak yolundan olur bok yolundan değil
tövbestagfurullah
İnşallah ya inşallah gidecez bakalımKorkma korkma emin ol değilsin
Hormondan dolayı mide bulantısı adet gecikmesi olur muKorkma korkma emin ol değilsin
Hormonu bilmem ama psikolojik olurHormondan dolayı mide bulantısı adet gecikmesi olur mu
Demir eksikliği çıktıHormonu bilmem ama psikolojik olur
Başka bir sebebi yokmuymuş adet düzensizliğininDemir eksikliği çıktı
O dediğin şey bende de olmuştu adet oldum sandım hatta. Hızlı ve çok yürüyünce böbreklerim ağrımıştı. Yaklaşık 3 gün sürdü cinsellikle alakası yok :)Kan gelince korktum internette hep hamilelik yazıyor
Neyle alakası var PekiO dediğin şey bende de olmuştu adet oldum sandım hatta. Hızlı ve çok yürüyünce böbreklerim ağrımıştı. Yaklaşık 3 gün sürdü cinsellikle alakası yok :)
Mevsimsel olabilir dedi sadece bende anlamadım mevsimsel üç ay mı sürerBaşka bir sebebi yokmuymuş adet düzensizliğinin
SürerMevsimsel olabilir dedi sadece bende anlamadım mevsimsel üç ay mı sürer
Hala adet mi anlamadım yaşadığım kan baya geldi 3 gün sürdü bitti ama 6 gün süren şey normal baya geldi ilk gün adet oluyor dimi
Sen o kanın nerden geldiğini biliyor musun tam olarak idrar yolundan mı yoksa rahimden mi damla damla mı geldi 3 gün sürenHala adet mi anlamadım yaşadığım kan baya geldi 3 gün sürdü bitti ama 6 gün süren şey normal baya geldi ilk gün adet oluyor dimi
Valla ben 5 yıldır ugrasiyom hamile kalamadim bu şekilde kalinabilecegini sanmıyorumHamile kalmak o kadar kolay değil dimi
Valla bende 7 senedir uğraşıyorumValla ben 5 yıldır ugrasiyom hamile kalamadim bu şekilde kalinabilecegini sanmıyorum
Yok baya geldi hele ilk gün baya aktı ilk pembeydi sonra kırmızı adet rengi üçüncü gün tamamen bitti amaSen o kanın nerden geldiğini biliyor musun tam olarak idrar yolundan mı yoksa rahimden mi damla damla mı geldi 3 gün süren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?