neden 2 ay sonra tekrar aradı ve kafamı karıştırdı:(

Rica ederim canım.Haklısın yazdıklarında,mantıklı düşünebiliyorsun.Biraz zamana bırak bakalım,oluru ne olacak bu durumun.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Canım kendimi senin yerine koyarak yazıyorum. Bunca yıllık güzel giden bir ilişki ve beklenmeyen bir ayrılık. Arada aldatma, dayak vs. gibi bir durum yok. Yani ilişkiniz geri dönüşü olmayan koca bir yara almamış bence. Evet belli ki sende büyük kırgınlıklar var canım bu doğru. ama maalesef mükemmel diyebileceğimizde çok az ilişki kaldı belki de yok. Uzun ilişkilerde her zaman böyle iniş çıkışların yaşanabileceğini düşünüyorum. Yerinde olsam bir şans daha verirdim. Kaç yıllık bir emek var ortada bir anda elinin tersiyle itme bence. Ama bu yaptıklarını da barışmadan önce onun burnundan getir ki bir daha böyle birşey yaparsa asla geri dönüşü olmayacağını bilsin! Yokluğun ona ders olsun...

cnım bçok teşekkür ederim yorumun için. en önemlisi emek zaten uzun ve dolu dolu yaşanan güzel bi ilişkiydi. böyle olması hiç yakışmıcak zaten. şuan beklemedeyim. hiçbirşey yamıyorum aramıcam bakalım o neler yapıcak. inşallah her şeyi düzeltiriz. güzel şeyler yazarım buraya

Canım benım uzak kaldıgınız surede bence sana olan sevgısını daha ıyı anlamıs demektır bence bu davranısı...bır soz vardırya sevdıgını bırak gerı donerse senı sevmıs demektır donmezse zaten hıc sevmemıstır dıye bak bence bopyle olmus sızdede sende sevıyorsan bence ıkınızede ızdırap cektırme derım kabul et don gerı ama fazla yuz verme bırak o senın pesınden kossun madem sana boguyorsun benı demıs bıde bole dene hıc ılgı gosterme bakalım nolcek cannımm dene bunu...mutlu olursun ınsallah...

bence kesinlikle affetmeyin(duygularınız ne der bilemem ama)sonuçta neden ara verdi başka birinemi aşık olduda böyle birşey istedi

Kesinlikle katılıyorum queen arkadaşımıza...Bence bir kez daha denemelisin..Aşk her riski göze alabilmektir.Sevginiz karşılıklıysa yazık etme ve bir şans tanı...

canım çok teşekkr ediyorum. ben çok seviyorum son yaptıkları aslında onunda hala sevdiğini gösteriyo ama bakalım. ben beklemedeyim bugün aradı yıne nasılsın bayadır konturum yok arayamadım. şubede de değilim sahada çalışıyorum bir haftadr o yüzden şubeden de arayamadım dedi. hep açıklama yapıyo ne zaman geliyosun diye sordu. öyle işte nem normal konuştum işte.inşallah hepimiz mutlu oluruz tatlım

Kesinlikle katılıyorum queen arkadaşımıza...Bence bir kez daha denemelisin..Aşk her riski göze alabilmektir.Sevginiz karşılıklıysa yazık etme ve bir şans tanı...

canım benim çok çok teşekkür ediyorum. çok mutlu oldum bencede. bugün aradı yine konuştuk biraz ama ben gayet seviyeliyim beni çok merak ettiği söylediıklerinden belli bakalım beklemedeyim canım

ınsallah canım yaaa aynı sey benımde basıma geldı ve bende gerı dondum ama su anda cok mutluyuz hemde oncekınden daha cok ılgı gosterıyor ve deger verıyor dene sende kuzucumm

selam kızlar bayadır hiçbirşeyle ilgilenmeye halim yoktu. moralım çok bozuktu toparlanmak istedim. hiçbişey güzel olmadı maalesef. neden böyle oldu anlamadım ama. son aramalarını söylemiştim. ben memlekete gelmeden önce işten ayrıldım. içeride bi miktar maşım kalmıştı patron daha sonra verirm dedi. işte 1 hafta önce aradı paranı bi arkadaşın alailir diye. erkek arkadaşımında iş yeri benim ş yerime yakındı. şuan da ondan başka kimse yok orada alabilecek. konuşuyoruz ya bende rica ettim alabilirmisin diye. o da tabiki alırım lafı mı olur sana gönderrim dedi. bende tamam haber ver dedim işte neyse. geçenlerde elime fotoğraflarımız geçti ve o bana bi defter yapmıştı bana olan duygularını yazdıı çok güzel bi hediye olmuştu bana. hiç okumammıştım onu ayrıldıktan sonra aldım ve okudum çok duygulandım ama anlatamam çok mutlu oldum çünkü yaşadıklarımız benim için yaptıkları gözümün önüne geldi. hiç ona kızarak okuumadım. iyiki byle bi ilişki yaşamaışım dedim kendi kendime. bitmiş olabilir ama çok güzeldi. sonra facebooktan ona mesaj atmaya karar verdim. ben şimdi bana yaptığın deftrei okudum ve çok fuygulandım ne olursa olsun evet kötü şeyler yaşadık ama ben bunları unuttum tüm keşkelerin yerini iyikiler aldı emin ol. gönlümden teşekkür ediyorum sana çok güzel şeyler yaşadık. güzelliklerle hatırlayalım dedi. bugünde ben kötü oldum neyse kendine iyi bak yazdım ve bunu yazarken hiçbir beklentim yoktu hiç hemde bi cevap yazsın diye de yazmadım neyse akşam oldu ve bana faceten mesaaj attı. yazdığı şu. yazdıklarını okudum okudum ne yazsam kara veremedim.bende sana çok teşekkür ederim her şey için çok güzel şeyler yaşadık ama keşke birbirimizin degerini daha önceden anlasaydık. keşke kaybetme korkumuz olsaydı keşke bitmeseydi ama kader bitti. ilişkinin güzellkliklerini yaşadığımız gibi ayrılığında güzelliklerini yaşamalıyız. duygularımız karşılıklı inen haa seni deli gibi seviyorum ama beni unut olurmu kötulukleri unut guzelliklerle hatırla bende seni unutucam çünkü. ikimizinçinde bundan sonra yeni bi gün olsun çok zor biliyorum ama beni unu. bunları yazmak çok zor inan toparlayamıyorum bazen bendeseni özlüyorum ama bunlarda geçicek duyulard geçicek görüceksin inşallah daha güzellikler yaşatıcak biri çıkar karsınna senin daha mutlu olursun.

ben bunu okudum ve durdum ne yazsam ne yazsam diye sadece keşke beni 10 gün önce arayıp kendinde okadar emin konuşmasaydın sana en buyuk ve tek keşkem bu. diğer söylediklerine de PEKİ yazdım yolladım. tamam bundan sonra hiçbirşekilde muhatap olmıcam. arkasında tekrar mesaj geldi. gerçekten çok özür dilerim senden çok hemde ikimizide umutlandırmak için aramadım sadece seni çok özlemiştim ondan aradım. bunu görünce artık dayanamadım ne geliyosa yazdım içimde. bukadar dengesizlk olmaz ya gerçekten olmaz evet biz bitirdik ben senden hiçbişey umut etmiyorum yazdıklaımdan seninle barışmak istediğimiz nasıl anlarsın ya nasıl bi ranlayış artık bizim hiçbirşekilde muhatap olmamamız gerekiyo ınan. ailenlede görüşmem doğru olmaz hep helallik almak istiyodum hakkınızı helal edin helal et benimde hakkım geçtiyse helal olsun. sakın bişey yazma artık sıkıldım yoruldum bu saçma muhabbetlerden yeter artık dedim ve yolladım.

böyle işte iyice karıştım nasıl inandım yine ona yenildim ama toparlıcam en azından ağlayıp zırlamadım yalvarmadım ona bunu da atlatıcam inşallah. ne maaşımı aradı ne bişey bin kat arttı sinirim insan bi alamıcam diye mesaj atar bu bile yok.ama geçicek hepsi inşallah

canım benim gerçekten yaptığı çok büyük bir dengesizlik olmuş inan son satırları okurken çok sinir oldum hiç takılma boşver dengesiz işte kestirip atman çok güzel bir cevap olmuş onunda dediği gibi zamanla unutucaz demiş ya işte kendisinin unutulmaya mahkum olduğunu diliyl söylemiş önüne bak tatlım hiç canını sıkma

selam kızlar uzun bi aradan sonra yazıyorum hayatım öyle çalkantılı bi dönemden geçtiki. son yazdıklarımdan sonra tekrar bi tel konuşmamız oldu kavga ettik tabiki ama kavga ederken bile beni hala nekadar çok sevdiğini anladım. bağırdı çağırdı. kimseyi senin kadar sevmicem kimse de seni benim kadar sevemez benim gibi birini bulamıcaksın görceksin benim gibi kimse mutlu edemicek seni. herşeyin sorumlusu sensin unutamıyorum sseni nasıl yerleşmişsin içime gitmiyosun ama dönmicem falan diye bağırdı çağırdı. bende gayet sakin konuştum zaman herşeyin ilacı elbet bigün unuturum kendini bulunmaz hint kumaşı sanma falan dedim. daha da sinirlendi. bidaha da konuşmadık ta kii pazar gününe kadar. ben ankaraya iş görüşmesine geldim bunu öğrenmiş aradı nasılsın ne iş falan diye bend egayet sakin anlattım. onda bikaç parça eşyam vardı ozaman bugün getiriyim evdeysen dedi bende evdeyim getirebilirsin dedim kapadık. sonra tekrar aradı annem seni çok özlemiş kız kardeşimde evde istersen bize gel dedi. osırada annesi aldı kızım çok özledim göriyim seni dedi. bende tamam teyze bende sizi görmek istiyodum aslında gelirim dedim gittim. kapıyı o açtı. onu görünce okadar kötü oldum ki 4 ay olmuştu çünkü. hoşgeldin dedi elimi oyle bi sıktı ki nekadar özlediğini orda anladım. oturduk hoş beş muhabbet ederken her lafıma atlamaya başladı ben ne söylersem ersini söyleyip şirinlik yapmaya çalıştı bana. sonra arkadaşı geldi eşyalarımı aldık çıkarken annesi eşyaları bırakıp gel akşam yemek yapıcam herkes gelicek sende burda ol dedi bende olmaz teyze falan dedim dinlemesi tabi beni akşam gel kızım dedi bende tamam dedim. eşyaları bıraktık benim eve. tekrardan onlara dönerken durdu ve bana öyle bir sarıldı ki sanki 4 yıl boyunca bana hiç satrılmamıştı öyle saçlarımı kokladı ve ağlamaya başladı o zırada yağmur da yağmaya başladı yapamıyorum vazgeçemiyorum senden hiç vazgeçmedim çok sorunlar yaşadık sewnde biliyosun artık nolur kabul et sende biraz hatalarını sorunlarımı çözelim ve devam edelim biz birbirirmizin kaderiyiz vazgeçemeyiz birbirirmizden bunu sende biliyosun kimse senin gibi olamaz olamadı. bu 4 a bıyunca okadar çok kız hayatıma girmeye çalıştı ki ve hep tanıdıgın insanlar ama ben herkese seni nasıl sevdiğimi anlattım dedi. çok şaşırdım benden vazgeçti sanmıştım onu hala çok seviyorum kor gibi yakıyo içimi. ben zamana bırakmak istedim şimdi de sen mi zamana bırakıyosun dedi bende yapamam yaşşadıklarımızı unutamam ki biraz zaman verelim birbirimize dedim. ama onun beni hala çok sevdiğini bilmem beni çok mutlu etti. sevgi ne kadar yüce birşeymiş böyle herşeye rağmen vazgeçilmiyo. inşallah sorunlarımızı hallederiz ben arayıp sormuyorum sıkmak istemiyorum onu. o ararsa konuşuyorum ve sürekli arıyo. gecen akşam yemeğe çıkardı beni sanki yeni baştan tanımaya başladık birbirimizi. inşallah her şey çok güzel olur

Tekrar giderse ayıp üstüne ayıp etmiş olur.Benim dengesiz de aylar sonra döndü ama kısa bir süre sonra yine gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…