- 25 Ekim 2010
- 148
- 2
- 316
- Konu Sahibi Cakiltasideniz
-
ne güzel bir erkek ve sende hanımhanımcık bulmuşsunuz birbirinizi. yapacağı sürpriz konusunda beklentini yüksek tutma erkeklere güven olmaz bizim kadar duygusalolmuyorlar sonuçta, evlilik haberlerini de ver canım
ben duygularımdan eminim canım yaşanmış güzel yıllar ve çok büyük bi sevgi var ve emek var bunun boşa gitmesini istemiyorum. çünkü bu satten sonra ne birini baştan tanımak gibi hevesim ve zamanım var. bu ilişki böyle biterse yeni birine güvenemem. şu anda beklemedeyim. o benim için neler yapıcak onu merak ediyorum çünkü sinyallerini vermeye başladı. teşekkür ederim canım yorumlarınız gerçekten iyi geliyo.
Canım kendimi senin yerine koyarak yazıyorum. Bunca yıllık güzel giden bir ilişki ve beklenmeyen bir ayrılık. Arada aldatma, dayak vs. gibi bir durum yok. Yani ilişkiniz geri dönüşü olmayan koca bir yara almamış bence. Evet belli ki sende büyük kırgınlıklar var canım bu doğru. ama maalesef mükemmel diyebileceğimizde çok az ilişki kaldı belki de yok. Uzun ilişkilerde her zaman böyle iniş çıkışların yaşanabileceğini düşünüyorum. Yerinde olsam bir şans daha verirdim. Kaç yıllık bir emek var ortada bir anda elinin tersiyle itme bence. Ama bu yaptıklarını da barışmadan önce onun burnundan getir ki bir daha böyle birşey yaparsa asla geri dönüşü olmayacağını bilsin! Yokluğun ona ders olsun...
Canım benım uzak kaldıgınız surede bence sana olan sevgısını daha ıyı anlamıs demektır bence bu davranısı...bır soz vardırya sevdıgını bırak gerı donerse senı sevmıs demektır donmezse zaten hıc sevmemıstır dıye bak bence bopyle olmus sızdede sende sevıyorsan bence ıkınızede ızdırap cektırme derım kabul et don gerı ama fazla yuz verme bırak o senın pesınden kossun madem sana boguyorsun benı demıs bıde bole dene hıc ılgı gosterme bakalım nolcek cannımm dene bunu...mutlu olursun ınsallah...
Canım benım uzak kaldıgınız surede bence sana olan sevgısını daha ıyı anlamıs demektır bence bu davranısı...bır soz vardırya sevdıgını bırak gerı donerse senı sevmıs demektır donmezse zaten hıc sevmemıstır dıye bak bence bopyle olmus sızdede sende sevıyorsan bence ıkınızede ızdırap cektırme derım kabul et don gerı ama fazla yuz verme bırak o senın pesınden kossun madem sana boguyorsun benı demıs bıde bole dene hıc ılgı gosterme bakalım nolcek cannımm dene bunu...mutlu olursun ınsallah...
bence kesinlikle affetmeyin(duygularınız ne der bilemem ama)sonuçta neden ara verdi başka birinemi aşık olduda böyle birşey istedi
Kesinlikle katılıyorum queen arkadaşımıza...Bence bir kez daha denemelisin..Aşk her riski göze alabilmektir.Sevginiz karşılıklıysa yazık etme ve bir şans tanı...
canım çok teşekkr ediyorum. ben çok seviyorum son yaptıkları aslında onunda hala sevdiğini gösteriyo ama bakalım. ben beklemedeyim bugün aradı yıne nasılsın bayadır konturum yok arayamadım. şubede de değilim sahada çalışıyorum bir haftadr o yüzden şubeden de arayamadım dedi. hep açıklama yapıyo ne zaman geliyosun diye sordu. öyle işte nem normal konuştum işte.inşallah hepimiz mutlu oluruz tatlım
canım benim gerçekten yaptığı çok büyük bir dengesizlik olmuş inan son satırları okurken çok sinir oldumselam kızlar bayadır hiçbirşeyle ilgilenmeye halim yoktu. moralım çok bozuktu toparlanmak istedim. hiçbişey güzel olmadı maalesef. neden böyle oldu anlamadım ama. son aramalarını söylemiştim. ben memlekete gelmeden önce işten ayrıldım. içeride bi miktar maşım kalmıştı patron daha sonra verirm dedi. işte 1 hafta önce aradı paranı bi arkadaşın alailir diye. erkek arkadaşımında iş yeri benim ş yerime yakındı. şuan da ondan başka kimse yok orada alabilecek. konuşuyoruz ya bende rica ettim alabilirmisin diye. o da tabiki alırım lafı mı olur sana gönderrim dedi. bende tamam haber ver dedim işte neyse. geçenlerde elime fotoğraflarımız geçti ve o bana bi defter yapmıştı bana olan duygularını yazdıı çok güzel bi hediye olmuştu bana. hiç okumammıştım onu ayrıldıktan sonra aldım ve okudum çok duygulandım ama anlatamam çok mutlu oldum çünkü yaşadıklarımız benim için yaptıkları gözümün önüne geldi. hiç ona kızarak okuumadım. iyiki byle bi ilişki yaşamaışım dedim kendi kendime. bitmiş olabilir ama çok güzeldi. sonra facebooktan ona mesaj atmaya karar verdim. ben şimdi bana yaptığın deftrei okudum ve çok fuygulandım ne olursa olsun evet kötü şeyler yaşadık ama ben bunları unuttum tüm keşkelerin yerini iyikiler aldı emin ol. gönlümden teşekkür ediyorum sana çok güzel şeyler yaşadık. güzelliklerle hatırlayalım dedi. bugünde ben kötü oldum neyse kendine iyi bak yazdım ve bunu yazarken hiçbir beklentim yoktu hiç hemde bi cevap yazsın diye de yazmadım neyse akşam oldu ve bana faceten mesaaj attı. yazdığı şu. yazdıklarını okudum okudum ne yazsam kara veremedim.bende sana çok teşekkür ederim her şey için çok güzel şeyler yaşadık ama keşke birbirimizin degerini daha önceden anlasaydık. keşke kaybetme korkumuz olsaydı keşke bitmeseydi ama kader bitti. ilişkinin güzellkliklerini yaşadığımız gibi ayrılığında güzelliklerini yaşamalıyız. duygularımız karşılıklı inen haa seni deli gibi seviyorum ama beni unut olurmu kötulukleri unut guzelliklerle hatırla bende seni unutucam çünkü. ikimizinçinde bundan sonra yeni bi gün olsun çok zor biliyorum ama beni unu. bunları yazmak çok zor inan toparlayamıyorum bazen bendeseni özlüyorum ama bunlarda geçicek duyulard geçicek görüceksin inşallah daha güzellikler yaşatıcak biri çıkar karsınna senin daha mutlu olursun.
ben bunu okudum ve durdum ne yazsam ne yazsam diye sadece keşke beni 10 gün önce arayıp kendinde okadar emin konuşmasaydın sana en buyuk ve tek keşkem bu. diğer söylediklerine de PEKİ yazdım yolladım. tamam bundan sonra hiçbirşekilde muhatap olmıcam. arkasında tekrar mesaj geldi. gerçekten çok özür dilerim senden çok hemde ikimizide umutlandırmak için aramadım sadece seni çok özlemiştim ondan aradım. bunu görünce artık dayanamadım ne geliyosa yazdım içimde. bukadar dengesizlk olmaz ya gerçekten olmaz evet biz bitirdik ben senden hiçbişey umut etmiyorum yazdıklaımdan seninle barışmak istediğimiz nasıl anlarsın ya nasıl bi ranlayış artık bizim hiçbirşekilde muhatap olmamamız gerekiyo ınan. ailenlede görüşmem doğru olmaz hep helallik almak istiyodum hakkınızı helal edin helal et benimde hakkım geçtiyse helal olsun. sakın bişey yazma artık sıkıldım yoruldum bu saçma muhabbetlerden yeter artık dedim ve yolladım.
böyle işte iyice karıştım nasıl inandım yine ona yenildim ama toparlıcam en azından ağlayıp zırlamadım yalvarmadım ona bunu da atlatıcam inşallah. ne maaşımı aradı ne bişey bin kat arttı sinirim insan bi alamıcam diye mesaj atar bu bile yok.ama geçicek hepsi inşallah
canım benim gerçekten yaptığı çok büyük bir dengesizlik olmuş inan son satırları okurken çok sinir oldumhiç takılma boşver dengesiz işte kestirip atman çok güzel bir cevap olmuş onunda dediği gibi zamanla unutucaz demiş ya işte kendisinin unutulmaya mahkum olduğunu diliyl söylemiş önüne bak tatlım hiç canını sıkma[/QU
çok teşekkür ederim tatlım gerçekten adım gibi eminim tekrar arıcak pişman olucak ben oraya dönünce görüşmek isticek ama çok farklı olucak. akşam bi söz verdim kendme geçicek çok daha mutlu olucam böylesi daha hayırlıymış dicem günler gelicek
bencede boşver tamamen dengesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?